Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia 1

bobovita minima czy sinlac ?

Polecane posty

Gość kamcia 1

do mam dzieci z alergia pokarmowa ktory produkt lepszy czy moze takie same ? prosze o opinie

Gość olga.w
To jest to samo z tym że bobovita tańsza .

Bobovita tańsza. Jak pisze olga, to to samo co sinlac, tylko za sinlac zapłacisz więcej. Mojemu synkowi, którego sypało po każdej kaszce, ta zasmakowała idealnie :) rewelacyjna jest, mnie też smakuje.

Gość bez pieluchy
A mozecie cos wiecej napisac o tej bobovicie? Przyznam ze pierwszy raz sie spotykam z takim produktem. Corka czasem je sinlac, ale nie z powodu alergii a dlatego, ze nie chce pic mleka od bardzo dawna (przestała praktyczie pic jak miala kolo pół roku!) i w ten sposob staram sie jej dostarczac wit podobne do tych co sa w mleku.

Gość SERAFITTKA
moja mala ma 9 mies i tez jest alergikiem. sinlaciem plula i nie jadla a do tego miala wysypke po nim. minima jej smakuje jest słodka i nie ma alergii

bez pieluchy - my wprowadzilismy z uwagi na brzuszkowe problemy i mój 5-miesięczny synuś je ją 2 razy dziennie rano i wieczorem. Jest slodka i naprawdę smaczna. Nie muszę jej przygotowywać na żadnym mleku, większość MM go uczula, a tymi HA pluje. Tu przygotowujesz na wodzie, a posiłek jest pełnowartościowy. Sprawdź. Opakowanie około 15zł kosztuje. Warto wypróbować. Na necie widziałam też przepisy na inne urozmaicone dania z tej kaszki. :)

Gość monikaaaaa82
Wcale minima nie jest dużo tańsza, w rossmanie opakowanie 350g minimy kosztuje 14,99, a opakowanie 500g sinlacu 21,99, różnica groszowa, bo opakowanie 500g minimy kosztowałoby 21,41 zł