Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETyyyg

co ma zrobić taka osoba?

Polecane posty

Pracuje w Niemczech w firmie, gdzie każdy jest WROGIEM NARODU. Ma czarne włosy i jest wyznawczynią Adolfa Hitlera, żeby nie być wrogiem Niemiec. Co ma zrobić żeby NAPRAWDĘ nie być wrogiem Niemiec i czy może wyglądać jak wygląda? Czyli - co wiecie o 3 Rzeszy i czy ma szanse dziś i za czasów Adolfa zrobić sobie z nim zdjęcie? Bo jak udowodni że Adolf nie był rasistą. Tyle jej zostaje. Ze nie o to poszło. JAK TO UDOWODNI jak 100% Niemka? Macie jakieś pomysły? Jeśli nie to zostaje jej LOS ADOLFA HITLERA i tyle :( Bo ja NIE LECIAŁAM MEIN KAMPFEM na amazon.de o co mnie wszyscy posądzają. Naprawdę uważacie, że takim zerem się stałam po 2 miesiącach? Eeee :(

Powiem wam wyjeżdzałam do pracy do HOLANDII!!! w 2010 i BYŁAM ZAŁAMANA że 3 dni szukałam Biblii w wersji ON-LINE po niemiecku. Ale książka, którą leciałam to nie Biblia. Niemiecka książka. Na miejscu znalazłam drugą i tym też żyłam i tyle. Co jeszcze? Bo Biblią się pokłócili. No to się żle pokłócili. Ona nie jest głupia ta laska, no ale jak ona wygląda? A dla mnie Niemcy to 3 Rzesza i MEIN KAMPF i wiecie JEDYNE CO MIAŁA ZROBIĆ to się odpierdolić i to wszystko. I albo wyrzucić od razu albo przynieśc rozliczenia na koncu. Jebana w łeb chora umysłowo pizda szkolna chyba teraz - bo maturę ma i co dalej? A kogo to obchodzi. No i oby miała. Bo tyle jej zostaje na tym MAGAZYNIE Z KSIĄZKAMI bo sie dowiem wpisały magazyn i miały swoją rację we Wrocławiu - co ja na to? Ano własnie. I tyle. To jak stała praca? Jak w takim układzie NORMALNIE STAŁA PRACA? I wiecie NA PEWNO BY MI DALI TE KSIĄZKI tu w Polsce , nie? Z TEGO MAGAZYNU Z KSIĄZKAMI - nie zapomnijcie i tyle :(

Wiecie czy ona musi się kropać i dołączyć do Adolfa? Nie wiem. JA BYŁAM WySŁANA żle i dlatego miała sie w to nie mieszać bo byłam wysłana NA MAGAZYN Z KSIĄZKAMI i dlatego jeśli pracuje w firmie A NIBY GDZIE??? miała się cofnąć i w sumie??? polskiej grupy już tam nie ma. Jest. NO ALE JAK? Krzyżem rodowodowym Kevina Poniatowskiego. No ale co? To ja miałam taki krzyz? NIe . To o co chodzi? Co to dziś za dzień? jaki rok? WALI WAM NA ŁEB? i teraz sobie to niech pociągnie JAKIE MIAŁA RACJĘ ZADAJĄC SIE Z BLONDYNKĄ ILONĄ JAGIER - rodowod plus krzyż rodowodowy Kevina Poniatowskiego. I brak matury się dowiem. Mezatka. to nie jest jej mąż, narzeczony. Ale miała obraczke do widzenia. Cały miesiąc straszyła mnie obrączką i zmarłym, chorym ojcem - gorzej niż zero. Ja miałam się W OGÓLE NIE ODZYWAĆ SIE DOWIEM i wrócić do innej pracy. ALE DO JAKIEJ? I tyle. ALE DO JAKIEJ? A reszta? No wiecie co... ja 9 lat w szkole przeżyłam. Czy oni są w normie? i tyle :(

czy coś po mnie pozostaje? Powiedzcie - napiszcie. TAK NAPRAWDE. Czy coś po mnie pozostaje? I co? wiecie? Jeśli nie to wam pomogę CO POZOSTAJE PO MNIE i jaka tak naprawde jestem. Choć nie wiem czy taka jest prawda. 🌼

A oto co po mnie zostaje choć wielu jest niedowiarków wiecie. Wielu jest niedowiarków. I tyle. NOCE I DNIE i Maria Dąbrowska. Pozostaje po mnie SAMOBÓJCZA DYREKTORKA SZKOŁY bo moze tak sie wciągnęły te 2 dyry w Piłsudskim. MARIĄ DĄBROWSKĄ Z LONDYNU -i pasuje. Bo one mnie skrzywdziły te lesby w Londynie, żeby NA PRZYKŁAD nie mieć opini. No wiecie - tu bym polemizowała. 4 lata w tej szkole po matce mogłam być. Kiedy sie powiesiły te dyry? Od razu - rok, dwa i ich nie było. Co - to te koleżanki matki winne? No to już nie przesadzajcie. A poza tym co - w szkole miałam uczyć? Kiedy to tak wyszło? i tyle. No i tak IDEALNIE wychodzą NOCE I DNIE i ta szkoła gdzie pracowała matka to była normalna. Darwin - była taka szkoła i to była NORMALNA SZKOŁA - tak jak te dyry co mnie przyjęły do pracy i to wszystko co sie działo W PIŁSUDSKIM!!! Nie w Korfantym!!! łacznie z tym konkursem NAUCZYCIEL ROKU 2000. TO BYŁO NORMALNE jak Maria Dąbrowska z Londynu - takie coś to było i weż to ograj :( =============================================== Wątek główny i wątki poboczne w powieści „Noce i dnie Do wątków głównych najsłynniejszej polskiej sagi rodzinnej „Noce i dnie zaliczamy wątek wielopokoleniowej rodziny szlacheckiej Niechciców, którą tworzą Bogumił Niechcic i Barbara z Ostrzeńskich, wraz ze swoimi dziećmi, przyjaciółmi oraz krewnymi. Z kolei wymienienie wszystkich wątków pobocznych obecnych na kartach czterotomowego dzieła zajęłoby tyle samo czasu, ile przeczytanie tetralogii. Wśród tych najczęściej przewijających się trzeba wyróżnić: przeobrażenia społeczne, ekonomiczne i polityczne na przestrzeni XIX i XX, które dotknęły zubożałe, zdeklasowane ziemiaństwo polskie, starające się otrząsnąć po upadku powstania styczniowego i represjach po 1863 roku; ukazanie społecznego wyobcowanie szlachty; kształtowanie się kapitalizmu; wątek formowania się polskiej inteligencji o przekonaniach lewicowo-rewolucyjnych, w odróżnieniu od jej przedstawicieli w poprzednich epokach pracującej: dzierżawiącej czy administrującej cudzymi majątkami, handlującej, pracującej w urzędach, nauczającej; walka polskiej młodzieży o niepodległość Polski i jej późniejszy kształt w pierwszych latach po odzyskaniu wolności w 1918 roku; losy polskiej emigracji politycznej na przełomie XIX i XX wieku; ukazanie procesu kształtowania się nowej struktury społecznej w wyniku przemian społeczno-politycznych, zachodzących w Polsce od 1983 roku do I wojny światowej; wzrost znaczenia i rozwój miast (na przykład Kalińca, wzorowanego na rodzinnym Kaliszu Marii Dąbrowskiej); wzrost roli mieszczaństwa, bogacącego się na wynajmie kamienic czy zakładaniu sklepów czy fabryk (przykładem Anzelm); nieszczęśliwy romans Celiny Mroczkówny z Januszem i jego tragiczne konsekwencje.

Napiszę wam jescze CHOĆ SAMA NIE WIEM PO CO - jaka jest PRAWDA o tym co ja zrobiłam na amazon.de. Otóz pomoglam im uniknąć po śmierci ich szefa KTÓREGO ŚWINILI ZA DUPA WSZYSCY CAŁE ŻYCIE... zbiorowego samobójstwa. Bo czego się po mnie spodziewać i tak dalej... nie wiem. Rok temu pomogłam im uniknąć zbiorowego samobójstwa po śmierci ich szefa. Na wiosnę stracił życie. Nie Patrick Swayze tylko ich szef. I wiecie jakby sie kropnęli wszyscy wtedy TO BY BYŁO NA MNIE i wtedy no nie wiadomo co , ale do Niemiec za to,że cały amazon poległ mna. NIE WIADOMO CZEMU. A tak? Bo jest co oni mają robić. Nie wiem. No ja bym zaleciła... spowiedz z grzechów i normalne życie. Tego mi tam zabrakło. Ha! Czy mi zabrakło - a jakie W OGÓLE szanse na stała pracę normalnie tam? BEZ GROSZA PRZY DUSZY - najwyżej 1000 euro. NO SORRY. Bo ja się do NIKOGO nie chcę przekonać i jak to tak może być. No właśnie :( i tyle :(