Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaja555555

Dlaczego na kafe najsłynniejszą radą na wszystko jest rozstan sie?

Polecane posty

Gość jajajaja555555

Czasem pisałam o jakiś problemach w związku na kafe. Potrzebowałam porady a zawsze poradą numer jeden było rozstanie. Patrzę na inne topiki i też tylko rozstanie. ;)

Gość Breivik Andreas
a po co sie męczyć? jak ci sie podniszczą buty to masz dwa wyjścia: reperować albo kupić nowe, co lepsze?

Gość trzy moje
Ano dlatego, że większość ludzi chce żyć łatwo, miło i przyjemnie. Komu się chce pracować nad związkiem, skoro tak łatwo znaleźć "pocieszyciela". Łatwiej jest zburzyć i odejść niż naprawiać.

Gość trzy moje
nowe, nie znaczy, że lepsze :-P

Gość jajajaja555555
W nowym związku też pojawią się problemy i dziwi mnie to, że tylko wszyscy doradzają rozstanie.

Gość Breivik Andreas
co to są "problemy"? w rzeczywistości oznacza to że poznałaś drugą osobę i ona poznała ciebie, początkowo ludzie udają, chcą się przedstawiać w lepszym świetle i widzą innych w lepszym, później maski spadają, zaczyna się szara rzeczywistość i czas podjąć decyzje albo męczyć sie dalej z idiotą/idiotką albo poszukać nowych wrażeń :)

Gość jajajaja555555
Niektórzy się jeszcze kochają. To mało? Chyba skoro się potrzebują to warto walczyć o związek? Uważam, że można zmienić swoje niektóre zachowania po to, by druga osoba była szczęśliwsza.

Gość Jag ar Valkyrian
Breivik Andreas lubię twój nick :)