Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasdfgytr

Jak żyć w tych czasach?

Polecane posty

Gość Fasdfgytr

Witam! Mam 21 lat i jestem kobietą. Dziś od rana tak sobie myślę, że żyjemy w paskudnych czasach. Szczególnie dla ludzi w moim wieku. To my właśnie wkraczamy na rynek, który jakoś specjalnie nas nie potrzebuje. Firmy raczej są na etepie redukcji niż zatrudniania. Tym szczęściarzom, którym się udało znaleźć pracę za 1000zł na umowie zlecenie można już tylko zazdrościć. A państwo namawia nas do dzieci. Jak? Jak kurde mamy zakładać rodziny skoro nas nie stać nawet na utrzymanie samych siebie? Jak zapewnić dziecku podstawowe potrzeby, skoro sai odmawiamy sobie bardzo dużo, byle przyżyć? Żyjemy w takich paskudnych czasach, że trudno patrzeć z nadzeją w przyszłość, a my- młodzi, już na starcie stoimy na przegranej pozycji. Jak tu wierzyć? Jak mieć nadzieję na lepsze jutro skoro w tym kraju jest coraz gorzej? Dajcie nam szansę, przestańcie wymagać. Głośno się dziś mówi o emeryturach. Nas namawia się na większą ilość dzieci, żeby miał kto pracować na emerytury dla nas. Jak to zrobić? Bez pracy? Koniec. Zapraszam na mojego bloga: antycypacja.blogspot.com

Gość ostatni moheranin
trudne czasy dopiero nadejdą głód klęski żywiołowe wojny to został przepowiedziane w bibli słowa Jezusa do Faustyny maja nawet potwierdzenie w bibli Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm to zostało przepowiedziane ze Europa powróci do neopogaństwa a było przepowiedziane 2000 lat temu ze będzie wyszydzany kościół apostazja w kosciele to sa znaki przed końcem świata http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUp1fHpRFlQ

Gość Donałdełe Tuskełe
do emerytury - zdtowo na emerytueze-krótko

Gość trzy moje
A gdzie Ty widzisz namawianie do posiadania dzieci? Jest wprost przeciwnie, polityka państwa zmierza do tego aby dzieci rodziło się jak najmniej. Tusek gdzieś tam wyraził się, że najlepsze rodziny to rodziny bezdzietne.

Gość kmgjpagtptp
to ma byc dyskusja ? Autorka klepie jak potłuczona, podala adres do bloga i poszla w pizduuu, potem odezwal sie poyeb katol, biblią to wiesz co ja robie w kiblu? :D jaki temat takie wypowiedzi, jesli jestes idiotką to owszem ciezkie czasy dla ciebie. Mnie sie zyje zajebiscie, na kryzysie tylko zarobilem, zyje z glupoty takich jak ty autoreczko.

Gość ja się zgadzam z autorką.
Dostałam robotę w sklepie i wszystkie równo które tam pracujemy jesteśmy równo yebane przez jakies pseudo kierowniczki :/ I to z 1100 zł... ;( porażka, ale co robić. Za coś żyć trzeba

Gość Karrinaaaa
skoro ludzie godza sie pracowac za tyle to niech pozniej nie narzekaja

Gość pamiętliwa bestyjka
jaki temat takie wypowiedzi, jesli jestes idiotką to owszem ciezkie czasy dla ciebie. Mnie sie zyje zaj**iscie, na kryzysie tylko zarobilem, zyje z glupoty takich jak ty autoreczko. nie... zyjesz wykorzystując kompletny brak empatii

Gość najmadrzejszy na swiecie
Lenin to juz na szczescie smietnik historii