Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna K

Telefon zaufania

Polecane posty

Gość naiwna K

Witajcie, przezywam najgorsza majówke w moim 40-letnim zyciu. Czuje, ze wybuchne. Mam jaka mega depresje, lęki i nie wiem co jeszcze, a to wszytsko przez faceta, ktory stworzyl pozory zwiazku. Normalnie boje sie, ze za chwile zwariuje, nie mam z kim pogadac, wszyscy wyjechali, jestem zalosna. Czy ktos moglby chociaz tutaj ze mna pogadac?

Witaj :) Nie jesteś żałosna, czasem tak w życiu bywa... Nie warto przejmować się facetem który Cię zranił, to nic nie pomoże. Trzeba mu pokazać że masz go gdzieś i sama dajesz sobie świetnie radę, jest taka piękna pogoda. Wyjdź na spacer rób to na co masz ochotę i niczym się nie przejmuj.

Gość naiwna K
To tak boli, boli juz od kilku tygodni, ale dzisiaj czuje, ze jestem na dnie, tylko zeby sie odbic. Oszukal mnie, normalnie mnie oszukal, nie że mu nie wyszlo, poprostu sie mna zabawil, wiedzac jaka jestem wrazliwa.

A co dokładnie zrobił? Oczywiście jeżeli nie chcesz to nie musisz pisać, ale czasem takie ' wygadanie ' się pomaga ;) Też kiedyś zdarzyło mi się parę takich przypadków, dostałam nauczkę i teraz to ja bawię się facetami. Nie wyobrażam sobie nie wiadomo czego, nie angażuję się, nie planuję... wszystko się kiedyś kończy

Gość naiwna K
Dziekuje, jakos weszlam do wanny i ide, ale chce mi sie wyc. ❤️ Duzo słońca Wam zycze. Przepraszam, ze teraz juz nie odpowiem, ale po powrocie zrobie to chętnie.