Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Pobiliśmy się wszyscy!!! Urząd pracy jeszcze wyprowadza z równowagi

Polecane posty

Miałem wczoraj bijatyke rodzinną. Matka moja biła swoją matke, babka zaczeła mówic że ja nie pracuje, matka nie pracuje i widzialem jak ma stara swoją starą okłada po pysku. Ja podszedłem do babki i przymalowałem jej liścia, widziała to ciotka i chciała z łapami ale moja matka dała jej kolankiem w brzuch. Potem gazem łzawiącym potraktowałem braci swojej mamy. Swoich wujków i mój kuzyn oraz dwie kuzynki chciały mi wpieprzyc ale odepchnałem ich i jeszcze dziadkowi ukradłem 300 złotych i paczke papierosów i jeszcze dałem dziadkowi w morde. Potem ja i matka pobiliśmy ojca mego i na koniec pożarłem się z matką o 300 złotych i dałem jej liścia. A urząd pracy też taki gnoje że nie dadzą człowiekowi konkretnej pracy. Byłem ja, była matka, i był ojciec. Matce dali propozycje pracy na produkcji ale ona nie przyjeła tej oferty bo to zbyt ciężka praca, ojcu dali prace do której potrzebne są prawo jazdy ale ojciec stwierdził że za niskie zarobki i a ja dostałem to 6 ofert które będę musiał wykorzystac ale czy mnie przyjmą.

Prawiczuś nie kłamie, tak było. Jeszcze jutro idę do siostry ojca i będzie kolejna bijatyka i awantura ale ona pożyczyła kiedyś od nas 100 złotych i do tej pory nie oddała a my już prawie nic w lodówce nie mamy. Ciotka żeby się nas pozbyc z domu dała nam zakupy żywnościowe.

W naszej rodzinie nie wazny jest wiek, nie wazna jest plec. Rywal to rywal. Np. moj wujek pozyczyl od ciotki 150 tysiecy i gdy ona domagala sie zwrotu on powiedzial ze nie odda jej tego bo ona dostala caly majatek po rodzicach

Gość Tygrysek xxxx
psychiatra by Wam pomógł albo wykrywacz kłamstw

Gość to ileż was
jest na chacie ?

To znaczy ja z rodzicami mieszkam w malym domku ale wszystkie domy mojej rodziny sa blisko siebie i sasiedzi sie z nas smieja. Jesli chodzi o moja matke to jej kolezanka ktora ma 8 dzieci (juz prawie wszystkie dorosle) powiedziala mojej mamie ale masz popierdolonych tych rodzicow. Ja mam podobnych tesciow, moj maz chodzil tam, pomagal rodzicom a wszystko dostalo jego rodzenstwo.

Gość kuźwa chłopie ale piertolisz
"moj maz chodzil tam, pomagal rodzicom a wszystko dostalo jego rodzenstwo" co ty piertolisz za fleki ? masz najebane we lbie idz sie lecz

Gość sdfasdfasgg
a kogo to obchodzi?

Gość sdfasdfasgg
no patrz. ale numer:o dobrze sie czujesz?