Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasssss depretasss

Czy facet 2/10 może starać się o kobiety 7,8,9/10 i czy ma jakąś szansę gdy:

Polecane posty

- Jest niski, brzydki, łysy, ma małego krzywego penisa. (facet 2/10) - Jest za to wysportowany, zadbany, czysty, ładnie pachnie, muskularny - Jest ambitny i wszystko wygląda na to, że będzie dużo zarabiał. Ma bardzo duże perspektywy. - Ma poukładane w głowie, wie czego chce od życia, jego wizja przyszłości jest interesująca, jasna i klarowna. - Ma ciekawe zainteresowania i jest bystry. - Jest pewny siebie, twardy. - Powiedzmy, że jest w miarę zabawny, choć poczucie humoru jest względne. - Dbałby o taką kobietę, był czuły, opiekuńczy. Myślicie, że taka osoba miałaby szansę na udany związek z kobietą 7-9/10, związek bez zdrad, pełen miłości i zaufania? Czy raczej nie ma szans i lepiej sobie strzelić w łeb, bo nic z tego z pewnością nie wyjdzie?

Gość kjkln.
oho, rośnie kolejny piwnicowy ruchacz

Gość Kłoliberek
A dlaczego chcesz ładną dziewczynę skoro ty swoim wyglądem nic nie oferujesz? Może postaraj się o brzydką ale "wysportowaną, zadbaną, czystą, pachnącą, ambitną, pewną siebie, zabawną i mającą w głowie poukładane?" Czyli taką jak ty hipokryto.

Gość Prawda w oczy koleeeeeeeee
Nie rozumiem dlaczego obleśni faceci wymagają pięknych kobiet, brzydkie kobiety nie chcą obleśnych facetów a wy myślicie, że piękne, które mogą mieć każdego będą chciały was??

Ja nie napisałem że to ja :) Ze mną jest o wiele gorzej :) To co napisałem to ideał człowieka jakim mógłbym się stać. Najlepsza z możliwości :) Czyli nie, rozumiem. Życie.

Gość Tako rzeczę ja
Podsumujmy: jesteś brzydki a mimo to masz wielkie wymagania co do wyglądu kobiety? Dlaczego?Przecież brzydka może być świetnym człowiekiem (takim jak ty o sobie napisałeś). Ty nie chcesz żeby twój wygląd przeszkadzał pięknym kobietom a tobie przeszkadzają brzydkie dziewczyny. Jak ktoś już tu napisał jesteś wielkim hipokrytą.

Gość do Kłoliberek
ale brzydka i wysportowana to już dla wielu facetów oksymoron :D postaraj się bardziej

Związek brzydkich nie może być pełen miłości i zaufania. To niemożliwe.

Gość ?????!!!
Ja nie rozumiem tego jak trzeba wielkie mieć deficyty aby w poniżaniu i umniejszaniu innych próbować się dowartosciować :)

Gość ?????!!!
pół biedy gdy mowa o internetowej gówniarzerii :) ale wykorzystywać podsłuch telefoniczny i stawarzanie problemów z pracą bo ktoś kogoś nie pokochał bądź żeby kogos ustawic to zwykłe zbydlęcenuie i przestępstwo .:)

Gość wielke PHI!
To idź z swoimi oszczędnościami do salonu Porsche....Efekt mniej więcej ten sam,

Gość tez brzydal
Różnica jest taka że oszczędności można mieć coraz większe, można założyć firmę, ciężko pracować i w końcu zacząć zarabiać pieniądze na tyle duże by to Porshe kupić a z urodą co? Nic. Porównanie wyżej a'la gimbus

Gość tez brzydal
ale jak sie czlowiek siebie brzydzi to i brzydza go kobiety ze swojej ligi i na odwrot przeciez laska 2/10 nie bedzie zainteresowana powaznym zwiazkiem z 2/10 a nawet jak to zdradzac sie beda na kazdym kroku bo co z tego ze facet jest 2/10 jak za 200 zloty moze przez godzine kochac sie z 10/10?

Ja nie wiem skąd jest taki wysyp brzydkich ludzi na kafe :P Na co dzień nie spotyka się wielu brzydkich ludzi jeśli już to brzydkich na własne życzenie czyli niezadbanych :D

Gość tez brzydal
tak sie zastanawiam co robi kobieta 2/10 jak chce uprawiac seks z facetem 10/10? bo odwrotnie to wiadomo (czasami sliczne studentki za 100/h mozna miec) a kobieta taka co robi?

Gość tez brzydal
Jeszcze ja rozumiem wymagania kobiet ktore procz urody majac cos wiecej, np. swietne wyksztalcenie, inteligencje, ciekawe zainteresowania, swietna prace, mnostwo pieniedzy, ambicje, pasje a z reguły jest tak że kobieta 7-9/10 od siebie daje tylko urode a od faceta wymaga urody, pieniedzy, inteligencji i bog wie co jeszcze :D a roznice sa takie i biologicznie to udowodniono ze atrakcyjny facet to a) silny - musi potrafic obronic kobiete, obronic potomstwo (zaleznosc ewolucyjna) b) bogaty lub(i) ambitny lub(i) intelignetny - co swiadczy o tym ze taki facet bedzie w stanie zdobyc zasoby do wychowania potomstwa to ze teraz jest tak ze samice leca na pieknych (nie mylic z przystojnymy) to wynik dzialan kultury, mody i prawa.

oj jak wy tak będziecie czekać na te 10/10 to będzie sami całe życie . Ja wam powiem ,że chyba w życiu nie znałam faceta któremu bym dała 10/10. 7 to max :D

Gość tez brzydal
dla mnie najwazniejsza jest twarz, wlosy i zeby byla szczupla bo piersi czy tylek to kazda kobieta ma ladne czy male czy duze (bez przesady) nogi tak samo kazda kobieta ma ladne

Gość freak of nature
"a z reguły jest tak że kobieta 7-9/10 od siebie daje tylko urode a od faceta wymaga urody, pieniedzy, inteligencji i bog wie co jeszcze" Kobiece wymagania istnieją do momentu kiedy nie pozna faceta, dla którego szybko zapomni o swojej kilkustronnicowej liście wymagań, faceta który jej potrafi jej przewodzić. Dlatego zawsze należy mieć gdzieś jej wymagania i samemu od niej wymagać. Kobiety uwielbiają mężczyzn którzy są bardzo wybredni i wymagający w swoich wyborach. Nie należy się bardzo przejmować wymaganiami kobiety, a raczej tym czy ona spełnia nasze wymagania. Wartościowy facet wymaga od siebie dla siebie i od kobiety dla siebie.

Gość wdggchjsc11
freak możesz się dalej łudzić, ja tam się z brzydalem nie zadam i możesz sobie "przewodzić"(chyba prąd elektryczny) i "wymagać" do woli. do autora pieniądze i wysoka pozycja społeczna i będziesz miał tę swoją 7-10.

Gość giohrihr
ja w ogole jak czytam wiekszosc postow "zasmakanych gowniar" to sie smiac mozna uuuuuu do usranej smierci!! nic dziwnego ze siedzicie caly dzien na cafe

Gość wszystko sie moze zdarzyc
rowniez i to, ze ladna dziewczyna zakocha sie w brzydkim chlopaku ktory zaimponuje jej czyms innym niz powierzchownosc (chociaz jezeli sam jestes bardzo nieciekawy a liczysz na to ze poznasz przesliczna modelkę albo kobiete o urodzie gwiazdy filmowej to raczej sie przeliczysz poniewaz aby taka pania zaczarowac to trzeba juz naprawde duuuuzo soba reprezentowac, niekoniecznie wizualnie ale w kazdej innej sferze bo konkurencja jest przytlaczajaca)...uroda potencjalnego chlopaka jest najwazniejszym kryterium tylko dla atrakcyjnych dziewczynek z gimnazjum oraz liceum, to zmienia sie mniej wiecej na studiach z tym, ze jezeli taka dziewczyna wyczuje ze arodujacy ja "brzydal" jest jednoczesnie "wielkim esteta uwazajacym sie za tzw koneserea piekna kobiecego"' ktory to na mniej urodziwe panny patrzy krzywym okiem z dezaprobata to raczej to jej zachwytu nie wzbudzi