Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ate.bogini

Przeciwnicy solarium i opalenizny

Polecane posty

Nie zrozumiem dlaczego tak dużo osób na forum krytykuje opalone dziewczyny - że solary, skwarki itd. Ładnie opalone ciałko całkiem inaczej się prezentuje niż blade. Jest bardziej kuszące:)

Gość udedecsz
ale po co kusic?????

Gość Jaqeline
Ja się nie opalam na buzi, bo nie mogę. Reszta, jak mi się zachce. Poza tym nie mam ochoty opalać się dla faceta żeby wyglądać dla niego bardziej kusząco. Jak mu się spodobam to i z białym tyłkiem.

Co dla kogo. Autorko naucz się używać "Moim zdaniem", a nie zarzucasz swoje poglądy wszystkim. Dla mnie opalone ciało traci swój urok, jest po prostu brzydkie. Nie podoba mi się ciemna skóra, o pomarańczowej nie wspominając. Ale nigdy nie krytykuję opalonych osób wprost, dopóki one same nie zaczną krytykować mojej bladej cery.

Gość to zrezygnuj z seksu
opalenizna odrzuca wcale nie jest pociągające blade jest sexy

Gość kui7657i7i
Nie chodzę na solarium, ale używam samoopalaczy (polecam Sisley i St Tropez :)

Gość a ja lubie mocno opalone ciało
ale tylko naturalnie, przez słonce - wtedy ta opalenizna jest taka czekoladowa, odrazu poznac ze nie z solarium. z solarium tez korzystam, ale tylko do pewnego stopnia, jak s kora jes juz lekko brazowa, nie cierpie masakrycznej żółtej opalenizny a taka sie robi gdy ktos non stop sie smazy na solarium. przeciwniczka nie jestem, kazdy robi to co lubi, skoro inni palą fajki i maja w dupie ze ich smród innym przeszkadza to w czym blada lub opalona skóra ma przeszkadzac innym.

Gość mam 21 latttt
i od niedawna chodze raz w tygodniu na solarium na 10-15 minut... i moja skóa znacznie lepiej wyglada... szybciej sie dzieki temu opale na sloncu.... poza tym chodze raz na tydzien a czasem nawet raz na 2 tygodnie

Gość mam 21 latttt
i uazam,że lekko opalona skóra ma zdrowy blask, wyglada zdrowo i promiennie... a blada wyglada anemicznie i niezdrowo- wiem, bo mialam kiedys taka... i mam porównanie. tez kiedys mowilam a raczej wmawialam sobie ze blade jest sexi

MOIM ZDANIEM :) - Nawet jak się ma troszkę nadwagi to przy opalonym ciele wizualnie gdzieś te kilogramy się gubią - na bladym widać wszystko

Gość ja pani wasza
mam 21 latttt 10 15 minut nie za duzo?

Gość mam 21 latttt
na bladej skórze widac tez wszystkie krosty, wypryski, zaczerwienienia, podraznienia

Gość ja pani wasza
Ate.bogini wspolczuje ci nadwagi a i opalanie nie ukrywa nadwagi nie pocieszaj sie

Gość mam 21 latttt
do tej pory chodziłąm na 10, ale zastanawiiam sie nad 15

ja pani wasza - nie cierpię na nadwagę :) dałam tylko przykład. 171cm i 53.6kg to chyba jeszcze nie jest nadwaga? pozdrawiam

Gość ja pani wasza
oj juz sobie nie umniejszaj tej twojej wagi

Gość sdffdwsdvfd
lekko opalona skora wyglada fajnie:) trzeba znac umiar

Gość dfwer
bo wy solary zawsze rpzesadzacie i widac strasznie to ze ktos ma opalenizne sloneczna a solarna, bo zazwyczaj ejstescie w odcieniach pomaranczy

a ja lubie mocno opalone ciało nie wiedziałam, że jest różnica między odcieniem opalenizny z solarium a normalnym opalaniem. Może minimalnie ale nie tak jak przez samoopalacze i balsamy brązujące.

Gość hbv,juku
wy ejstescie pojebane ,,,,,,ja jestem blada jak scana a mam duze powodzenie

słonce niszczy kolagen będziecie wyglądały jak rodzynki brązowe i pomarszczone :)

Gość hbv,juku
a co solarny paszkwilu, gdy ja bede sie cieszyc mloda cera Ty bedzies z o kilkanascie lat starzej wygladac ode mnie;)