Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjjjaaa

HEJ KAFETERIANIE

Polecane posty

Gość Alicjjjaaa

Gdzie się teraz kupuje,bo allegro opustoszało strasznie Chce zrobic zakupy ciuchowe przez internet i nie ma wyboru za dużego.. - -Wiecie gdzie teraz handlują w sieci?

Gość ubranokowa gelian
jak to allegro opustoszało? a co chcesz konkretnie kupić? buty, torby

Gość Alicjjjaaa
Chciałam bokserkę w rozm. 44 ale jak bym zobaczyła inne fajne rzeczy to tez biore

Gość Alicjjjaaa
Mówię poważnie opustoszało. Jakiś czas temu zaczełam dostrzegać ten kryzys aż wczoraj zobaczyłam reklamę allegro w tv To skoro allegro się reklamuje to chyba coś w tym jest.

Gość Alicjjjaaa
Miałabym taki apel do serwisu żeby stworzyło taką kampanię z której handlujący na allegro dowiedzą się jak handlować by nie biedować... Mianowicie każdy kto handluje ciuchami powinien sprzedawać jeden tylko rozmiar-mówie poważnie czasy są ciężkie nie ma miejsca na zbytki Jeden rozmiar i możłiwie najlepsze perełki... myśłę ze wszyscy kupowali by u najlepszego sprzedawcy i byliby do niego przywiązani jak do swego osobistego stylisty.

Gość Alicjjjaaa
Niestety wielość rozmiarów sprawia że ktoś poszukujący konkretnego nie znajduje wyboru a nawet rzadko coś jest się mu w stanie spodobać-dżem mydło i powidło ale żadnych konkretów. Coś takiego nie może przynosić zysków-nie w czasie kryzysu kiedy rynek przesycony a klient wybredny i liczy każdy grosz.

Gość ubranokowa gelian
a to niestety nie przydam się, ja mam rzeczy w rozmiarze 38... co do kupowania, nie kupuję na allegro, nie opłaca sie, taniej mi wychodzi na miejscu w sklepie, poza tym mogę przymierzyć na allegro kupuję tylko jak muszę, takie rzeczy jakich w sklepach nie ma

Gość Alicjjjaaa
Wyobraźcie sobie że na allegro jest kilku takich sprzedawców Odwiedzają je osoby z danym rozmiarem,tak jak odwiedza sie swoje ulubione sklepy. Jeśli znajdę kilka rzeczy w serwisie i każda jest u innego sprzedawcy rezygnuję z zakupów-nie zapłacę tyle za koszty przesyłki! Jeśli u jednego sprzedającego znajdę kilka rzeczy z chęcia kupię. Sami widzicie że zabawa w różne rozmiary traci sens bo zmiejsza szanse na zarobek sprzedających i serwis tez traci bo sfrustrowani sprzedający rezygnują prędzej czy później.

Gość Alicjjjaaa
Wielu sprzedających wlicza koszt wysyłki w cenę i promuja aukcję że niby wysyłka gratis. -nic z tego nie w czasach kryzysu! -To nie przejdzie! Ludzie świetnie się orientują w cenach Znają wartośc wszystkiego,znają się na materiałach składzie -nie są handlarzami ale takie czasy wymuszaja na nich te wiedzę. Ciężko znaleźć tak zwanego,,naiwniaka".

Gość Alicjjjaaa
Allegro się stacza i będzie się tak działo jeśłi nie zrobia mądrej kampani uczącej jak to robić by móc robić to dalej.