Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoko loko

nadchodzi moja zmora...

Polecane posty

Gość spoko loko

Czyli co? Lato i upały:/ Jejku jak nienawidze tej pory roku... Cierpie na nadpotliwość i w te upały po prostu leje sie ze mnie litrami. Dodatkowo mam balotrupią karnację:( Nie zakładam nigdy szortów ani spodniczek bo sie wstydze nieopalonych nóg. Myslałam nad solarium ale mam duzo pieprzyków i zwyczajnie nie chce ich narazac na nadmierne promieniowanie. samoopalaczy nie umiem rozprowadza ć:( ja chcę na Antarktyde:O

Gość ja polecam jakis krem bb
tez nienawidze lata, ale z innych powodow.

Gość ergew
kup sobie jakieś zwiewne, lniane spodnie i po problemie :classic_cool: przy jasnej karnacji i tak z jakiegoś powodu nie idzie opalić nóg :O, ale cała resztę jak najbardziej można zbrązowić :P

Gość ergew
aha, a pot bierze się stąd, że czas zastanawiasz się co myślą o tobie ludzie których mijasz na ulicy :D idź do psychologa po jakieś tabsy :classic_cool:

Gość coś wspaniałego ten dezodorant
ja też mam dużo znamion ale normalnie sie wystawiam na słońce, w dodatku byłam ostatnio na badaniu i wykazało że wszystkie znamiona są bezpieczne, dalej bede sie wystawiać problem z nadpotliwością miałam ale teraz używam dezodorantu z rosmana który jest bardzo skuteczny! wczesniej marnowałam kasę na etiaxil, rillo, cooler...każdy po 30 zł albo jakos tak...a i tak bylam mokra i śmierdząca, teraz mam dezodorant za 6 zł i czuję się super świeżo;)

Gość spoko loko
Tez musze isc do dermatologa, mam solidnie obsypaną szyję, brzuch i plecy. jeden dermatolog powiedziła mi, ze na moim miejscu by usunął:O ale ja chce najpierw dermatoskopię. Jak sie nazywa ten dezodorant? ergew - nieprawda, ja tam mam od lat. Poce sie i juz.

Gość spoko loko
No moja letnia garderoboa to jasne materiałowe spodnie, długie sukienki i spodnice. Ale ja chciałabym choc raz załozyc na miasto szorty bez głupich spoglądań innych.:(

probowalas blokera z ziaji? jest tani, u wielu osob skoteczny. mozesz tez zaczac stosowac krysztal Crystal, sam w sobie nie niweluje szczegolnie pocenia, ale tworzy taka flore bakteryjna na skorze, ze pot sie tak bardzo nie rozklada i nie czuc zapachu. mozna stosowac razem z innymi dezodorantami.

Gość dsfqsdqsd
naucz sie smarowac samoopalaczem, sa teraz balsamy do ciala lekko brazujace do sory b. jasnej

Gość drgtrere
przy jej potliwości samoopalacz spłynie i będzie wyglądała jak kretynka :)

Gość spoko loko
Blokera próbowałam i nie pomagał mi:) Podejrzewam dodatkowo u siebie problemy z tarczyca wiec to sprawy nie ułatwia.. Chyba jestem skazana na bycie "bladą twarzą":(

Gość ciało by chciało
w w-wie mozna zamówić do domu opalanie natryskowe, 150 zł i zdrowa opalenizna z orzecha na 2 tygodnie

Gość ciało by chciało
polecam też rajstopy w sprayu, są b. fajne

Gość spoko loko
ciało by chciało - ile te rajstopy sie utrzymuja?

Helene D'arcy Active, jest dużo lepszy dla mnie niz adidasy i rexony...juz wszystkiego próbowałam, na szczęście problem potu występuje u mnie tylko pod pachami

no i nie wiem czy ktoś mówił ale noś bawełniane,naturalne ciuchy w miarę możliwości, przewiewne, drugą bluzkę na zmianę, ponadto pot może występowac przy chorobach psychicznych

pij szalwie, ponoc zmniejsza potliwosc. zaszkodzic nie zaszkodzi, a ze niedroga to wyprubuj. no i do lekarza koniecznie jak podejrzewasz problemy hormonalne.

Gość spoko loko
dzieki Ci za rady:) dobry człowiek z Ciebie:D:) No chyba mam jakies hormonalne i juz działam:) Zobaczymy, co bedzie dalej.