Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rooolnik1987

Jadę do Warszawy do klubu!!!

Polecane posty

Gość Rooolnik1987

Hej, jestem z malutkiej wioski, jak to mówią - zabitej deskami. Postanowiłem wybrać się w przyszłym tygodniu do Warszawy. Mam tam dalekiego kuzyna, któremu udało się znaleźć pracę w Warszawie i wynajmuje tam kawalerkę. Chciałbym się wybrać do jednego z ekskluzywnych klubów, takich jak: - Platinum - Enklawa - Opera - Capitol Można w nich podobno spotkać znanych z gazet i telewizji ludzi. Z drugiej strony obowiązuje bardzo surowa selekcja. Ważny jest ubiór. Nie znam się na modzie warszawskiej i nie wiem jak się ubrać, żeby mnie wpuścili bez zastanowienia. Poradzicie coś? Zależy mi na zabawie w warszawskim klubie na poziomie, ponieważ chciałbym poznać tam kobietę - warszawiankę z wyższych sfer.

Gość hahahyhyhihi
jak sie ubrać? pfff.... oblukaj jak się ubiera Wojewódzki i coś w tym stylu ;P

w enklawie jest beznadziejnie mi sie nie podoba ja tam nie mam problemu z wejsciem bo wyglądam przyzwoicie :) ogolnie lipna muzyka i atmosfera idz do lacosty i sobie cos kup , zara i inne

Gość Rooolnik1987
czyli założę trampki, dżinsy i franelową koszulę w kratkę, bo taką mam. Ale muszę ją wyprać, bo jest brudna. Wpuszczą mnie do Platinum?

Gość fdsfdsfsf
ale trampki musza byc firmówki, nie z targu inaczej odpadasz patrza zawsze na podeszwe a co poniektorzy nawet z rachunkami przychodza aby udowodnic marke ubrania (czasem ochrona sie czepia ze ma sie podróby i trzeba udowadniac) najlepiej zaloz na wierzch sweter hilfigera znaczek rzuci sie w oczy buty obowiazkowo lacoste (adidas i nike tylko na silownie - do klubu to faux pas)

Gość Rooolnik1987
OK! Jak wrócę z Warszawy, to opowiem Wam jak było i czy udało mi się wyrwać Warszawiankę!