Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22223333

JECHAĆ CZY NIE ?

Polecane posty

Gość 22223333

Problem z dupy - uprzedzam. Moi rodzice bardzo chcą bym jutro pojechała z nimi na "wycieczkę" do jednego z malowniczych miasteczek w Polsce. Wyjazd jednodniowy - rano wyjazd, późno wieczorem powrót. Zupełnie nie umiem się zdecydować. Wiem, że im na pewno byłoby miło, nie mieszkamy razem od ponad 2 lat ( mam 26 lat ) i trochę narzekają na to, że widujemy się rzadko - wiadomo obowiązki, brak czasu i tak to się kręci. Jechalibyście na moim miejscu ? Zakładam, że to jest wyjazd po to by sprawić im przyjemność bo ja nie bardzo mam po co tam jechać, no za wyjątkiem tego, że oni będą zadowoleni, że spędzimy razem trochę więcej czasu... Męczyć się nie będę, rodziców mam spoko luz, ale no nie wiem co robić.

Gość 22223333
......

Gość tataakaka
Lepiej nie.

Gość GretaBarbo
1. masz inne, ciekawsze plany? 2. lubisz swoich rodziców? 3. umęczysz się strasznie przez ten 1 dzień? odpowiedz sobie na te pytania i będziesz wiedziała czy możesz im zrobić przyjemność

Gość Eeerrr...
A co bedziesz robic jak nie pojedziesz, bo jak sprzatac, czy lezec przed telewizorem, to oczywiscie lepiej pojechac. W ogole ja to bym jechala bez namyslu, przeciez nie jezdzisz na takie wycieczki codziennie.

Gość 22223333
Plany - mogę mieć różne, nie wiem czy LEPSZE , mogę odwiedzić znajomych, mogę wsiąść na rower i gdzieś pojechać itd... Rodziców - nawet więcej niż lubię - kocham ich, to moja najbliższa rodzina i zakładam, że jadąc tam robię to dla nich bo wiem, że im zależy...

Gość GretaBarbo
no to nad czym się zastanawiasz???? Sama mówisz, że rzadko się widujecie bo nie mieszkacie razem. A do znajomych czy na rower możesz iść każdego innego dnia

Gość kaszpirowska
jedz to tylko jeden dzien, zrobisz staruszkom przyjemnosc

Gość 22223333
Macie racje, dziękuję :) . Tyle im zawdzięczam, że byłabym świnią nie jadąc i nie robiąc tego dla nich.