Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywacz z XX wieku

Dziewczyny !!! Która z was ze mną poświńtuszy ?????????????

Polecane posty

kh ................. Ale ja nie pisałem że szukam dziewczyny a jedynie chcę z kimś poflirtować i poczuć motylki :D Aby to poczuć to trzeba się podkręcić trochę :D Do łóżka nikogo nie chcę zaciągać choć skłamałbym gdybym powiedział że nie lubię seksu :D Oj skłamałbym ...

A kto nie lubi :D Cudowna przyjemność. Ale wracając do rzeczy no to najpierw trzeba było przeczytać cały ten temat, a później komentować. Było tłumaczone że robimy doświadczenie i miło rozmawiamy więc nie wiem w czym problem

Tak, eksperyment ma swoje prawa a wynik ostateczny ma prawo być nietypowy :P Jestem więc na luzie i nie boje się że moja ukochana mi stąd ucieknie ;) Nawet gdyby tak było to założę piżamę i pzytule sie do miśka. Też będzie się fajnie leżało :D

No powiedz kh .... czy przeczytałaś temat od deski do deski :D Bo w tym momencie jest to bardzo ważne. Było kilka zwrotów akcji ... :P

Gość khfhwohoerhoerh
ja w niczym nie mam problemu. zrozumialam, ze autor chce pocwiczyc, wiec z dobrych chęci chciałam doradzić i przedstawić moje sugestie. zdaje sobie sprawe ze to tylko net i tylko zabawa, ale to nie znaczy ze nie moge wyrazic swojej opinii na temat tego typu tekstow, jesli uslyszalabym je w realu. autorze, a to czy ty bys chciał kogoś zaciągnąć faktycznie do łóżka czy nie... nie ma akurat znaczenia. ja po prostu slyszac cos takiego bym tak pomyslała.. albo zastanawialabym sie z jakich innych powodow może być w stosunku do mnie po prostu nieszczery.

A może poprostu cofnęła na pierwszą stronę i zaczyna czytać :D Życzymy wytrwałości bo w 2 godziny można troszkę napisać. Nawet pisząc dwoma palcami :D

Kacperku a wracając do naszego doświadczenia no to wyszło na to że mnie już złapałeś :( A to dowiodło tego że spokojnie możesz teraz iść i flirtować z jakąś kobietą :D Choć już północ wybiła więc będziesz musiał do jutra poczekać

Gość khfhwohoerhoerh
nocny świat.. nie musze czytać całego tematu, żeby wyrazić swoją opinie na temat tego co miało miejsce na pierwszej stronie. to ze konwersacja ma ciąg dalszy tak diametralnie zmienia sens tego co było mowione na początku? chyba nie bardzo. temat doczytałam do momentu aż zaczął się ten spam i chciałam wyrazić swoją opinie, a ty nocny swiat zauwazylam juz nie pierwszy raz reagujesz tak strasznie nerwowo i impulsywnie.

kh.... Czasami bywa też tak, że spotykają 2 skowronki i nie za bardzo wiedzą co powiedzieć. Wtedy to dopiero padają teksty :D Przyglądając się temu z boku można byłoby powiedzieć że szybciej się rozejdą niż się zeszli a jednak tak nie jest ;)

Gość khfhwohoerhoerh
tak sie sklada, ze to forum publiczne i moge sobie tutaj pisac kiedy chce i jak chce, wiec daruj sobie traktowanie mnie jak intruza, bo szczerze spływa to po mnie.

Gość khfhwohoerhoerh
to było do nocnego świtu odf course, bo autore tematu wydaje się być miły i ok ;)

Przepraszam jeśli Cię uraziłam. Nie mam zamiaru nakłaniać kogoś by zmienił o mnie zdanie, rozumiem i szanuję.

kh ... Często jest tak, że na początku palnie się głupotę ale z czasem zaczyna się to wszystko fajnie zazębiać. Trudno jest kompletnie nie znając człowieka odrazu przypaść mu do gustu. Ja akurat jestem taki że mówię to co mi ślina na jezyk przyniesie i nie patrzę na to co wypada a co nie. Mam gdzieś zasady savoir vivru i tzw. formy grzeczności itd itd ... Jestem normalnym zwykłym chłopakiem.

Gość loveorsweetlove
a ja mam ochotę na sex a mojego nie ma w domu !!!!!!!!!!!!!!!1i co mam zrobić ???!!!!

No dobrze, dobiegł końca :( A chciałem to jeszcze przeciągnąć na kolejny dzień :D Kładę się zaraz spać i będę sobie myślał o Tobie ;) Poczułem trochę motylków więc na dzisiejszą noc mam :D