Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Czy moj chlopak jest nieudacznikiem zarabia 1400

Polecane posty

Gość alusianmaa

....

Gość alusianmaa
jak on chce za to rodzine utrzymac

Gość sdfsdfe
A ty ile zarabiasz?

Gość alusianmaa
pracuje w wesołym miasteczku, jako naczelny operator karuzeli, a potem dorabia trzepaniem dywanów

Gość sdfgh
moj facet tyle zarabia juz kupe lat i co mam rpzestac go kochac ? grunt ze ma stala prace i chce mu sie rpacowac

Gość lashkar-e-taiba
bezwzglednie pozbądż się gada,wynajmij za te 1400 profesjonalistę i niech mu odstrzeli łeb ,jak nie potrafi zarobic wiecej niz 1400 to skurwysyna wyeliminuj ze zdrowego organizmu naszego społeczeństwa

Gość żonaty mąż
nie ważne są pieniadze ważna jest miłość materialna szmato ze tak delikatnie sie wypowiem

Gość Zulaaaaaaa
Jak patrzysz na portfel i kasę, to jesteś żałosna. Kasa nie liczy się, tylko miłość. Tego nie kupisz za pieniądze :P

Gość goska287
Niestety jest nieudacznikiem

Gość goska287
A miloscia sie nie najesz

Gość el chulo.
żonaty mąż ma rację,przecież może iść razem do sklepu i powiedzieć -patrzcie jaka wielka miłość nas łączy,a teraz chcemy wszystko za darmo.Tak samo można zrobić z prądem,wodą ogrzewaniem,pieluchami,kaszkami itd.Życzę powodzenia.

Gość lashkar-e-taiba
do gleby z gnojem

Gość żonaty mąż
starrtowałem od zera w wieku 20 lat teraz ma 38 lat i mam wszystko zone dzieci kase dom samochod i w szystko co pragne wszystko mam od 25 roku tylko 5 lat wystarczy

Gość ave maria!!!!
jezeli wolisz pieniadze to znajdz\ sobie nadzianego!!! moj tez tyle zarabia i kocham go ponad zycie ciezko czasami.... jeszcze nie jestesmy po slubie... ale juz mu obiecalam byc z nim na dobre i na zl...

Gość goska287
ktos kto zarabia 1400 to nie facet tylko ciota

Gość do Zonaty mąż
a na czym sie tak dorobiłeś--zdradzisz mi ten sekret?

Gość android9997
takie teraz czasy lepiej zarabiać tyle niż nic.

Gość do goska 287
ale pusta jestes dziewucho buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. a w druga strone: -Czy uwazasz, ze np. kobieta zarabiajaca 1400 jest nieudacznikiem i lesbijka ?

Gość żonaty mąż
zwarłem pakt z Bogiem

Gość żonaty mąż
zawarłem (zjadlo mi literke)

Gość linijka_wp
od czegoś trzeba zacząć. Mój chłopak też tyle zarabiał, a dziś (już mój mąż) przynosi do domu 12 tysięcy miesięcznie. Powodzenia! :-)

Gość hehhhhh
skąd sie biorą takie ''okazy'' jak ta goska o_O Jak mozna mieć takie płytkie i ograniczone myslenie. :D:D

Gość goska287
Nie, nie uwazam, ze kobieta ktora zarabia 1400 jest nieudacznikiem i lesbijka, bo to facet powinien utrzymywac rodzine, a nie kobieta

Gość goska287
to nie jest plytkie myslenie, tylko prosta matematyka, za 1400 zl nie da sie utrzymac rodziny

Gość goska287
jakbys zarabial 5 tys to bys nie sciemnial na babskim forum:)

Gość zszokowan
Jak czytam te forum to mi się żygać chce ... Faci w dzisiejszych czasach to je..ane sk...syny!!! Jak będę mieć syna w przyszłości nigdy nie wychowam go na je..ną ciote:/ Wy mózgu nie macie ?? Faceci są od ZARABIANIA !!!! To facet ma utrzymywać rodzine:/ Trzeba był się uczyć na jakiś zawód i myśleć o przyszłości :/ Kobieta musi siedzieć z dzieckiem dlatego zazwyczaj ma spierniczoną karierę zawodową :/ Pozatym wiadomo jest nie od dzis ( prznajmniej w Polsce) Facet ma o wiele większe możliwośći lepszego zarobku :/ U was to czasem wystarczy zrobić prawojazdy np. "C" i już macie wyższe zarobki od przecietnych . Nie dziwie się kobiecie która ma dziecko z facetem który zarabia 1400 zł :/ NIEUDACZNIK !!! Ja mam córkę i wiem ile kosztują rzeczy dla dziecka. Co taki facet może zaoferować swojemu dziecku ??? Żal to jest taki facet bo potem przez takich wrzodó rodzice (czyli dziadkowie dziecka) ponoszą wszystkie koszty . Chciał się usamodzielnić to niech teraz za....dala na rodzine i kombinuje. Kobieta conajmniej do 1 roku życia dziecka powinna być z nim w domu . pozdrawiam frajeró nie facetów ;/

Gość zszokowan
Dodam jeszcze że w okresie kiedy jeszcze studjowałąm w Polsce od 19 roku życia zarabiałam od 2000 do 3000 zł miesięcznie a jestem kobietą :/ Więc da się w Polsce ?? A no da się tylko trzeba trochę inteligencji i jakiegoś normalnego wykształcenia przynajmniej tej matury. Sorry ale ja bym nie spojrzała na takiego faceta. Możecie wyzywać mnie tutaj teraz od materialistek ale uważam że jestem zbyt zaradną , pracowidą i jak widać po tym forum cwaną kobietą aby związać się z kimś kto zarabia 1400 zł ;D Frajerką nie jestem. Przemyślcie sobie swoje posty i porównajcie teraz np. moją sytuację :D:D

Gość zszokowan
Dlatego jak najbardziej zgadzam się z tą dziewczyną i rozumiem o co jej chodzi. Z tysiąca rzeczy które trzeba kupić dziecku jedne z najdroższych są : wózek ( około 1000zł), łóżeczko ( powiecmy między 500 - 1000), nosidełko (około 500zł). I teraz facet tej laski zarabia 1400 zł co kupi dziecku ??? Odpowiedz: Nic :/ Rzeczy dla dziecka wszystkie penie kupią zaniepokojeni troskliwi dziadkowie (mam taki żalowy przypadek u siebie w rodzinie) i to dla was jest miłość i rodzina ?? Jeśli tak to gratuluje wszystkim co pisali te posty ;/ Wasi rodzice też was utrzymywali jak zrobiliście sobie dziecko że tak fantastycznie radzicie tej dziewczynie ?? A małę zarobki facetów biorą się zazwyczaj z ich słąbego wykształcenia albo myślenia . Jest tyle możliwości można zrobić sobie jakieś kwalifikacje. Nawet nie trzeba się zbyt wiele wysilać przeanalizujcie sobie zarobki np. obsługa wózka widłowego, murarz, montaż okien, elektryk, hydraulik ( mam znajomego hydraulika co wyciąga 6 miesiecznie na włąsnej działalności)