Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny mężczyzna bezPrzegięć

A ja lubię naturalne i urocze kobiety

Polecane posty

podobają :) A naturalne usta to jest coś, na co zwracam uwagę.

taaa, aż po pięty :P

czy to oznacza, że na tym świecie są normalni faceci??? Brawo dla Panów na forum :)

"czy to oznacza, że na tym świecie są normalni faceci??? Brawo dla Panów na forum " chyba są :)

Gość fgefhhht
Ile masz lat autorze? Mój facet też lubi takie naturalne i ma 35 lat. Młodsi chyba preferują takie sztuczne lale ( tylko z mojego doświadczenia mówię)

Mam 28 lat. Nie sądzę, że to zależy od wieku. Zastanawia mnie jedno, na jakiej podstawie i z jakiej racji stwierdzacie drogie kobiety, że "faceci to lecą na te pudernice w większości", to znaczy, że co? bo tak się mówi i o tym się pisze w internecie, i na tej podstawie wyciągacie wnioski? :) a może "wyłapujecie" takie pary na ulicy i później wszystkich do jednego wora...A poza tym to wszystko kwestia gustu! Powtórzę jeszcze raz, nie spotkałem za dużo takich typów kobiet jak w temacie, a jak już spotkałem to się zakochiwałem ;)

Moorland - nie bedziesz żałowała ? :) setunia - też masz długie włosy do kolan ? ;)

autorze - jeżeli kogoś interesują tylko faceci "lecący na pudernice" to jest sam sobie winien. Pewnie, że jak kobiecie podoba się cwaniaczek który lubi dziunie to będzie niepocieszona i każdy facet którym się zainteresuje będzie obracał się w towarzystwie sztucznych, wytapetowanych panienek. Rev - za każdym razem jak zetnę mówię, że będę zapuszczać. I za każdym razem dochodzę do wniosku, że długie włosy mi nie pasują. Po prostu, nic na to nie poradzę. Niby kobieta powinna mieć długie włosy, ale ja się czuję jakaś taka nijaka jak nic mi od głowy nie odstaje pod dziwnym kątem.

Moorland - u dziewczyn z krótkimi włosami też ładnie prezentują, oczywiście nie wszystkie :)

Gość nhldjthejhojsei
skad jestes normalny mezczyzno bezPrzegiec? :classic_cool:

oj z daleka :)

Gość nhldjthejhojsei
z innej planety? :)

No nie, aż tak daleko to nie :). Mieszkam w Londynie. A Ty?

Gość nhldjthejhojsei
to jednak jestes z daleka ;)

Gość elizaabella
ja jestem naturalna ! Mam 22 lata, i się nie maluję. Nie mam zbyt wiele ciuchów, ale starannie je dobieram. No i są to raczej skromne ciuchy, typu kołnierzyki, golfy, dekolty też ale umiarkowane , miniówki też mogą być, ale równie dobrze lubię nosić spódnice do kostek Jestem nienormalna? ;p Autorze tego topiku- nie sądziłam, że istanieją jesszcze tacy faceci. No i chyba odzyskuję wiarę ;).

I tak najbardziej lubię sukienki :P

Gość elizaabella
ach no tak - każdy facet ma jakieś wymagania odnośnie opakowania ;p

Gość elizaabella
pardon, setunia - nie chciałam Cię urazić ! ; ) tylko jedna wypowiedz Autora sprowadziła mnie na ziemię ;p

E tam, nie mówię tego w kategoriach wymagań, raczej fantazji, każdy je przecież ma. A poza tym NATURALNOŚĆ, która tak lubię u kobiet odnosi się również do stylu bycia i osobowości :P

Gość taka jedna naturalna
Ja też jestem z Londynu :)) znam takiego Polaka który wręcz szaleje za takimi naturalnymi paniami. Jest fajny i nawet przez 2 lata czuł do mnie miete