Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No I wyszlo szydlo z worka!

Kolezanka amerykanka cd

Polecane posty

Witajcie! Pamietacie jak wam pisalam jakis czas temu o kumpeli amerykance ze mnie wystawiala umawiala sie itd a slowa nie dotrzymywala??no wiec odcielam sie od niej I wiecie co? Zaczela mi dupe obrabiac w pracy I psuc dobre imie!!!co jest nie tak z tym narodem?????????!bo jak ja osmielilam sie przestac ja prosic itd chore to wszystko ta ich mentalnosc podejscie do innych.Co zrobic z tym debilem?

Po tym wszystkim otrzymalam pare obrazliwych smsow I @ przez te wlasnie osobe!

Osmielilam sie przestac wypisywac, prosic o Kolezenstwo no ale ona ma swoje znajome albo czarne albo azjatki!

Gość kolorowe kredki w pude
ile ty masz lat? 11? wiesz dlaczego cie nie lubia? bo jestes przewrazliwiona, zdziecinniala i zdrowo jebnieta

Gość taka jedna z NJ
hehe, mieszkam w Stanach juz nascie lat i pracuje w biurze wsrod Amerykanow i jeszcze mi sie cos takiego nie zdazylo. Amerykanie nie wtykaja nosa w cudze sprawy i zyja wlasnym zyciem, ogolnie to zyczliwi ludzie dopoki nie zajdziesz im za skore...ale po tych twoich postach widac ze masz nierowno pod deklem, wez sobie na wstrzymanie!

Gość Wyszlo szydlo..
Wow to mi dosralas ze hoho!To teraz Moja kolej; get the f....out from my face;)!bye

Gość Wyszlo szydlo..
One more time; get the f..off my face!!!

Gość ja p. i. e. r. d. z. i. e. l.
Ale z ciebie agentka!!! Nawet wyzwac nie umiesz kogos po ang, sprawdz sobie w slowniku przeklenstw jak sie co pisze zanim zamiescisz na forum haha FAIL

Gość jsvsishfyf
Autorko, nikogo nie obchodził ten twój problem bo był dziecinny. Jak ty sama...a jeszcze dajesz ciąg dalszy? Proszę cię. Widocznie coś z tobą nie tak.

Gość myk__myk
przeczytałam twój poprzedni wątek o problemach ze znajomą. Nie dziewię się, że cię unikała, nie rozumiem jak można tak żebrać o czyjąś sympatię, to jest żałosne przecież !!! Zachowywałaś się jak dziewczynka z podstawówki, a jak sobie w końcu uświadomiłaś że ma cię gdzieś to sobie wytłumaczyłaś po swojemu że ci zazdrości, hehehe ciekawe czego. Ludzie nie lubią takich desperatów, narzucających się. Twoje życie musi być strasznie ubogie skoro tak się kogoś uczepiłaś jak bluszcz. Gdybyś była ciekawą, sympatyczną osobą, mającą coś do zaoferowania to ludzie sami by do ciebie lgnęli. Narodowość, akcent nie mają tu nic do rzeczy. Dorośnij.

Gość Wyszlo szydlo
Myk Mykni reszta przeciez wiadomo ze to jedna a ta sama osoba heh :]!

Gość onawi
a tak szczerze to czy nie masz blizszych w rodzinie ze tak uparlas sie na ta amerykanke??zaloze sie ze jak cie odrzucila to obrobilas jej dupe i jakos doszlo do niej i dlatego taki odzew....skoro jak wczesniej pisalas taki z niej brudas i ty taka lepsza pod kazdym wzgledem ,wytlumacz ale tak na spokojnie dlaczego sie tak do niej przyczepilas,szpiegujesz jej kazdy krok i jestes o wszystko zazdrosna a zwlaszcza o inne kolezanki.....

Gość Fifufk
Onawi a jak tam kariera sprzataczki w uesej??hihi

Gość Wyszlo szydlo
Tutaj nie chodzi ze sie uczepilam tylko o to ze to wlasnie ona umawiala sie ze mna!!! A pozniej wystawiala do wiatru tak sie nie robi:]wyobraz sobie onawi( Bo wierze ze nawet sprzatajac kible I stawiajac karty w czasie pracy zamiast sprzatac masz te swoje male iq ale masz)jak Ty bys sie czula jakbym umawiala sie z toba I specjalnie z premedytacja odwolywala w ostatniej chwili!a Ty juz wszystko poukladalas tak zeby z nia isc??

Gość do autorki tego nedznego temat
Daj juz sobie spokoj, nie kompromituj sie i nie rob z siebie idiotki. Nie znamy sie, nigdy cie nie widzialam i zapewne nigdy nie poznam, ale tylko na podstawie twoich postow wnioskuje, ze masz spore problemy emocjonalne. Wlazisz ludziom w tylek, mimo iz cie nie chca. I siedzisz i klepiesz o tym na forum. Myslisz, ze kogos to interesuje? Czy ty jestes dorosla kobieta czy przedszkolakiem? Przezywasz to wszystko co najmniej tak, jakby caly swiat ci sie zawalil. Ogarnij sie. P.S: A co do tej sprzataczki... to zapewne ta dziewczyna nie ma wysokiego wwyksztalcenia, ale przynajmniej nie robi z siebie ofiary losu na forum i nie rozpacza po jakichs kolezankach, tak jak ty. Skoncz juz narzekac, bo niedlugo wyladujesz w psychiatryku na lekach.

Gość Wyszlo szydlo
Do tej osoby powyzej:Ty za to masz emocje I psyche bardzo ok oceniajac osobe tylko I wylacznie Po postach lol gratuluje:pp

Gość numerowaa
Boze znowu ta idiotka zaklada kolejny beznadziejny temat. wez sobie pamietnik zaloz i tam opisuj jak cie kolezanki w pracy nie lubia albo zacznij pisac na forum dla gimnazjalistow moze tam sie spotkasz ze zrozumieniem dla swoich problemow :(

Gość do szydla z worka
obrazasz sprzataczki, a sama pracujesz za minimum wage!!! CNA sa tylko mniejszosci w stanach, rzadko znajdziesz biala kobiete co to robi, wiec nie osmieszaj sie babsztylu

Gość do szydla z worka
pewnie onawi zarabia wiecej od ciebie ale no tak, ty jestes madra i masz IQ na miare doktora fizyki

Gość onawi
dzieki,nie chwalac sie nie zarabiam malo.....kiedys tez pracowalam w fabryce bylam tam wszystkim i teem leader,lift truck operator,shiping.....za marne pieniadze i ciezka fizyczna prace .....dla wiekszosci moge byc tylko sprzataczka,wisi mi to ,wole to niz tracic zdrowie ,pracowac w smrodzie i mniejsze pieniadze.....po 6 latach pracy w fabryce nabawialm sie alergii(bo organizm oslabiony wszystko lapal) w wieku 29 lat mialam operacja na zylaki i prawie ze nerwice.......dziekuje,nigdy wiecej..... a wracajac do tematu.....dobrze ze sie odcielas,miec falszywych znajomych to lepiej wcale