Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Krótkie włosy :)

Polecane posty

Ma ktoś może propozycje jakieś ciekawej, krótkiej fryzurki? :) Zakładam temat tutaj, bo jestem głęboko emocjonalnie związana ze swoimi włosami :P

teraz mam po prostu proste włosy za ramiona trochę i wyglądam jak topielica. Miałam ambitny plan zapuszczać do połowy pleców, ale paskudnie wyglądają po paru miesiącach męczenia mocnymi farbami...

a okupnik ładnie wygląda, ale ona ma włosów dużo i albo ktoś je świetnie układa albo nie są takie proste :(

Gość ewiii
ja mam krótkie włosy. Nosze je albo rozpuszczone albo upięte- dość luźno spinam włosy z tyłu głowy spinką tak by kilka kosmków włosów swobodnie opadało i do tego mam grzywkę (ukośna), którą czesze na bok. Nie mam zdjęcia fryzury, ale mam nadzieje, że pomogłam.

Gość jnbb
Jak upinasz to nie masz krotkich. Autorko zapuszczaj i zrob sobie pare zqbiegow u fryzjera. Wymyslne fryzury sa fajne, ale na krotko, bo jak wlosy zaczynaja odrastac to juz nie jest fajnie

ja sobie włosy zniszczyłam farbowaniem (żywych kolorów mi się zachciało...) i teraz od mniej więcej wysokości ucha są w koszmarnym stanie. Ja mam nadzieję znaleźć coś co kiedy zacznie odrastać nie będzie źle wyglądało. Póki co widzę, że długie włosy mi nie służą....

Gość ewiii
włosy mam do połowy szyi a to są chyba krótkie włosy

Moorland - nie lepiej obciąć wlosy na łyso i potem przez pól roku masz spokój ? :D

ewiii - dzięki :) myślę właśnie o skośniej grzywce (prostej sobie nie wyobrażam). reserved - facet by mnie zabił...poza tym co ja bym zrobiła jak nie miałabym czego targać jak myślę? :P

no, no, uważaj ze mną, bo jeszcze posłucham i co wtedy? będziesz mnie mieć na sumieniu :P no, ale chyba znalazłam jedną ładną fryzurkę.

Gość tak sobie luźno myślę
A na cipce jaką masz fryzurkę moorland?

Gość ewiii
pierwszy raz odważyłam sobie zrobić grzywkę i naprawdę dodaje charakteru i tak poważniej wyglądam jak jeszcze zepnę włosy

Gość gooooooo
smieszny bo naturalne wlosy maja kolor mysi ..........................a ta twoja blondi myslisz ,z ejest naturalana?:)

w gazecie znalazłam takiego cieniowanego boba :) Studencik - bo miałam taki kaprys i wychodzę z założenia, że to tylko włosy. Wyglądało ładnie, potem się popsuło, więc co teraz robię? Ścinam :) ewiii - zgadzam się, jakkolwiek grzywka bywa irytująca jak zaczyna odrastać i wchodzić do oczu o tyle proste, równo ścięte włosy na większości osób wyglądają nieciekawie.

Gość gooooooo
ja mam krotkie takie na boba i rude ...................poleam fryzura w 5 minut gotowa:)

Gość najmadrzejszy na swiecie
jesli chodzi o krotkie wlosy to podoba mi sie fryzura ala kleopatra

Gość gooooooo
to nie sa krotkie wlosy tylko poldlugie.

Gość gooooooo
zalezy w jakich sie dobrze czujesz , ja kiedys bylam blondi z dlugimi wlosami

to chyba zależy jak wysoko się je podetnie, są wersje gdzie włosy sięgają tylko linii żuchwy.

ładna fryzurka :) Poza tym wydaje mi się, że długie włosy można mieć tylko jeżeli naturalnie są niesamowicie mocne, jest ich dużo i się nie rozdwajają. Inaczej każdy centymetr to walka z wiatrakami :( a ja chce coś takiego, tylko bardziej postrzępione: http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=13255&month1=1&pg=1&styl1=Web%20Collections