Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny_sen

Najgorszy sen w moim życiu

Polecane posty

Gość dziwny_sen

Boże błagam cię odpuśc sobie takie sny. Otóż (mam 18lat) śniło mi się że biorę ślub z jakąś brzydka 25 latka wpierw jeździliśmy po rodzinie i dawaliśmy zaproszenia - wszyscy kuzyni nabijali się ze mnie , potem do jej rodziców, porażka na całej lini, jej ojciec mi groził że jak ja zdradzę to nie będę miał lekko i wgl groził mi w najlepsze. Potem dzień ślubu - nic specjalnego, potem wesele i tu najgorsze, siedziałem przy stole sam, wszyscy do mnie podbijali i próbowali zagadać, ja siedziałem jak cpun we własnym świecie i kłębiły mnie jakieś kosmate myśli typu, Boże przecież nigdy żadna dziewczyna nie zrobiła mi loda, potem myślałem o tym jak to wszystko odkręcić, normalnie koszmar, na szczęście się obudziłem :) a dzień taki piękny :P

Gość a mnie nic
się nie śniło :(

Gość wróżka esmeralda :P
ten sen oznacza, że zostaniesz zaślubiony polsce i dokonasz w tym kraju wielkich zmian na lepsze, mimo tego, że z poczatku nikt nie będzie wierzył w powodzenie twojej działalności, a przyspawane do stołków dupy pazernych, bezmyślnych i przekupnych idiotów bedą ci grozić w obawie o swoje stanowiska czeka cie wielka przyszłość :D

a ja myślę, że Twój sen oznacza, iż będziesz w przyszłości sprzedawcą lodów.

Gość dziwny_sen
Nie no nie wierzę w znaczenie snów :D ale mówię wam, dlaczego śnią mi się takie psychodeliczne horrory :O ?

Gość dziwny_sen
teraz w trakcie poobiedniej dzemki snilo mi sie ze bede w zwiazku homoseksualnym z jakims przystojnym sportowcem