Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2788

Mamusie styczeń 2013

Polecane posty

Witam dzis zrobiłam test i wyszły 2 kreski termin wychodzi na poczatek stycznia 2013 troche sie znam bo to moja druga ciąża córeczka ma 10 miesiecy juz nie moge sie doczekać aż powiem mężowi (wraca o 14 z pracy) Są już może jakieś mamy w poczatku ciąży

Gość sabina130
witam. ja jeszcze nie zrobilam testu ciazowego ale mam nadzieje ze jestam w ciazy bo staramy sie z mezem od jakiegos czau. jesli sie to potwierdzi to bede czynnie uczestniczys na tym forum gdyz termin bedzie na styczen:)pozdrawiam i dam znac jak sie sprawy maja juz niedlugo!buziaki

Gość sabina130
motyleczek jak bedziesz to pisz jak tam u ciebie. mam nadzieje ze juz niedlugo wiecej nas bedzie:)

Gość Wercia11112468905312
Hej dziewczyny, w srode testuje prosze trzymajcie kciuki. Obym fo Was dolaczyla :-)

Gość dreaminggirl
Wercia trzymam kciuki za siebie i za ciebie bo ja w sobotę mam zamiar testować, tylko nie wiem czy głupia @ mnie nie wyprzedzi

Gość madziulah
u mnie jeżeli lekarz jutro potwierdzi będzie dzidzia na przełomie grudnia2012/stycznia 2013. A powiedzcie mi czy beta może być omylna? Zrobiłam ja 2 maja po tym jak zobaczyłam bladą drugą kreskę, wyszła 93,8. Wariuję ze szczęścia mam nadzieję, że jutro ginekolog mnie nie sprowadzi na ziemię, mówiąc, że to nie ciąża. Dodam, że ostatni okres był 25.03 a okresu nie ma już 2 tyg. Co myślicie: to dzidzia?

Gość styczniówka 2012
madziulah ja myślę, że tak :) Niespełna rok temu też miałam bladą kreseczkę, a w styczniu tego roku urodziłam śliczną dziewczynkę :) Powodzenia!!!!

Dołączam :) również początek stycznia 2013 chociaż do lekarza dopiero ide w tym tyg :):)

Gość sabina130
ja niestety odpadam, przyszla ta wstretna @!!! juz 6 miesiecy sie staramy!no nic moze nastepnym razem!pozdrawiam

Gość madziulah
szkoda ale może następnym razem się uda:) ja jutro powtarzam bete i idę do lekarza i strasznie się boję

Gość Maja128
To może jeszcze ja dołączę, ociągam się jeszcze ze zrobieniem testu żeby się nie rozczarować i mam nadzieję że @ się nie pojawi.

Gość Tapczanowy len
Hej Dziewczyny, Ja tez sie wpisuje. Jutro zatem robimy bete i trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Zazywacie folik? Jak tam z objawami? Mnie biust sie bardzo powiekszyl, duzo jem. Nudnosci jako takich nie mam. Czasami jest mi tak "dziwnie". Test mi wyszedl pozytywnie. Mam obawy, bo ostatnio niestety ciaza byla obumarla. Jednak wierze, ze tym razem wszystko sie uda.

Wczoraj bylam u lekarza widac juz serduszko wszystko jest w porzadku chcociaz dzis okropnie sie czuje jestem nerwowa spiaca mdli mnie nigdy nie czulam sie tak w pierwszej ciazy

Hej dziewczyny, ja też styczeń 2013! Super że powstał dla nas temat! Macie jakieś sposoby na paskudną zgagę? Pozdrawiam

Witajcie mamusie:* Jestem tu nowa. Cieszę się, że znalazłam to forum:) Siedzę w domu od 6 tc, niestety cały 5 tc spędziłam w szpitalu bo strasznie bolał mnie brzuch - podejrzewali ciążę pozamaciczną ale na szczęście okazało się, że mój dzidziuś żyje w macicy:)Jem luteinę ale lekarz kazał powoli odstawiać. Niestety czuję się fatalnie... od 6 tc dostałam strasznych mdłości, od 7 tc wymiotowałam sporadycznie rano, 8 i 9 tc - tragedia wymioty rano codziennie i mdłości całe dnie i noce, 10 tc - wymioty częściej i tak im dalej tym gorzej:( Jestem w 11 tc właśnie dziś zaczynam i czekam na koniec 3 miesiąca bo może troszkę odpocznę i wreszcie przestanie mnie mdlić. Jak narazie nawet psychicznie mi źle:( przez te mdłości, nie wychodzę z domu bo nie mam sił, sikam co godzinę, czuję straszny głód aż boli co 2 h i wtedy mam najgorsze mdłości. Mam do tego kosmiczny jadłowstręt i wszystko mi śmierdzi .. Jestem senna, bardzo zmęczona i ogólnie taka "lebioda" ze mnie, że zawsze słyszałam w życiu: "jak ty dziecko urodzisz?" aż mnie to dołuje:(. To moja pierwsza ciąża. Ale cieszę się strasznie z mojego dzidziusia, mam termin na 11.01 i czuję od początku, że to chłopczyk Kubuś będzie:) czasem się tak strasznie wzruszę i sobie popłaczę, tak się cieszę Jestem od początku na l4 i tak całymi dniami wertuję net i już się tyle historii naczytałam... Pozdrowienia dla wszystkich!

Gość Styczniowka 13
Hej dziewczyny :) zapraszamy na www.styczniowki2013.fora.pl :) jest nas około 30 już :)

Witajcie dziewczyny Mam do sprzedania zestaw ubranek po mojej córeczce. Są to ubranka w dobrym i bardzo dobrym stanie. Zapraszam do kontaktu na maila btabor26@interia.pl