Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachna098

Czy ciąża zostawiła ślady na waszym ciele?

Polecane posty

Gość kachna098

U mnie tak - rozstępy na piersiach, tyłku, nogach, ciało galaretowate, piersi niejędrne. Blizna w kroczu. Waże mniej więcej tyle samo co przed ciążą.

Gość Francoise
popracuj nad ciałem, na rozstępy dobry krem ,który je zmniejszy ale najlepiej wtedy działąc,gdy są jeszcze czerwone,potem małe szanse na poprawę gimnastyka,masaże,pływanie, ale cudów nie ma,chyba ,że operacja plastyczna

Gość mama lobuza
u mnie brak sladow jedynie w psychice nie tak dobrze jak kiedys:( ( poronienie i ciaza zagrozona) rozstepow brak piersi takie same( nie karmilam), krocze ok waga znacznie nizsza jak przed ciaza

Gość hugigigi
żadnych, przynajmniej do tego mam szczęście

Gość gdybys założyla
piersi mniej jędrne i to tyle

Gość Ciąża w większośći
przypadków pozostawia ślady na ciele (brzuch, uda, krocze, piersi). Mnie ciąża osłabiła stawy kolanowe, zrobiła z brzucha fartuszek i rozciągnęła mięśnie na tyle że zrobiła się przpuklina, piersi się trochę obniżyły i mają lekkie rozstępy i mało jerną skórę....z resztą, jakoś dałam radę i powróciło do normy.

Gość musgruszkowy
u mnie zero znaków nawet jednego szwa nie miałam,zero rozstępów...tylko to zmęczenie życiem

Gość gdybys założyla
a co zrobilas z piersiami ze wrocily do formy? ja miałam takie ladne piersi...:(

ja jestem 3 mies po i została i taka jakaś oponka na brzuchu. denerwujące boczki które nie chcą zniknąć mimo ćwiczeń :( no i blizna na kroczu też jest... :( :( :(

Gość musgruszkowy
przez całą ciążę i przed nią szorowałam się szorstką gąbką karmiłam tylko miesiąc,może dlatego mi się cycki nie zmieniły

Gość Francoise
karmienie chyba nie ma związku ,ja karmiłąm 2 córkę 2 lata a cycki mam jędrniejsze niż nie jedna 20-latka;) jmam mały sekret-masż 2 razy dziennie rano i wieczorem oliwką na mokra skórę ,ruchami kolistymi;)dobra jest też oliwa z sezamu ale wiem ,że w POlsce trudno ja kupić

Uważam, że nie zostawiła żadnych. Wiadomo, np ginekolog pozna, że rodziłam, ale ja nie widzę, ani nie czuję żadnych śladów.

Gość janseeee tutaj same miss
mamuski - normalnie po ciazy cialo modelki, widaomo mało która otwarcie przyzna hahah żalosne to i nigdy nie ma tak ze ciazy nie zostawiła zadnych sladów - oszukujcie dalej ale same siebie bo smiac sie chce z takich lasek jak wy

Gość to niesprawiedliwe
Jedne mają tak, że praktycznie żadnych zmian na gorsze nie ma a u innych sypie się wszystko, skóra, waga, nawet zdrowie.

Gość hdrjfgkyhj/kl;
Niestety tak. Piersi mniej jędrne, na brzuchu rozstępy, na biodrach - w prawdzie już blade ale są. Brzuszek nie jest płaski, mam mały zwis. I nadbagaż wagowy w postaci 8 kg choć minęły już 3 lata :O

Gość kaszpirowskii
ale nie rozumiem z czego tu sie smiac? Zalosna jestes:o

blizna po cesarce rozstępy na brzuchu( słabo widoczne) oraz nad blizną fałdka tłuszczyku którego nie mogę się pozbyć.Natomiast piersi są super tak samo jędrne jak wcześniej tylko,że o 2 rozmiary większe- karmiłam 4 miesiące

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
a ukmnie figura bez zmian.Nie mam rozstepow ani na brzuchu czy piersiach.Tylko piersi mam mniej jedrne. i w ciazy i po ciazy strasznie zaczely psuc mi sie zeby. Z natury jestem szczupla osoba i zostal brzuszek. ale nie przeszkadza mi to.

Gość mama dziewczynki
piersi straciły jędrność ,blizna po cc i włosów jakby mniej na głowie:(

Gość laluna88
na chwile obecna mam 10kg do zrzucenia. po za tym rozstepy ale ciagle sie smaruje wiec juz jest co raz lepiej. ogolnie nic mi nie doskwiera ale mam problemy z kolanami. wiadomo ze nie bedziemy takie jak przed ciaza ale trzeba sie wziasc za siebie

Gość mamuśkaaaaaaa26
U mnie niestety piersi mniej jędrne i drobne rozstępy na nich, na szczęście tylko tam, brzuch ok, waga jak przed ciążą ( rok po porodzie ważyłam 6 kg mniej, ale mi się przytyło:P) blizna na kroczu jest, ale nie jakaś ogromna, także nie pędza mi snu z powiek:)

Gość mamuśkaaaaaaa26
A przeciw rozstępom najlepiej wcierać balsamy od początku ciąży, ja masowalam 2 razy dziennie brzuch, pupę i uda i jest ok, natomiast piersi nie i niestety rozstępy są, a jak już są, to żaden balsam nie pomaga...

Gość a ja a ja
blizna po cc i nic wiecej :)

Gość a ja nie będę kłamać
rozstępy na pośladkach udach brzuchu i piersiach mimo smarowania.masaży itp (przytyłam 11 kg) teraz zostało +2 kg które chyba tylko na brzuchu zostały brzuch mniej jędrny blizna na kroczu 2 rozmiary większe piersi a przez to obwisły :-| no ale mąż się cieszy i nie narzeka

Gość a ja nie będę kłamać
rozstępy na pośladkach udach brzuchu i piersiach mimo smarowania.masaży itp (przytyłam 11 kg) teraz zostało +2 kg które chyba tylko na brzuchu zostały brzuch mniej jędrny blizna na kroczu 2 rozmiary większe piersi a przez to obwisły :-| no ale mąż się cieszy i nie narzeka

Gość mamusia dzidziusia...
zostały rozstępy, 11 kg :O a w ciazy przytyłam 22, jestem 2 miesiące po porodzie, blizna po cesarce, żylaki, ale chyba najgorsze te żylaki, bolą okropnie, lekarz mówi żeby dużo leżeć z nogami do góry, ale jak t leżeć przy 2 miesięcznym dziecku :O

Gość dsvsvdxsxwa
a ja w dwoch ciazach przytylam prawie 30 kilo :) Po pierwszej ciazy mialam cialo jak marzenie. Przed pierwsza ciaza duzo trenowalam wiec powrot do dawnej formy nie byl problemem. Po drugiej ciazy rowniez wrocilam do wagi sprzed ale skora na ciele juz hmmm nie tak elastyczna. Duzo cwicze, robie masaze i generalnie mam cel w odzyskaniu dawnej, starej formy :) wierze ze mi sie uda. Aha zero rozstepow na brzuchu, brzuch nie nosi sladow ciaz.