Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

nie ogarniam

Polecane posty

Gość komiks

nie jestem z bylym 6 miesiąc on mnie zostawił, najpierw byly wijny wypominiania niby kumplowanie itd teraz od 2 miesiecy sie wesyzstko wyciszylo jest fajnie jednak kilka razy nasze fajne spotkanie skonczylo sie w lóżku osttani seks jednak byl inny bardzo emocjonalny zreszta jak cale spotkanie .....no i sie zaczelo od niego ze tak nie moze byc ze to jest chore ze go to rozwala pozniej ze nie mozemy tego robic wiec pytam czy cos do mnie czuje skoro takie emocje w nim to wzbudza a on ze tak uczucia sa bo kiedys byly ze musial je pochowac itd rozstalismy sie glownie z mojego powodu zawiodlam w dwoch sprawach nie bylam szczera no i wszczynalam awantury . jego zarzuty to oklamalas mnie i nie taka forma rozmow rozwiazywania problemow. zgadzam sie z nim z jednej strony ale swoje on za uszami tez ma. chodz widze ze pracuje nad soba ciagle gada ze robi projekt zarabia pieniadze itd on sie reklamuje? ze taka partia z niego super?

Gość fgfdffg
po prostu potraktowal cie jak dziwke, a ty mu sie oddalas

Gość komiks
ta jak dziwke hahha sama nie wiem po co ja tu pisze zaraz wylewa sie zolc ludzi ktorzy sami chcieli by miec chodz jeden taki problem dylemat a nie maja bo maja tylko kafe i ocenianie z gory innych guzik wiecie nie znacie nas sytuacji itd

Gość taki jeden facet 27
Jak na moje oko to obje jesteście niedojrzali jeszcze i emocjonalnie nie zrównoważeni ..jak siebie widzicie to lecicie na siebie ,ale jednocześnie nie szanujecie siebie nawzajem przez to jak sama widzisz krzywdzicie się wzajemnie bo nie macie kontroli nad tym co robicie tylko wasze ciała rządzą ; ]