Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywacz z XX wieku

Dziewczyny !!! Która z was ze mną poświńtuszy ?????????????

Polecane posty

Witam :D Nie przypuściłabym że jeszcze tutaj zajrzysz, a jednak... Owszem wyspałam się, piękny dziś dzień mamy ;)

Dotrzymuję słowa ;) Sam prosiłem abyś nie zapomniała o tym topiku więc wstyd by było samemu sobie to odpuścić. Tak, dzień jest piękny choć dla mnie troszkę zbyt gorąco :D Buziaki Aneta ;) kocham Cię ❤️ :D

Gość J-O-A-S-I-A
hmm

A ja właśnie przed chwilą wróciłem do domu po przejażdżce rowerowej :D Opaliłem się jak nie wiem :D Mam ptasie mleczko ... chyba zaraz otworzę :P Zjemy ? ;)

Gość J-O-A-S-I-A
ptasie mleczko?? Od kiedy ptaki dają mleko?

Jest miło, szkoda tylko że jutro do pracy trzeba iść :( We wtorek i czwartek odpocznę ;) Tylko, że pogoda już nie będzie taka ...

Aneta , a o co chodziło w tej ostatniej Twojej wypowiedzi ? "Dobranoc, ale to jeszcze nie koniec. Odwdzięczę się również czymś niespodziewanym... Nie wiem po co mi to było ale jakaś zemsta musi być, chociaż czy aby na pewno zemsta nigdy nie wiadomo..."

Ktoś tutaj chyba nie wie co to jest ptasie mleczko :P No niestety :o, ale na razie się tym nie przejmujmy :D Jeszcze trochę niedzieli nam zostało

No tych niedzieli to jeszcze sporo przed nami. Nawet ta ostatnia będzie cudowna. ZAmkniemy oczy raz na zawsze wtuleni w siebie :D Hehe ...

Ja już się przyzwyczaiłem i nie wyobrażam sobie, żebyś mnie tak zostawiła :P Jesteśmy parą i już :D Aneta i Kacper ;)

No to się porobiło, aż się uśmiechnęłam... i kto by pomyślał że coś z tego wszystkiego wyniknie, przecież ja byłam na doświadczenie! :D

Oż ty, co za przypadek hahahaha, aż taki byłeś samotny :( Dlaczego tylko ja się tutaj najczęściej udzielam? Gdzie inne osoby, choćby na przykład poczciwi podszywacze :classic_cool: 👄 I czemu to akurat mnie musiałeś złapać? Nie ładnie, oj nie ładnie :P mieć ukryte zamiary. Czyżbym powinna się obawiać? :D

Obawiać się nie masz czego, ze mną będziesz szczęśliwa skarbie ;) POdszywaczy nie ma bo nie jesyeśmy pomarańczkami :P A inni nie chcą nam rozwalać związku, dobrzy ludzie dobrzy :D

Skoro to już przeznaczenie, to kotku nie pozostaje mi nic innego jak się z tym pogodzić. A płakać chyba nie będę 😭 :D

Ze szczęścia będziesz płakała :P A jak wczoraj Ci się podobało nasze erotyczne przeżycie ? :D Bawiłaś się muszelką ? ;)

Oh jaka pewność :D, byłam nawet mokra... podobało mi się. Ja znikam na chwilę. Idę do wanny się zrelaksować ;) W tym czasie może ktoś inny tutaj dotrzyma Ci skarbie towarzystwa 👄. Żegnam na chwilkę 🖐️

Już jestem, ciekawa propozycja. Szkoda że Cię przy mnie nie było :D Widzę że nikt się tutaj jak wyszłam nie udzielał, a szkoda ;)

Gość MateuszKosowski
autore tematu poświntuszymy?