Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne.

niedawno straciłam dziewictwo i mam ciągle ochotę na sex

Polecane posty

Gość czy to normalne.

otóż wiem ,że jestem trochę jak dinozaur, bo mam 29 lat, od niedawna zaczęłam uprawiać sex ale zastanawia mnie czy zachowuję sie normalnie licze na odp dośw osób:D problem" o ile tak mozna to nazwać , polega na tym że każdeo dnia mam ochotę na sex, i to nie 1 raz :D czasami nawet jak jesteśmy u kogos to ...no właśnie ....wychodzimy wcześniej do domu, pod byle jakim pretekstem aby tylko...:D zastanawiam sie czy to jest normalne?

Gość anony mouse
przepraszam, martwi Cię to? Nadrabiać stracone lata i ciesz się życiem

Gość czy to normalne.
nie, ąz tak mnie nie martwi tylko czasami się zastanawiam czy to normalne zachowanie. Bo skąd moge wiedzieć?:)

Gość anony mouse
nie jestem kobietą, ale powiedziałbym, że nie ma w tym nic dziwnego. Jesteś dojrzała emocjonalnie, potrafisz zapewne zabezpieczyć się przed ciążą tak, żebyś miała komfort psychiczny, masz partnera, którego lubisz - co tu się dziwić? poza tym podobno paniom po 30 seks zaczyna się bardziej podobać. Wybacz, że pociągnę Cię za język, ale zdaje się, że masz dystans do siebie i sytuacji, stąd prośbą: możesz opisać przyczyny tak późnego pozbycia się dziewictwa? pochodzisz z tradycyjnej rodziny? miała wątpliwości co do swojej orientacji? brak okazji? dzięki.

Gość ewdsbbf
Ja mam dokładnie tak samo, tylko jestem młodsza (21 lat). Mam ogromny temperament... :D

Gość czy to normalne.
anony mouse dlaczego tak późno? tak wyszło po prostu wcześniej miałam okazje, i to nie była 1 okazja, ale albo facet mi się nie podobał, albo był w związku ( chciał się zabawić) albo nie było chemii i tak lata mi zleciały....trudno:D

Gość anony mouse
czy to normalne: ja Cię nie oceniam, sama pisałaś, że jesteś "dinozaurem". Nie wstydź się, jesteś anonimowa, napisz coś nt. przyczyn proszę, bo to nietypową sytuacja (chociaż słyszałem od kolegi technika radiologii, że musiał skierować 80- latkę do chirurga, bo nie mógł do pochwy wsadzić sondy)

Gość anony mouse
przepraszam, "trochę jak dinozaur" - ale jak pisałem, ja Cię nie oceniam, różnie w życiu bywa, jestem tylko ciekawy jak to u Ciebie było.

Gość czy to normalne.
przecież napisałam:D

Gość Powiem szczerze że
czy masz stalego partnera ??

Gość czy to normalne.
tak, mam jestesmy ze soba kilka msc

Gość dobra_niemiecka_stal
to powiedz partnerowi o swoich potrzebach i tyle !!!

Gość bvbhbjn
tak, to normalne do postu wyzej--->naucz sie czytać:P

Gość ele bele
ja kilka m-cy temu straciłam dziewictwo. miałam wtedy 23 lata i ciągle miałam ochotę, bzykalismy się min. 2 razy dziennie. niedawno mi ochota przeszła, i w tym m-cu kochalismy się zaledwie kilka razy. a teraz znów mi wróciła ochota ;D

Gość fghf7u
Ze świecą szukać takiej, która przez cały związek ma ochotę codziennie się kochać. To tylko i wyłącznie plus.

Gość czy to normalne.
dzięki za wyrażenie opinii czyli wszystko wskazuje na to, że ze mna ok:D