Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pol_matura

gdzie sa porzadni faceci?

Polecane posty

Gość ale oni nie wiedzą ile
mam lat,i tu jest raczej ,,tzw pies pogrzebany:p i to nie chodzi o to ze sie tu odmładzam,bo w pracy dają mi nowe laski kótre przychodzą,,,góra 32:p ..a moze jestem takim trzpiotem i to ,,,to:) no niewazne,,,sex nie wchodzi w gre,i nie startują do mnie takie pętaki niekokrzesane:O I DODAM,,,KOBIETY nie służą do rodzenia dzieci,,,tylko i nie dziwię się ze z takim podejsciem jestes nadal kawalerem a akurat mam w pracy,i wsród znajomych wysyp ciąż 40-44l i wszystkie wpadki:p i wszystkie bez problemów w sumie dziecko,,,ma być owocem miłosci 41latku a nie ze sobie poszukasz brzuch do urodzenia potomka,bo to zenujące podejscie

Gość pol_matura
heh no dokladnie. kazdy ma inne zdanie.

Gość 41 lat i kawaler
a kto mówi że ja chcę dziecko? Przedstawiłem ogólne zasady kierujące samotnymi facetami w tym wieku

Gość przepraszam,naskoczylam
ale draznią mnie takie typowe argumenty a ja mysle ze widzą we mnie mądrą kobietę,fajnego człowieka,mozeby pogadac,posmiac sie,,,ale,,ja wiem,ze facet x lat młodszy nie jest dla mnie ,, ja juz jestem,..,..gdzie tam,,a on bedzie ,,,dojrzewał,zmieniał się,poza tym tez jestem zdania,ze odstępstwa wieku nie mogą byc za wielkie

Gość samiutenkabedeaco
Ja mam 30 lat i jestem w zwiazku malzenskim jesli z jakis przyczyn nam nie wyjdzie to wybiore zycie samotnej matki bez faceta.

Gość pol_matura
wybor nalezy do nas. i tak wybieralam ze teraz zaluje. we dwojke zawsze latwiej. wiadomo nic na sile...

Gość az poszukałam bo pisałam
z laskami i wlepilam swoje foto http://zapodaj.net/74d9c339466e.jpg.html ja mam 39l,i nie czuję się starą matroną,choc mam swoje juz jakies tam zwyczaje staropanieńskie:P:P:P wiem,czego oczekuje w zyciu,i nie zrezygnuję z tego,chocby miało nigdy się nie zdarzyć zresztą kazdy ma prawi życ jak mu sie podoba:D

Gość pol_matura
czemu w dzisiajeszych czasach tak trudno o zwiazek. powinno byc latwiej, mamy internet. a jest coraz gorzej

Gość oczywiscie ze łatwiej zyc
we dwójkę,pod kazdym względem,tylko oby miec w sobie nawzajem oparcie i zeby miec wspólne cele,,,wtedy jest super

Gość ale jesli czujesz taką
"presję" ze powinnas kogos poznac,to nie mozesz tego zrobic w swojej miejscowosci,w pracy.... nie wiem czy internet jest takim super medium

Gość pol_matura
miejscowosc/praca no moze i ktos jest ale jak na niego trafic. wyjsc z domu ale gdzie isc? jak szukac...

Gość najmadrzejszy na swiecie
gdzies do klubu, pubu, zapisz sie na jakis kurs, np. jezykowy, gotowania itp.

Gość pol_matura
chyba bede musiala

Gość samiutenkabedeaco
Pamietam ze ja mialam juz dosc facetow i majac 27 lat sobie powiedziałam ze jak do 30tki nikogo nie znajde to sobie daruje no i napatoczyl sie jeden taki, potem powiedziałam ze jak do konca 27 roku zycia nie zajde w ciaze to juz potem nie chce miec dzieci. No i bach mały ma juz 3 latka. Normalnie takei sobie postanowienia na nowy rok dawałam i tak jakos wychodzilo.

Gość wyjazdy jakies,basen,rower
choc ja jezdze rowerem,,ale chyba za szybko:) nawet w sklepach ludzie sie poznają,ale mysle ze przez znajomych tez mozna gdzies na jakiejs imprezie