Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywacz z XX wieku

Dziewczyny !!! Która z was ze mną poświńtuszy ?????????????

Polecane posty

Z resztą ... Jesteś w pułapce moja droga ;) Jesteś w moim pokoju a mieszkanie zamknąłem na klucz. Nie uciekniesz mi myszko :D Nie masz zatem wyjścia a Twój los jest teraz w kotka rękach ;) Właśnie się oblizuję a za chwilę nastąpi konsumpcja :D Ohhhh ....... rozbieram się bo troszkę za ciepło :D

Przecież to miał być tylko flirt a nie namiętny seks pod kocykiem ;) A wygląda na to że ja za raz wejdę na to łóżeczko i będzie się działo, oj będzie :D Jednakże muszę zachowywać się stosownie. Po za tym miał Pan kochać się z tamtą ochotniczką, więc może mi Pan odpuści

To co miało być to nie ważne. Czasem trzeba postawić na spontan :D Ochotniczka jest zajęta , poza tym uciekła odrazu :P A Ty skarbie możesz mnie gryźć i kopać a i tak nie zaniecham swoich poczynań. Właśnie dorwałem sie do Ciebie jak reksio do szynki :D Niechcący guzik Ci urwałem od koszulki ;) Grunt że sterczące suteczki są na wierzchu :P Pieknie wyglądają ;)

No to mnie Pan zawstydził! Proszę natychmiast przestać. Co Pan sobie wyobraża? Ja nic takiego nie zrobiłam. Tylko z Panem rozmawiałam i niech Pan na mnie tak nie patrzy i się nie cieszy. Zasłaniam się zawstydzona.

Super spódniczka ale czas ją zdjąć. Nie chcesz ? Podwinę Ci ;) Tak też sobie poradzę :D Oby przypadkiem mi się suwak w spodniach nie zaciął :P Wiem że samym języczkiem się nie zadowolisz ;)

A ja pobudzony jakby po kawie nie daję się z Pani zrzucić :D Wyciągam ze spodni swój miecz i oklępuję nim Pani muszelkę ;) Gładzę ją nim by po chwili zrobić ostry wsadzik :D

O Boże jestem bardzo mokra... gorąco mi. Już jestem całkowicie Tobie uległa, rób ze mną co chcesz... pragnę Cie w sobie ty mój potężny kociee ahhhhh.....

No i zaczęło się spalanie kalorii :D Wijesz się skarbie jak wąż, pięknie to wygląda. Gorzej będzie z moim prześcieradłem. Tak mi je rozrywasz łapkami że będzie do wyrzucenia :D Ale co tam ... ja sam też powoli tracę kontrolę. Czuję jak nadchodzi fala ... zaraz Ci strzelę na brzuszek :D Rozmasuję Ci smietankę ;)

Ale na chwilę go wyjmuję i przewracam Cię na brzuszek ;) Zachciało mi się w tyłeczek :D Ale jazdaaaaaaaaa .... jęczysz jak szalona :D Rżnę Cię jak rasowy samiec

Jak mi dobrze... on jest taki duży ahhhhhh... tak wspaniale się we mnie mieści.... ohhhhh mocneej. Obejmuje Cie coraz mocnej byś był we mnie do granic możliwości, tak doskonale go czuje... trace zmysły....Jest mi obłędnie dobrze ohhhhhhh oddycham coraz szybciej

No i znowu czas na zmianę. Oblizujesz go ze smakiem i dopiero teraz widzisz jaki on wielki ... Całujesz go wszędzie a ja oblizuję Ci muszelkę. Wiercisz się i pojękujesz ale szczyt orgazmu nadejdzie za chwilę ...

Masz cudowny języczek, oczywiście odwdzięczam się Tobie. Dziwię się że zdołałam pomieścić w sobie coś tak ogromnego ajj, mniam...

POnownie w Ciebie wchodzę i ładuję Cię nim tak że łóżko zaczyna aż skrzypieć. Jednak ledwo je słychać bo Ty piszczysz jak szalona ... Jesteś cała mokra i zdyszana. Drżysz i jęczysz .... A ja nie przestaję ... z trudem łapiesz oddech ... aż w końcu dochodzisz ! Finiszujesz kotku, jest Ci cudownie i trwa to całą wieczność :D Padam na Ciebie dochodząc w tym samym momencie. Leżymy na sobie przez kilka minut nie wiedząc co się dzieje ...

Nic nie ma dla mnie znaczenia, leżę tam obok Ciebie! obok osoby która właściwie mnie zgwałciła, ale to było cudowne, to był najlepszy orgazm w moim życiu. Powoli oddycham... nie wiem co mam myśleć...

Dochodzimy do siebie i widzimy tą nieopisaną rozkosz jaką przed chwilą sobie nawzajem daliśmy ;) Już wiemy że od dziś każdej kolejnej nocy działo się będzie to samo ;) Przytulam cię kochanie mocno do siebie i patrzę ci głęboko w oczka ;) Jestem szczęśliwy że jesteś obok mnie i całuję namiętnie twoje usteczka. Ochłonęłaś , wtulasz się we mnie i zasypiasz. Ja zasypiam po Tobie ;) Kocham Cię ;)

Aneta, robiłaś sobie dobrze podczas tego pisania ? ;) Ja tak :D Ale miałem mega wytrysk :D:D Ale szkoda że nie w realu ... Będę zaglądał na ten temat, liczę że i Ty też nie zapomnisz o mnie ;)

Jestem zagubiona... ale jak widzę jak patrzysz mi w oczy... jesteś taki cudowny, świetnie się z Tobą czułam... Nic nie wiem czy to miało jakiś sens, jakieś znaczenie? Jestem twoją kolejną zdobyczą jak mam pogodzić się z tym faktem?... ale wtulam się mocno do Ciebie i zasypiam.

jest prawie 2:00 , chodźmy spać :D Kurcze , 4 godziny przesiedziałem, ale jazda :D Dobranoc kochanie, śpij słodko i obyś mi się przyśniła :D Papa skarbek ;)

Jesteś świetna Aneta ;) Kiedyś na gg też z pewną dziewczyną tak sobie pisałem :D Było trochę wcześniej więc można było to bardziej szczegółowo i dłużej robić :D Wysłaliśmy sobie wtedy też fotki i był mega odjazd :D No lecę już 🖐️

Dobranoc, ale to jeszcze nie koniec. Odwdzięczę się również czymś niespodziewanym... 👄 Nie wiem po co mi to było ale jakaś zemsta musi być, chociaż czy aby na pewno zemsta nigdy nie wiadomo...