Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywacz z XX wieku

Dziewczyny !!! Która z was ze mną poświńtuszy ?????????????

Polecane posty

Miło mi, troszkę pisania a ty już się cieszysz że istnieję :D Jestem na doświadczenie więc będę dawała jakieś sugestie, jeśli nie masz nic przeciwko. Skoro tak rozmawiasz z daną dziewczyną to mam dla Ciebie pierwszą radę, na początek nie dawaj jej od razu do zrozumienia że jest dla Ciebie ważna. Po prostu wszystko po woli i subtelnie 🌼

No wiem, ale ja taki wylewny często jestem :( Długo byłem samotny i pewnie dlatego :P Ale i tak lepiej dużo słodzić niż nie słodzić wcale :D Ja będę słodził i dużo przytulał :P Uwielbiam przytulać ...

Po za tym Droga osobo, skoro Ci coś nie pasuje po prostu wypier*lasz z tematu i tyle. Podkreślam że pozory bardzo często mylą, a skoro akurat Tobie się nudzi i nie masz nic innego do roboty niż bezsensowne komentowanie to daj sobie spokój.

Gość MateuszKosowski
Moge sie do was przyłaczyc? moze trójkącik? mniam

yhyyyyy A wiesz że ktoś kto wyzywa, ma agresywny ton wypowiedzi i łatwo ulega emocjom to tak naprawdę sam często jest niedowartościowany albo komuś czegoś poprostu zazdrości ? :D Opanuj emocje malutka i czytaj sobie grzecznie :P

Oczywiście że Pan może, wolny temat przecież każdy może tu coś napisać. Cóż za bezpośrednia propozycja haha

Gość żenada :D:D:D
reprezentujesz żenadę autore temate :o panna napisała 5 postów i już jest twoim najważniejszym miśkiem ? ty to chyba mega desperat jesteś facet :o

Ale tak na marginesie to nigdy nie rozumiałem osób które wtrącają swoje 3 grosze. Nawet jeśli taka osoba uznaje że ja jestem jakiś głupi ciapek to po co sugeruje drugiej osobie żeby się ode mnie odcięła skoro przecież ta osoba może akurat lubieć głupich ciapków :D Najlepiej jest gdy dwoje ludzi samych decyduje czy chce ze sobą być niż gdy ktoś trzeci za wszelką cenę chce bawić się w swata :P Dobra, już nic nie piszę ;)

Oj tam, desperat czy nie. Nie róbmy z tego takiego wielkiego hallo, po prostu miła rozmowa jakieś miłe słówka i tyle. Czasami dobrze jest poczytać :)

żenada Czemu desperat ? Nie rozumiesz że to tylko sieć, internet ? Mam dziś śmieszny humor i chcę kogoś nim zarazić :D Nie mogę spać a na dwór nie chce mi się wychodzić. Siedzę więc przy kompie i piszę sobie z kimś kto czuje dziś to samo co ja. Takie wiosenne motyle w brzuchu :D A tak w ogóle to ja po piwku jestem :P

Miło mi Kacperku, jednakże ja na razie się nie przedstawię. Po za tym jeden komentarz czyjejś osoby... nie musisz od razu zaprzestawać pisania. Jeśli chodzi o mnie wystarczy powiedzieć i znikam.

Gość ania121
ja chetnie po flirtuje

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
facet jestes megaaa ciapa. Wrecz miekkim robiony :) dlatego nie mozesz zadnej poderwac.

Hmmm ... Chyba dobrze się stało że taki pomysł przyszedł mi do głowy. Pomysł z tym flirtowaniem. Skoro tak po mnie jedziecie to chyba faktycznie cienko ze mną. Była przerwa i wypadłem z rytmu :( Raczej bez przyczyny nikt by po mnie nie jechał bo niby po co ... Daliście mi do myślenia ... Ale i tak się tym nie przejmuję. Nie boję się samotności ;)

No właśnie, samotność nie jest zła. Po za tym na kafe zazwyczaj na każdym temacie ktoś po kimś jedzie i to BEZ POWODU. Nie jest z Tobą cienko, niektórzy mogą Ci pozazdrościć ;)

Mi samotność dobrze robiła do czasu, ale gdy to się przedłuża to zaczyna dziać się źle. W moim przypadku jest tak, że trudniej mi z motywacją. Mam wrażenie że wolniej dorastam.

Ja najbardziej lubię gdy dziewczyna na mój widok cieszy się i wbiega na mnie. Wtedy ja ją mocno obejmuję, podnoszę do góry i robię kółko :D

Jeśli chodzi o mnie ja właśnie czuję że samotność bardzo dobrze mi robi, bo kiedy jestem w związku to czuję się jak w klatce. Więc podjęłam decyzję i od niedawna jestem samotna, dobrze mi i nie narzekam. Pełna spontaniczność, samotność i niezależność. Po prostu czasami trzeba sobie odpocząć i nie martwić się co będzie później.

To jest urocze, każda dziewczyna powinna się cieszyć na widok swojego faceta :) Widać że masz coś w sobie z romantyka, oj a teraz to rzadko spotykane:(

"Od niedawna..." Właśnie o to chodzi. Na początku jest OK ale z czasem człowiek zaczyna odczuwać potrzebę miłości ;) Ja raczej nie traktuję związku jako bycia w klatce ale faktem jest że samotność daje większą swawolę :P Martwić się nie ma co bo to najlepszy sposób na niszczenie siebie.

Romantyków jest mało i to raczej dobrze. Romantycy są jednak częśto zbyt próżni. W obecnych czasach trzeba twardo stąpać po ziemi :P No ale ja nie zostałem jeszcze postawiony przez los w sytuacjach w których byłbym zdany sam na siebie.

Czuję lekki niedosyt. Temat nie rozkręcił mi się tak jak chciałem. Moim celem było odpłynięcie, utrata rozumu i worek komplementów. Chciałem poprostu motyle poczuć :D Ale jest w porządku. Chyba znajdę sobie ukochaną ;)

No tak, odczuwa później tą potrzebę miłości. I jeżeli już kogoś znajdzie i wszystko będzie pięknie, to zazwyczaj po czasie zaczyna robić się nudno, obie osoby tracą sobą zainteresowanie. Nie jest już tak jak przedtem i człowiek czuje się jak w tej klatce :(. No cóż, bywa może jeszcze nie trafiłam na odpowiednią osobę.