Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u mnie....

co kupić dziecku na komunie?

Polecane posty

Gość u mnie....

nie jestem chrzestną, rower, aparat, biurko odpada. kasy nie dam bo znam rodziców i wiem, że pieniądze poszłyby na "przelew" :( myślałam o rolkach ale mieszka na wsi zabitej dechami a do jej domu trzeba dojeżdżać polną drogą więc gdzie niby miałaby na nich jeździć :p myślę o telefonie ale boję się czy czasem jej pożal się Boże mamusia się nim nie zainteresuje (już kiedyś dostała telefon), chciałabym kupić coś co jej rodzicom nie "będzie potrzebne" w grę wchodzi jakieś 200-300zł

Gość u mnie....
up....

Gość u mnie....
a kupię jakąś fajną w tych pieniądzach, nie orientuję się w cenach takich sprzętów

ebooka nie polecam. Te tanie to chłam, a nawet na tych droższych trudno znaleźć książki - ceny nie za bardzo różnią się od tych "papierowych". Sama mam Kindla i mimo iż jest super urządzeniem to szukanie książek zabiera mi trochę czasu. Za 300 zł spokojnie wychaczysz jakiś sprzęt elektroniczny- allegro. Jeżeli nie to może jakieś fajne (dobre) słuchawki?

Gość u mnie....
Valetta-> dzięki pomyślę o tym :)

Gość Iwixxxxx
Ale gwarancja jest na tego ebook readera!

Przecież większość ebooków jest dostępna za darmo w internecie, lektury szkolne na pewno!