Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleleujajajja

Wiosenna mamo a gdzie Twoje dzieci tak biegaja i skacza caly dzien?

Polecane posty

Gość pytanie do wiosennej
wiosenna mamo- wiec mówiłam , ze jestem wsiur ;) tak to obowiązek, ale dla mnie przyjemny. Cała radość - wyjść, nakarmic, popatrzec jak jedzą ;) poczekać aż odejdą kurki a przyleca wróble dojeść. Starzeje sie :)

Gość Ja tak zrobiłam, ale to dlateg
Miły temat jak na Kafeterie. Jestem w pozytywnym szoku. :)

Gość a nie mozecie tak...
sobie na gg pogadac??zamiast zakladac topik i zasmiecac forum

Wiosenna A gdzie w Zielonkach jest ten plac zabaw? bo ja tam mam tesciową ;) I nudno mi tam strasznie . Jak byś mogla powiedz w ktorym miejscu to jest

Gość do wiosennej
to mieszkasz w KRk-u czy w Zielonkach? zdecyduj sie bo chyba sama nie wiesz co piszesz....

Gość to ja ja ja ja
wiosenna mamo Ty mieszkasz w domu?od kidy?! przeciez mieszkalas w mieszkaniu ktore dostalas od kogos...

Gość woda żywiec gazowanaa
historyjki wiosennej smierdza na kilometr gdzie w koncu mieszakasz?? patologiczna wywloko bez szkoły....

Gość Zazdrościcie jej, że ma dobre
szczęśliwe życie. Jakie to typowo polskie. :o Pewnie same byście chciały się wyrwać z blokowisk i lżej wam jak kogoś zbluzgacie z zazdrości.

Gość czytam bo lubię
Nie ma to jak założyć o sobie temat i się pochwalić...'/

tak, tak zazdroscimy:O chyba wyobrazni tej bajkopisarce sama mieszkam w domu i wiem jaki to zapierdziel, skosic, zagrabic, pomalowac, remointowac, pilnowac, naprawiac np. dach....

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiosenna przecież każdy w miarę inteligentny wwidzi, że sama piszesz ze sobą- ten styl pisania. Raz piszesz, że mieszkasz tu a potem, że gdzie indziej. Po co to robisz i zakladasz sama o sobie temat? Nie masz przyjaciół z którymi byś pogadała? I nie udawaj, że Cię nie ma bo jesteś ciągle niestety....

Gość PUDELSSSSS
GDZIE W ZIELONKACH JEST TEN PLAC ZABAW, BO JA TAKOWEGO NIE KOJARZĘ!!!!

Gość Krakow luie, a co mi tam!!
W Krakowie naprawde nie jest źle, jest mnóstwo fajnych miejsc apropo nie-dbania o mieszkańców , serio! Jak gorąco to mozemy sobie podjechać do Kryspinowa, można sobie na Błonia, na kopce wszelkie podjechać pospacerować, jest gdzie jeździc na rowerach, popływać na Zakrzówku, na przylasku rusieckim, na wspomnianym kryspinowie, pojechać do Zoo, lasu wolskiego, no i nasz pi,ekny ryneczek krakowski, Kazimierz, Park wodny, my mieszkamy w wielkim mieszkaniu, mamy balkony i nam jest extra nie trza z łopatą w śniegu ganiać zimą ;-P hehehe

no wiosenna gdzie jestes? pierdolona krętaczko..jak ci zadaja niewygodne pytania to bierzesz dupe w troki i znikasz... gruba frustratko, cale dnie spedzssz na wymyslaniu tych bzdur..smutne to twoje zycie musi byc...

Gość do woda żywiec gazowanaa
noi ? Podbudowałaś się swoimi bluzgami? I tak nie pozbawisz kogos swojego życia w domu z ogrodem , choćbyś z frustracji się zapluła i klęła na kafe marnoto jedna :D

Gość mc njnfjfn kjkjf
Po co wy tej żałosnej osobie (woda gazowana ..ble ble ble) odpisujecie wogóle , przecież widać że nie ma z kim .

Gość a tobie woda żywiec
to mąż nie dał dzisiaj? Boś taka sfrustrowana odczep się od wiosennej i sama wyp..ierdalaj stąd jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia locho jedna

Gość do wiosennej
wiosenna, wszystcy wiedza ze tu jestes wiec odpisz-GDZIE MIESZKASZ???!!! piszesz na pomaranczowo-dobrze ci ida bluzgi idealna mamusiu

Gość mc njnfjfn kjkjf
A ty gazowana też się produkuj , ćwicz palce na klawiaturze :D ale uważaj bo cały swój inteligentny język zużyjesz i nic ci nie pozostanie więcej . :D

Gość Do gazowana woda
Czego ty zazdrościsz ten wiosennej mamie przecież dom i ogród to nie powód , ty masz za to swój poziom i piękna polszczyznę i pewnie wiele innych zalet które nie zdążymy poznać :)

Przecież napisałam gdzie mieszkam. Przejdź się do apteki kup jakiś neopersen łyknij i przeczytaj temat jeszcze raz to się dowiesz :P W zielonkach jest park z placem zabaw jak się jedzie do Bibic na przeciwko klubu małych odkrywców. Tam jest takie osiedle domków- kanadyjek i domków jednorodzinnych i tam zrobili malutki park. Bardzo fajnie tam jest :)

Gość smkfmkdf
wiosenna mamo ty nikomu nie musisz sie tłumaczyc ani pisać gdzie mieszkać tym bardziej odpisywac na głupie prowokacje zazdrosnych bab którym się nudzi .

Gość hjkkkkk
no to współczuje twojej mamie jak sie zwalisz do niej z tą swoją trójką rozwrzeszczanych dzieci,

Gość taka sobie ja ja
ale przeciez mowilas ze mieszkasz w mieszkaniu ktore dostalas od kogos a teraz nagle piszesz o domu?

Wy mnie chyba z kimś mylicie. W mieszkaniu mieszkałam z rodzicami jak bylam dzieckiem i wyprowadziliśmy się do domu jak miałam jakieś 11 lat. Od tego czasu mieszkam w domu. Moja mama uwielbia tą 3 rozwrzeszczanych dzieci ;) Jak my do niej nie jedziemy to ona do nich wpada, dziś też byla ;) Poza tym oni w zasadzie nie są tacy rozwrzeszczani. Zosia i Mania są bardzo grzeczne i ladnie się same bawią. Kornel jest najbardziej lobuziarski z nich wszystkich ale jest "usluchany" tylko glupiutkie pomysly ma czasem i trzeba mieć na niego oko ;)

Gość laokakaka
ocho, bo co ma powiedzieć, ze jest wykończona wnukami jak jej zwalasz sie bez przerwy na głowę, poprostu nie wypada jej to mówić, a ty widzę, że równo wykorzystujesz matkę, narobiłaś ich nie mało i to jedno po drugim, ciekawie do ilu dojdziesz, dobra jesteś w łóżku

jakby była wykonczona wnukami, to by do ich nie przychodziła :) a nie bierzesz pod uwagę opci, ze babcia lubi swoje wnuki?

Gość co z tego....
Pamiętam Cie wiosenna jak pisałaś będąc w ciąży z Mania. Byłaś wtedy pokłócona z babcią, która wyrzuciła Cię z domu. Miałaś nick Mamani. Tak było?

Gość loakaka
przecież to gówniarstwo ledwie urosło to już zaczęło uprawiać seks i rodzić dzieci