Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beebba

w jakim wieku zachodziłyście w ciążę?

Polecane posty

Gość fafarafafaffa
ja miałam 19 lat. ciąża nie planowana. taka niespodzianka dla nas z okazji ślubu:) a mdłości miałam od 5 tc do 20 tc. później było trochę lepiej ale towarzyszyły mi już do końca ciąży. właściwie z dolegliwości ciążowych miałam tylko mdłości i często musiałam chodzić do wc.

Gość aaaaaaarwena
fuj to musi byc straszne ta ciaza

Gość Ja miałam 22 jak urodziłam:)
Nieplanowane. Tak chciałabym drugie,ale nie mam szans:( Czas mi ucieka,mam juz 33 lata i nic się nie zanosi na drugie. Nie mam z kim,a tak bardzo bym chciała miec pełną,szczęśliwą rodzinę.

Gość matka matka matka
pierwsze 17l. nieplanowane drugie 29l planowane oboje z mężem

Gość a ja gaduła
mam 27 lat i dopiero staram sie o pierwsze dziecko.Widzę , że większość kobiet młodo została matkami :-)

Gość LILSTEKLILIOOWYY
25 lat , zaczęłam się starać gdy miałam 22 lata , lecz nie wychodziło .. długo musiałam czekać na swoje szczęście

Gość 1991onaaa1991
wiek prawie 21, porod w czerwcu - nieplanowane , mdlosci od 4 tc do 17 tc, zreszta to nie byly tylko mdlosci tylko ciagle wymioty , takze nie bylam w stanie normalnie funkcjonowac

wpadlam w wieku 22 lat, teraz za kilka miesiecy stuknie 26 a ja modle sie o kolejna wpadke (bo sama sie nigdy nie zdecyduje)

1-planowane 28 lat, zero dolegliwośći 2-planowane 31lat, chyba wszystkie możliwe dolegliwosci:( mdłości 5-10tc, i teraz na koniec troche tez

Gość wiosenna mamo
bardzo cie lubie, ale nie wierze ze mialas planowane ciaze, szczegolnie ta pierwsza w tak mlodym wieku ale jestews fajna mama,wiec wyszlo ci na dobre ;)

Gość matka nie przegrzewająca
nawet nie wiesz ile jest takich mlodych mam, ktore planuja ciaze wczesnie, bo sa ustawione w zyciu lepiej niz 35latek, maja starszych partnerow,bo po prostu chca...ja akurat w wieku niecalych 22 urodzilam bo wpadlam, ale majac 24 urodzilam planowane, bo chcielismy z mezem, zeby byla niewielka roznica wieku i wyobraz sobie, ze tez kazdy myslal, ze wpadka, najlepiej oceniac, a tak naprawde nikt z nami nie mieszka w jednym domu nie spi w lozku zeby wiedziec lepiej od nas!

Gość wiosenna mamo
nie praw mi koleżanko morałów, bo pisałam do wiosennej mamy.I nie chciałam Jej zupełnie urazić. Jedyna co sie zgadza to fakt, że to nie moja sprawa. Ciężko uwierzyć, ze ktoś mając 20 lat świadomie stara się o dziecko. PO prostu ciężko , nic wiecej

Gość katarzyna2009
A kupujecie swoim dzieciom zabawki w sklepach internetowych? przypadkiem trafiłam na fajne zabawki w SklepSmyk.com, ceny jak i zabawki wydają się całkiem fajne :) zna ktoś?

Gość a ja a ja
planowane,lat 24 jak zaszłam i urodziłam :) mdłości od 8tc-16tc

Gość do maamamma miaa ;)
ile tych nieplanowanych jeszcze narodzisz

Gość do tych co planowały
rzeczywiście w wieku 20-23 lat jestescie w tak dobrej sytuacji, i stac Was zeby zapewnic dziecku godziwe zycie ?

Gość ZARA SPÓDNICZKA 86
Gość tepakiiiii
nieplanowane-ale się pieprzą bez zabezpieczania

Gość gregorianska ...
35 lat :P .... troche planowane a troche nieplanowane :P Mdlosci i zgagi zero :)

22 i 35 planowane z piewszym rzygalam do 5 miesiąca z drugim o mdłości :) a jeżeli chodzi o wiosenną mame, to na pewno jej dzieci planowane, bo jestem od wielu lat na kafe i pamiętam, że wyszła za maz i nie mogla zajść w ciążę i bardzo nad tym ubolewała i jak w końcu zaszła to wielka radość była, nie roozumiem, czemu sie czepiłaś jej

Gość lakakak
no nie na pewno w wieku 17-25 lat bo w tym czasie się uczyłam a nie pieprzyłam jak co niektóre tutaj dziewczyny, których cele zamiast nauki był seks

1sze nieplanowane urodziłam w wieku 21 lat (ciąża bezobjawowa), 2gie planowane urodzę w wieku 24lat (20tydz, rok starań) - mdłości od 8tyg do końca 14, wymiotowałam dosłownie po wszystkim co zjadłam

Gość ttttttttttttttttttttttttt
a ja mam skończone 29 lat i nie moge zajść w ciąże, kobietki zazdroszcze wam :(

Gość mamdwóchsynów
Mam dwóch synów. Obie moje ciąże były planowane. Pierwszego syna urodziłam w wieku 21 lat, drugiego w wieku 23 lat. Pierwszą ciąże wspominam bardzo dobrze, druga była już trochę gorsza, ale z racji tego że miałam krwiaka w macicy i teoretycznie musiałam się oszczędzać. http://bralloso.com/kosmos/index.php