Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Czy moj chlopak jest nieudacznikiem zarabia 1400

Polecane posty

Gość gmdka
"Jak patrzysz na portfel i kasę, to jesteś żałosna. Kasa nie liczy się, tylko miłość. Tego nie kupisz za pieniądz" Chyba sobie żartujesz? :D Za to miłością się najem :D

Gość zszokowan
Poportu Pną w dzisejszych czasach nie chce się zapieprzać :/ Lepiej obsługiwac karuzele bo za dużo nie trzeba robić i zapuścić długie włosy. Niestety to prawda że nasi dziadkowie byli bardziej męscy niż obecni mężczyźni. Moi dziadkowie odbydwoje utrzymują moje babcie i nigdy nie nazwali ich tak jak wy tu pięknie ujeliście " materialistkami" , "szmatami". Dzisiejszy facet to najlepiej kazałby kobiecie prac sprzątac cały dom , wychowywac dzieci i zapieprzać w pracy. Dzisiejsi faceci to nie potrafią sobie nawet palcem do dupy trafić . Najlepsza rozrywaka to TV co ??? W domu nie posprzątam ale gówno zarobie ... ?? ??

Gość zszokowan
mam 15 lat i miezkzam z rodzicami w jednym pokoiju 18m2

Gość zszokowan
Miej chodz trochę godności i nie pisz pod moim nikiem nie mam 22lata i dom jednorodzinny w Angli ...

Gość zszokowan
i zniszczony zwieracz od dorabiania do wypłaty...

Gość zszokowana ( 1)
Dobra pisz sobvie frajerze te komentarze poszywając się podemnie. Ciekawa jestem co Ty osognąłeś w życiu :/ Ja akurat mam być z czego dumna bo jestem w stanie zapewnić dużo mojemu dziecku . I również pracuje .

Gość zszokowana ( 1)
dziecko mam z klientem,mąż nie wie i płaci grubą kasę na nie swoje dziecko :)

Jesteście śmieszni , Ci co tu piszą te wulgarne komentarze to widać, że ktoś trafił w czuły punkt?? :D:D:D Swoją drogą to każdy sobie wybiera partnera życiowego i niech się z nim użera i z jego zarobkami :D:D Jeśli mam wypowiedzieć swoje zdanie to też bym nie zakładała rodziny przy tak małych zarobkach ...

Gość bez pieniedzy mozna zyc
przez jakis czas

Gość asrzaz
ahaha 1400? ale to chyba nie w zł? :D boshe, jak można być facetm i tyle zarabiać, toż to niedołęga i nie powinien zakładac rodziny, bo to tylko katorga dla niego i tej rodziny :P

Gość gość
też byłem kiedyś w takiej sytuacji, miałem kobietę, po studiach ona dostała dobrą pracę w korpo ja pracowałem za najniższą krajową na umowach smieciowych. Z czasem zaczeły sie wymówki, że jestem nieudacznikiem itd, w końcu rozstanie. W międzyczasie skończyłem kolejne studia, dzisiaj jestem lekarzem. Jak zacząłem się odkuwać, wróciła pewność siebie, a wraz z tymzainteresowanie płc**przeciwnej.Co fakt, mam 40 lat, ale uraz do kobiet został. Teraz kobiety traktuje instrumentalnie, zabawa w łóżku i bye. Niestety kobiety to materialistki, a jak ma się kase i pozycje społeczną kobiety lecą jak ćmy do ognia. Szkoda, że było mi dane, aby stracić wiarę w prawdziwą i niematerialną miłość, woolałbym żyć w tej pięknej nieświadomości frajera. Ale za to wiem, że żadna cwaniara nie jest ze mną dla kasy, i że jestem cwańszy od tych cwaniar bo wszystkie zaliczam po kolei. Cóż przynajmniej odbiję sobie na stare lata.

Gość gość
Jeśli zarabiasz mało a jest z tobą dziewczyna, która nie robi Ci głupich wymówek z tego powodu, wspiera Cię i szanuje takim jakim jesteś to wiedz że to jest prawdziwa miłość i trafił Ci się wielki skarb. Kochaj ją i szanuj bo takich kobiet coraz mniej.

Gość gość
Ją zarabiam teraz 2500 do 3000 i tak sobie myślę ci co zarabiają mniej to co nie mogą mieć rodziny kobiety być szczęśliwym wiem że pieniądze sa ważne z miłości nie da się żyć ale można przeżyć prawda nie słyszałem żeby ludzie umierali z głodu , swoja droga jak to jest możliwe żeby wszyscy mieli wysokie pensje tak to już jest jedni mają ogromne mieszkanie dwa samochody a inni ledwo mogą za czynsz zapłacić chciałbym żyć w społeczeństwie w którym ci bardziej zaradni i lepiej przystosowania do życia pomagali tym co są mniej . Wątpię że ktoś to zrozumiem , jestem facetem

Gość gość
ja kobieta zarabiam 3 tys. po studiach.i mówia ,że jestem nieudacznikiem, robie to, co kocham;.to ile mam zarabiać?

Gość gość
Równouprawnienie -pan bawi pociechę pani przynosi kasę . Niedobrze?