Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka...

Już nie moge na siebie patrzeć

Polecane posty

Gość brzydka...
tzn? jak schudlas?

sama jestes sobie winna ze sie takzaniedbałas jak mozna mieć zęby zepsute :/ obrzydlistwo a potem sie dziwią ze im z ust śmierdzi w dodatku od zepsutych zębów choruje caly organizm ogarnij sie dziewczyno idz do dentysty a zapisalam sie do ortdonty bo chce zalozyc aparat ale pierwsza wizyta 260zł swoją drogąjesli masz tak zepsute ęby to leczenie tez nie bedzie tanie

Gość brzydka...
w jednym mam dziure. reszta jest zdrowa.. tyle ze krzywe są :(

Gość brzydka...
a z ust mi nie smierdzi,moze jeszcze nie jest az tak popsuty

Gość szaszaaa
Schudłam 8 kg obecnie warze 60 przy wzroście 165. Ograniczyłam cukry (jedynie dwie łyżeczki cukru dziennie do kawy/herbaty) konieczna rezygnacja z napojów gazowanych... (puszka coli to aż 25 kostki cukru!!!) węglowodany, tłuszcze (jem tylko białe mięso). - Jem normalne śniadanie, chociaż nie przywykłam jadać śniadań, można powiedzieć że się trochę zmuszam... jednak to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. - Kolejne posiłki jem mniejsze, ale regularnie. - Od godziny 19 nie zjem nic, bo potem żrą mnie ogromne wyrzuty sumienia. - Chodziłam swojego czasu na fitness po 3/4 razy w tygodniu. Teraz zaprzestałam, ale wiele pamiętam z zajęć i to udoskonalam w domu. - Ćwiczę brzuszki. - Zrobiło się cieplej to pewnie rower pójdzie w obroty. - Dużo biegam z psem wieczorami. - Zrezygnowałam z alkoholu. - Piję dużo wody. - Wpieprzam bez umiaru błonnik i otręby. - Kupiłam sokowirówkę i pędzę sobie soczki :) (to tak bardziej do zdrowia niż odchudzania ale polecam gorąco :) Odnośnie dentysty... też miałam ogromną fobię na ich punkcie... z jednym tragicznie chorym zębem chodziłam rok nim odważyłam się coś z nim zrobić a momentami bolał jak cholera. Skończyło się na tym , że nosiłam aparat ;) wyleczyłam wszystkie ubytki (ok 12 ... lata zaniedbania ze strachu) i okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują :) Dobra rada: znajdź dentystę z podejściem do ludzi :) najlepiej jakiegoś przystojnego faceta;) Włosy ? proponuje fryzjera... zmianę fryzury, odżywki na polepszenie kondycji i zrezygnowanie z prostownicy. :)

Gość brzydka...
wow, to niezle:) a w ile czasu tyle schudlas? Nie wiem czy przelamie swoj lek ale bede musiala bo tez momentami tak potwornie boli i wstydze sie smiac bo mam wrazenie ze to widac.. a u Ciebie udalo sie zeba uratowac?

Gość lustereczko powiedz
mam rade! idź do dentysty (nie bój się dentysta to nic złego) ,schudnij i będzie dobrze.:)

Gość lustereczko powiedz
nawet bardzo małe dzieci do dentysty chodzą a ty sie boisz? dentysta to nic złego. on(Ona) ci pomoże

oj no ja rozumiem że można sie bać. Dlatego ja znalazłam takiego który w pełni będzie dla mnie komfortowy. I akurat Stomatologia Cichonia jest dla mnie idealna. Bardzo zadowolona jestem i nie zamierzam zmieniać!