Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxczxcxczx

Nie lubię lata, bo nie mogę chodzić w szpilkach

Polecane posty

Gość cxczxcxczx

W wiosnę, jesień, chodzę w różnego rodzaju botkach (najczęściej wysokich, na platformie). Teraz niestety na botki jest za ciepło, a szpilkami mam taki problem, że żadne na mnie nie pasują. Mój rozmiar obuwia do 36/37 (37 do butów sportowych, czy zimowych). W szpilkach natomiast 36 jest dobre na długość, ale zawsze stopa ześlizguje mi siędo dołu, a tak nie da się chodzić. Jak zakładam pończochy, to jest jeszcze gorzej, bo but od razu staje się luźniejszy. 35 są zdecydowanie za małe. Kupiłam nawet jakieś wkładki to butów żeby temu zaradzić, ale niestety nie pomogło. Czy mam jakieś niewymiarowe, za szczupłe giry? :O

Gość signappurrr
Ja mam dokładnie ten sam problem :D

Gość cxczxcxczx
Koturny to nie to samo co szpilki ;) Niedługo idę na ważną uroczystość, i boję się, że znowu coś będzie nie tak i będę chodzić jak kaczka bojąc się, że zgubię buta...

Gość cxczxcxczx
Jak sobie z tym poradzić? Nie wyobrażam sobie nie chodzić w szpilkach... a gotowaćsię w botkach i wyglądać jak kretyn też głupio

Gość cxczxcxczx
A jak dobierać dobrze? Mam wiele butów, zarówno tych tanszych, jak i nieco droższych (kupiłam buty ALDO, znajoma polecała...)

Gość cxczxcxczx
Kurczę, ja właśnie włożyłam wkładkę (może zła?) i nadal nic. Tzn jest wygodnie, ale wiem, że gdybym została w tych bytach dłużej byłoby źle

To dziwne jakies te stopy macie:) Moze zapytajcie baby w sklepie zebym wam cos doradzila

Gość cxczxcxczx
Ja mam po prostu małe ;)