Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Być może już w ciąży

W którym tyg ciąży zaczęły się u Was mdłości??

Polecane posty

Proszę napiszcie dziewczyny. Myślę, że może tym razem będę w ciąży. Jestem ciekawa kiedy wystąpią mdłości- jeśli się pojawią. Pomożecie Mamy :)

a jest ktos kto mial??

up up

Gość tu masz odpowiedź
Na początku nie miałam w ogóle innych objawów ciąży poza brakiem okresu. Dopiero później, prawie pod koniec I trymestru pojawiły mi się mdłości trwające na szczęście przez krótki czas.

U mnie jeszcze przed terminem miesiączki. Koleżance powiedziałam, że chyba się rybą zatrulam:P

Gość natania
Nie czekaj na mdlosci. Zrob test...:)

Gość tu masz odpowiedź
Nie no kto robiłby test. Trzeba zrobić ankietę na kafe zamiast tego. :P Podejrzewasz ciążę to robisz test. Proste jak konstrukcja cepa. :D

Gość autork atego tematu
A nie przyszlo ci do glowy- ty nade mna- ze z jakiegos powodu jeszcze nie moge kupic testu? np dlatego, ze dopiero sklep w którym zamierzam go kupic otworzyli.. zaraz pojade i kupie, a jak ciebie tak boli ze spytalam kobiet tu obecnych to po cholere sie udzielasz?

Gość autork atego tematu
miarka- no wlasnie, ja jestem przed terminem, dlatego tego testu nie robilam, ale pamietam z opowiadan siostry, ze miala wlasnie mdlosci po przebudzeniu, no i dzis je poczulam , z tym ze oa miala pozniej bo ok 10 tyg ciazy, dlatego spytalam tu. Dziekuje wszytskim milym paniom za info :)

Gość tu masz odpowiedź
jeju jaka wrażliwa lilijka. wyluzuj bo ci żyłka pęknie. nie ma najmniejszego sensu pytanie o objawy u innnych, skoro u ciebie tym bardziej one nie wystąpiły. Takie pytania to są z rodzaju -co by było gdyby. Ale jeśli tak lubisz to sobie pytaj. :P Tylko odpuść sobie nerwy, bo w ciąży to niewskazane. A nie zauważyłaś że odpowiedź na twoje pytanie też ci wcześniej napisałam? Nie podoba ci się czy jak? :)

Gość tu masz odpowiedź
A teraz piszesz że miałaś mdłości -z pierwszego testu nic takiego nie wynika. Ech...

Gość autork atego tematu
dzieki, zauwazylam, ze napisalas :P orientacyjnie pytam, a to co wlasnie poczulam sądze z emoze to byc to..

Gość autork atego tematu
poza tym, wielkie emocje mna targaja :) pierwsza rzecz jaka zrobilam po przebudzeniu to te temat tu..

Gość tu masz odpowiedź
rozumiem niecierpliwość, ale daj jeszcze na luz i odczekaj do terminu okresu z testem. po co się rozczarować że negatyw a mogło być zbyt wcześnie. ja robiłam w życiu tylko dwa testy (oba były pozytywne) gdyż spokojnie czekałam na rozwój sytuacji. :)

Gość autork atego tematu
no wlasnie, tym bardziej ciekawosc mnie zzera, jak to jest a temp mierzylam i mialam 37.6 a moze sama sie wkrecam...

Gość tu masz odpowiedź
a mierzysz stale temp. czy tak jednorazowo? bo jeśli jednorazowo to nic ci ten pomiar nie da. A dwa kiedy mierzyłaś bo jeśli teraz to już może być niewiarygodne.

Gość autork atego tematu
zanim wstalam z lozka oczywiscie, juz mierzylam przez kilka dni dobra jade do sklepu bo nie wytrzymam ;) a i tak zakupy musze zrobic dzieki anyway ;)

Gość miszkowata
Mdłości nie życzę nikomu, bo to ciężka sprawa do zniesienia, także nie ma czego wyczekiwać. Mdłości zaczęły się u mnie chwilę po zrobieniu testu i trwały do om. 18 tygodnia. Nie pomagało nic. Jedna wielka męczarnia i kilka tygodni wyrwanych z życiorysu. Dobrze, że nie wymiotowałam.