Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fssyysyghhhaahhah

Czy mój facet jest metroseksualny, czy przesadzam????

Polecane posty

Gość fssyysyghhhaahhah

1. Raz na tydzień robi sobie maseczke na włosy z żółtka jajka :o 2. Goli okolice intymne :o 3. Chodzi na saune :o 4. W zimie chodzi na solarium. Nie opala sie na solare, ale widać że jest lekko opalony :o ??? Prosze od odpowiedzi, czy zaakceptowałybyście takie coś??

Gość misia swojego misia
Mój za to: 1. Raz na tydzień robi mi finałową maseczkę na twarz i włosy 2. Goli mnie bardzo dokładnie jako gra wstępna 3. Wchodzi mi do łazienki, jak biorę prysznic i wtedy jest goręcej niż w saunie 4. W zimie opala sięe trawy i widać, że jest lekko opalony. Czy zamienisz się za takie coś?

Gość fssyysyghhhaahhah
pytam poważnie

Gość h343252
No raczej nietypowe. "Prawdziwy" facet uważa chodzenia na solarium za pedalskie. Nie mówiąc o maseczkach.

Gość smutno mi jakoś
ja bym uciekała jak najdalej od takiego spedalonego kundla póki nie jest jeszcze za późno :o

a przeszkadza ci to bo denerwują cię same rytuały/to jak wygląda czy wstyd ci przed koleżankami?

Gość lolikko
To że goli sobie okolice intymne to chyba w dzisiejszych czasach nie jest aż takie dziwne, chociaż... goli tak zupełnie, na zero? To faktycznie nie dość że dziwne to jeszcze jakieś... gejowate. Powiem Ci tylko tyle, że mam kolegę geja i on robi wszystko to, o czym piszesz: przesadnie dba o włosy, jakieś maseczki nakłada i inne odżywki... goli się zupełnie w okolicach penisa i odbytu, chodzi do sauny (głównie żeby szukać erotycznych przygód), chodzi do solarium w zimie.

Gość fssyysyghhhaahhah
Wsyt przed koleżankami nie, bo nikt o tym nie wie. A które z punktów byście zaakceptowały a które kategorycznie nie??

Gość bm rlvbmrlvbmrlbl
przesadzasz, facet dba o sibie i tyle, lepiej jakby byl zapuszczony i smierdzacy?

Gość gośka_wawa
Mi trudno byłoby zaakceptować, bo oprócz golenia się, ja żadnej z tych rzeczy nie robię. Nienaturalne byłoby dla mnie, gdyby mój facet dbał o siebie bardziej niż ja. W gatunku ludzkim to samice są bardziej strojne, puszą kolorowe piórka, a faceci są "szarzy".

mnie by w sumie było obojętne. Może solarium wydawałoby mi się złym pomysłem (szkodzi).

Gość mój facet
Goli sie w tych miejscach tylko gdy sie widzimy :-D Na solarium poszedł w wieku24lat bo go namówilam. Włosy myje codziennie biorąc prysznic. Nie używa sauny. Chyba ze po ciężkim treningu raz na dwa miesiące. Może rzadziej.