Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdaonas

Jak wygląda przeciętna Polka?

Polecane posty

Gość całaprawdaonas

Według mnie: - duże, wpadnięte oczy czasem tzw. 'żabie' (np.Tusk) - szpakowaty nos lub szeroki - małe, wąskie posępne usta - trójkątna podłużna twarz - zaniedbane włosy (ale nie wszystkie), często spalone tlenionym blondem lub szpakowatą czernią - wyskubane brwi odrysowane od linijki czarną kredką - mało która dziewczyna wyjdzie np. do sklepu bez makijażu w dresie - dla wielu Polek pójście na wesele wiąże się z toną szpachli oraz sukienka ze świecącego materiału z cekinami z jarmarku - wiele Polek nastoletnich leczy swe problemy z trądzikiem poprzez nakładanie tony fluidów zamiast leczenie u dermatologa - mało która Polka ma ładne zęby, dużo ma tzw. ostre kły szczególnie z boku lub przerwę między przednimi zębami - brak akceptacji własnej urody, robienie wszystko na przekór jej, mam na myśli blondynki chcą być brunetkami, brunetki blondynkami co potem śmiesznie wygląda - dużo polek ma niemałe, odstające uszy - wiele Polek po zafarbowaniu włosów nosi nawet kilkunastocentymetrowe odrosty - opadnięte kąciki ust, smutny przygnębiający wyraz twarzy - dużo Polek robi sobie krzywdę farbując się na ostry rudy bądź czerwony przez co wyglądają jak kosmitki... nie potrafią zrozumieć, że rudy powinien być kolorem dla osób, który mają go naturalnie

Gość lopae
odbiegając nieco od tematu - jakie macie plany na Sylwestra?

Gość hgfdhgfh
Bo Polska to bardzo zażydzony naród, widać po twarzach na ulicy. Poważnie.

Gość móha f
Ja mam ładne zęby,w dresie nie raz wyskakuję do sklepu bez makijażu włosów nie farbuje prawie wcale w wieku 33 lat farbowałam zaledwie 5 razy nie mam wielkich odstajacych uszu na wesela nie łażę i zadne imprezy więc brokatowych kiecek nie noszę a nawet w zyciu bym tego nie ubrała to dla discopolowców nos mam zgrabny usta tak samo ładne oczy duże i wyraźne brwi skubę bo mam za gęste :D

Gość móha f
a stopy mam ładne i gladkie jak niemowlę

Gość móha f
co prawda lekko zalatują, ale to przez nabytą grzybicę

Gość całaprawdaonas
I my jesteśmy słowiankami? Coś mi tu nie pasuje...

Gość móha f
to wyzej podszyw żal mi że masz grzybice na drugi raz nie pożyczaj klapek brudasko

Gość móha f
muszę mieć gładkie stópki bo gram w serialu leże pod głównym bohaterem i mi tylko te stopy od spodu widac

Gość móha f
:D dodaj cos jeszcze bo nuda

Gość móha f
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość móha f
eeeee słabe to było :o

Gość całaprawdaonas
A może dopowiecie coś do mojej wypowiedzi? :)

Gość lolaaaaaa
nie

Gość całaprawdaonas
Gosia potwierdzam :) Ale polskich osobników płci męskiej raczej nie da się już uratować ani pod względem finansowym ani pod względem wyglądu... więc nie ma co mówić, zatopiony okręt

Gość do asdasfdasf
do asdasfdasf: dwie piękności żydowskie wytrzasnąłeś, jeszcze nie wyglądają nawet typowo jak na Żydówki...

Gość ciekawe autorko
czy jakbys miala blzny i przebarwienia potradzikowe, niedajace sie niczym zwalczyc to czy chodzilabys bez podkladu i lepiej sie czula? wątpie kobiety, nie mowie o dziewczynach nastoletnich a takich 24 wzwyz uwierz mi ze lepiej sie czuja kiedy zakryja niedoskonalosci skory niz jak maja je pokazywac calemu swiatu nikt nie jest idealny i musi z tym sie borykac

Gość musiaagusia
Czyli czesc kryteriow do mnie nie pasuje,to znaczy ze nie jestem przecietna polka

Gość lody vaniliowe :)
jakaś bzdurna teoria załamanej debilki :)

Gość leonkaaa
nie jestem polka co nic z tego do mnie nie pasuje ?

Gość Sliczna polPolka polUkrainka
To ty tak wygladasz i to cala prawda , ale tylko o tobie !!! Zalosne ! Ja jestem pol polka pol ukrainka, mieszkam za granica i nigdy nikt jeszcze mnie za Polke nie bral, no wlasnie, moze wlasnie dlatego, ze reszta debili ma podobne zdanie o Polkach, wiec nawet nie mysla ze jestem Polka, no polPolka !