Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orihime1992

Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość Orihime1992

Witam ostatni raz współżyłam z chłopakiem w lutym na początku coś koło 5 lutego no i od tego czasu nie pojawił się okres robiłam test ciążowy nie jeden a dwa no i za każdym razem wychodziła 1 kreska ale okresu wciąż brak a teraz jeszcze doszło do tego ból pod brzuchem i takie dziwne uczucie jakby coś tam w środku było no i ból w dole pleców przy podnoszeniu się czy zgięciu czy pomimo negatywnego testu to może być ciąża. Boję się lekarzy tak panicznie że nie jestem w stanie wejść do przychodni byłam ostatnio w grudniu i zemdlałam a byłam tylko z koleżanką potowarzyszyć jej

Gość nunns
no tak, a ty myślisz że wszelkie dolegliwości muszą być związane z ciążą jako przyczyną? no ale do lekarza nie pójdziesz bo cię pewnie skrzyczy, ubije i w ogóle. Jeśli masz fobię antylekarską to musisz to leczyć u psychiatry.

nunns psychiatra tez lekarz ;) a co do tematu to..piszesz ze od 5 lutego w dniu kiedy uprawialas seks ze swoim facetem to nie masz okresu..czyli ze co ze ost @ mialas 5 lutego?? i kiedy robilas ten test ze wyszedl negatywny?? najlepiej idz na bete jesli wizja lekarza Cie przeraza..

Gość Orihime1992
Cały czas coś mi się rusza w brzuchu chyba jakiś alien :((( tak lekarz mnie ubije i zeżre nie pójdę wolę zdechnąć byle by to nie była ciążą no facet poszedł w siną dal i ma w dupie moje obawy i mówi że się puściłam a on był 1 jedyny 1 i ostatni

Gość Orihime1992
Zmienił numer komórki gg a usunął ze znajomych na fb i nie odpisuje na e maile boję się że zostanę sama mówił że nie zostawi że kocha że ślub a tu nagle wyskakuje mi z puszczalską dziwką ;(