Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlakobieta23

co o tym myslicie ? pomozcie prosze !

Polecane posty

Gość face palm
Ej to wazna rzecz. Skoro plemniki przezyly recznik to w wannie tym bardziej. Jesli recznik zapladnia to wanne mozna traktowac jak wylegarnie. Wg mnie powinnas pobrac materialy genetyczne czlonkow rodziny i zrobic test ojcostwa. Tak to juz jest. A kibelek to całkowicie inna bajka. Trzeba byc czujnym. Wg mnie sikaj na kucaka w miske. Unikniesz niepotrzebnyh problemow.

Gość autorko
jestes kretynka zycze ci abys dorosla i zmadrzala zanim urodzisz dziecko bo twoje dziecko bedzie mialo kiepskie zycie z durna matka i ile jeszcze tych tematów załozysz????

Gość niuns
skoro tak to zostaje ci tylko test dna po porodzie. Skoro wbrew logice takie coś wymyślasz. I jak widać nawet cytowane tu wypowiedzi lekarza cię nie przekonują. Swoją drogą czemu cię tamto nie przekonało? Wyjaśnij? że też ludzie takie coś wymyślają. :O

Gość face palm
A tam zaraz wysmiewamy. Doglebna analiza tematu z okresleniem i wskazaniem zrodel, ktore moga stanowic [dla autora wyzej wymienionego tematu ] kolejne - co gorsza - stanowczo powazniejsze problemy, gdzie skutki moga byc niewobrazalne a powrot do stanu poprzedniego niemożliwy, jest rzecza jakby narzucona z gory, naturalna, gdyz zadajac pytanie oczekujemy na nie merytorycznej, wyczerpujacej odpowiedzi.

Gość na serio nie wierze ze
jestescie az tak ograniczeni umysłowo, że nie widzicie, że ktoś sobie robi jaja :O odpowiadacie poważnie, oburzacie się :o o Jezuuuu jakie tępole tu siedzą :o

Gość face palm
na serio nie wierze ze - kobieto oczywiscie, ze kazdy kreci beke z tych bzdur :D Nie nadymaj sie tak ;) Wyluzuj jest majowka :D

jak myslicie ? powinnam sie bac,martwic? wy wytarlysce sie kiedys cudzym recznikiem? wierzycie ,ze z tego moze byc ciaza ?

ło matko że tak powiem... gdyby tak się działo to miliony kobiet miało by dzieci z własnymi ojcami bądź teściami bo np mieszkają razem, mają wspólne łazienki, łapią ręcznik tak jak Ty a potem się dopiero zastanawiają czyj był ich. Spokojnie, nie urodzisz ściereczek czy małych ręczników jak ktoś wspomniał u góry ;-P :-P

Gość potupali tylko
ojciec - recznik matka - pustak ;)

mysle ze plemniki w reczniku zyja do tygodnia :D wiec szansa ze ojcem dziecka jest Twoj ojciec jest bardzo duza

mama Nasturcja a Ty podtarlas sie kiedys cudzym recznikiem ? skad wiesz ,ze ktos sie myli jak ja i podtarl tescia lub ojca ? i czy jesli juz to zrobil to nie zaszedl w ciaze ?

ale ja wlasnie nie mam pewnosci ,czy wtedy podtarlam sie recznikiem ktoregos z nich ,ale mozliwe...po prostu czasem mi sie to zdarza ,ale teraz juz bede sie pilnoeac ...

Francoise ratunku! czy to sredniowiecze zapytuję?XXI wiek ,baba w ciazy a takie głupoty pisze? to juz dzieci w przedszkolu wiedzą skąd się dzieci biora a jak ty nie wiesz to nie nie wiem jakim cudem w ciązy jesteś ?czyżby niepokalane poczęcie?słyszłaś o tym? to np jest powazna odp:o

[zgłoś do usunięcia] ojoj26 tak glupie to ze az nierealne. reczniki plemnikow nie produkuja, z tego co mi wiadomo. daj spokoj i naprawde zacznij przestrzegac podstawowych zasad higieny. to itd itd itd......:O

na roznych forach widze ,ze nie tylko ja mam taki problem,a wiele kobiet ...nawet juz bedacych w ciazy !!!!wiec moze cos w tym jednak jest !!!!!!

Gość bali9090
tak, tak, zaszłas w ciążę z ręcznikiem i urodzisz komplet ślicznych ściereczek. :-D piękne!

Gość bali9090
choć ja myślę, że jednak komplet ręczników - toć ściereczki to inny gatunek :-D