Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chloris84

problem z ex

Polecane posty

Sytuacja wygląda po krótce tak: rozstałam się z facetem, postanowiliśmy nie zrywac całkowicie kontaktu tylko pozostac kumplami. Od rozstania minął jakiś czas, on dzwoni codziennie. Ostatnio w trakcie rozmowy powiedziałam, że powinnam chyba zacząc chodzic znowu na randki, nie był tym pomysłem zachwycony a kilka dni póżniej powiedział, że jest zazdrosny i że tęskini za mną... jak mam to rozumiec?

A jak chcesz to rozumieć?? Chyba wszystko jest jasne :D Po pierwsze - Twój eks to pies ogrodnika sam nie jest a innemu nie da być z Tobą :D Po drugie - nie jesteś z nim więc po co jemu o wszystkim mówisz?? Robiąc tak dajesz jemu do zrozumienia że on ma prawo do tego żeby nie był zadowolony z Twojej decyzji - innymi słowy że Tobie zależy . Po trzecie - myślisz że po co po rozstaniu zostaliście na stopie koleżeńskiej?? On zostawia sobie furtkę na przyszłość żeby wrazie co jak jemu z jakąś nie wyjdzie miał do kogo wrócić.

Gość volga_jasnowidzaaa
a czemuuwazacie ze pies ogrodnika moze to ona z nim zerwala i on chciałby powrotu i żałuje

Gość Cheryl Cole23
Oj Chloris, chyba ciągle jesteś w nim zakochana, co?