Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynowa perla

Jak myślicie co czuje umierająca osoba?

Polecane posty

Gość bursztynowa perla

Szczególnie bardzo młoda- tak do powiedzmy 20 lat... Czy czuje żal? Czy może też ulgę, jeśli powiedzmy nie układało mu się.. Ja jestem dziwna, tyle przeszłam a i tak nie patrze na to w ciemnych barwach, wszystko raczej rysuje optymistycznie choc dobrze wiem ze tak moze nie byc,

Dwa razy śmierć mi w oczy zaglądał i co czułam strach, że moja matka będzie płakała nad moim grobem. Tak jakoś mi przyszła ona na myśl.

Gość weiofugje
Mi dzisiaj przeszło życie przed oczami po diagnozie lekarza. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę z tego ile warte jest nasze życie... Mam 5 letnie dziecko i chcę żyć, dla niego. Nie chcę umierać...

Gość bursztynowa perla
Wlasnie opowiedz o tym. Ile masz lat? jesli mozna spytac

Gość weiofugje
Po dzisiejszym dniu bardzo się boję. Poszłam do lekarza bo bolało mnie pod żebrami i wyszło na USG, że mam jakiegoś guza na trzustce, nie wiadomo czy to torbiel czy guz. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala i boję się. Ten lekarz na usg krzyczał do mnie, najpierw, że torbiel, a potem zaraz zaraz w tym torbielu płyn jest nie przeźroczysty, ty masz chyba guza dziewczyno, czeka cię operacja na 99 %. Boje się, moja córeczka jest jeszcze taka malutka

Gość weiofugje
Łzy mi się znowu cisną do oczu jak to piszę, wiem że mnie nie znacie, ale proszę pomódlcie się za mnie, żeby to był tylko torbiel, błagam.

Gość bursztynowa perla
Na zapas nie bój się strachem nic nie zdziałasz. Idę się teraz kąpac o ile nie zasne wejde pozniej, w razie czego zapisz sobie temat , nie wiem czy teraz znajde ale jest taki sok ktory podobno wylecza najgorsze przypadki. Jest drogi ale zycie jest bezcenne trzeba probowac wszystkiego.I Pomodle się na pewno.

Gość bursztynowa perla
to byl sok noni,weiofugje daj znac jak tam u Ciebie

Gość 24 tez młoda osoba
umieram i juz mi wszystko wisi 🖐️

Gość pimpunia
straszny żal, pretensje do całego świata. jest jej przykro że już nie zobaczy bliskich

Gość vfflvll;l,m
jak to umierasz? chorujesz?