Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Krótkie włosy :)

Polecane posty

Gość jnbb
Fajne. Same sie beda ukladac.

goshialinka A pokaż niżej? Piękna dziewczyna z ciebie, pewnie masz męża i on ci robił te foty.

Obie fryzury fajne:) A co do rozdwajania się włosów to olejek rycynowy albo kokosowy. A teraz dostępnych jest od groma olejków co nawilżają a nei powodują strasznego natłuszczenia, a jak włos jest nawilżony to mniej się rozdwaja:)

jnbb - mniej więcej o to chodzi, lubię mieć włosy które same się układają (głównie dlatego, że jak ja je układam to mnie nie słuchają :P) sadownik - nie kombinuj, zbereźniku :P

krwawa - weź mi nawet nie mów...wyobraź sobie, że do niedawna nie miałam pojęcia, że głównym zastosowaniem olejku rycynowego jest przeczyszczanie. Poważnie. Jak się o tym dowiedziałam to nagle dziwne miny wszystkich tych ludzi w sklepach w których o to pytałam nabrały znaczenia. No i wyszło, że w mojej okolicy jakoś nikt tego nie sprzedaje (w Anglii chyba olejku rycynowego używają tylko w jego pierwotnym celu...ugh).

Bo to było trochę chamskie moorland, to tak jak by dać psu powąchać kiełbasę i mu jej nie dać. Mogła by pokazać całą, bo wtedy fryzura inaczej wygląda, a nie że ucina zdjęcia. Niech to przynajemniej pokaże w dwóch odsłonach, czyli głowa i szyja a na drugim zdjęciu reszta, aby szło widzieć całokształt fryzuryP:

Gość jnbb
Po scieciu u fryzjera zawsze sie jakis czas ukladaja, potem jak odrosna troche jest gorzej. Ja scielam, zaluje i zapuszczam.

Wlosow sie nie zaluje, tak mi mama powtarza! Ja je tez zapuszczam, scielam tylko po to, zeby urosly zdrowsze. I juz ich nie zafarbuje.

A jakieś te arganowe? Palmowe? Masła? Kurde, no musi coś działać... A nawet jakbyś chciała na przeczyszczenie to nie powinni się tak dziwić :D Mi właśnie jak odrosną zwykle układają się lepiej, właściwie robią co chcą;)

No tym razem spróbuję różnych specyfików :P sadownik - oj tak tylko gaszę Twój zapał :)

Gość jnbb
Ja mam boba typu http://www.zeberka.pl/art.php?id=8092 tylko jaśniejsze włosy Jedynym jego plusem jest fakt, że można związać. Po fryzjerze włosy super, a teraz niezbyt. Ale i tak nie układam, mam to w dupie :D

nicniewiedzaca - ładne, ale nie dla mnie. Ja szukam czegoś bardziej naturalnego, kobiecego :)

Gość jnbl
Poka foto

jeszcze w farbie siedzę. Wyglądałam jak rasowy filip z konopi - jasne, sterczące włosy :D

Pokaż się, albo wyśli mi na maila. Wyślesz?

Gość Moorland na jaki kolor
farbujesz?

Gość a ja zapuszczam...
Nie cierpie krotkich wlosow, a musialam sciac, bo po kuracji hormonami zaczely mi wypadac garsciami i sie lamac. Juz troszke odrosly, bylam u fryzjera, pocieniowala mi, sa prawie do ramion. Od fryzjera wyszlam, to super wygladalo, teraz juz gorzej, nawet jak wyprostuje. wiec nie babram sie z prostownica, mam nielad na glowie, wlosy lekko mi faluja i wyglada nawet dobrze-kazdy mowi, ze fajnie. Chce zapuscic troche za ramiona i nie zamierzam farbowac (mam juz naturalny kolor). Sa ladne, zdrowy polysk maja, tylko koncowki troche suche sie robia, wiec nakladam odzywke. Jak bede miala dluzsze, to zaczna mi sie naturalnie koncowki krecic i bedzie ladnie-jak za dawnych czasow :) Zaluje, ze znowu dalam sobioe grzywke na ukos obciac... Bede zapuszczac :)