Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamambo2012

matki kretynki albo sama nie wiem co!!!!!

Polecane posty

Gość ja tam nie wiem
Wiem, ze jak bylam w Polsce w marcu i byly dwa dni u nas z temp. 18 stopni, to tylko moja mala chodzila bez czapki (inne dzieci, nawet starsze, mialy cienkie czapki, zdecydowana wiekszosc). Dzis u mnie (mieszkam w uk) bylo 10 stopni w cieniu i chlodny wiatr, za to na sloncu pokazywalo 20 stopni. Ubralam malej na spacer leginsy, spodniczke, bluzke i cienki polar na wierzch. Dzis akurat czapke zalozylam-cienka, bo faktycznie wial zimny wiatr :( Az sama zmarzlam. Za to widzialam dzis tutejsze niemowleta-wszystkie z golymi glowami, w jednej bluzce cienkiej, niektore bose lub tylko w skarpetkach... Za to dorosli porozbierani na krotki rekaw... Ale oni tu przeginaja moim zdaniem. a potem na starosc chodza powykrzywiani, wielu jezdzi wozkami elektrycznymi, i to juz poczawszy od ludzi ok. 40-letnich. Ja tam ubieram dziecko stosownie do pogody. A czapka? Uznaje zasade, ze zima, wczesna wiosna i jesienia musi byc (zalezy od pory i temp. albo gruba albo cienka albo chociaz opaska na glowie). Najwiecej ciepla ucieka przez glowe. Ale do temp. powyzej 20 stopni, to nie mam dylematow-krotki rekaw i kapelusik chroniacy przed sloncem :)