Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green ladybird

JEST NIEDZIELA A JA ZNÓW SAMOTNA BO KOCHANEK DZIS Z ŻONĄ

Polecane posty

Gość green ladybird

jest niedziela a ja znów siedze na kafe.... a kochanek sie zabawia z żoną , też tak macie , jak go owinąć aby to szalał za kochanką ??

Gość polski rusek
trudna sprawa

Gość ty16sa
Zadzwon do niego ,popros zeby przyjechal do ciebie.

Gość też nad tym myślę
Ale nie mam pomysłu co zrobić by wreszcie ją zostawił

Gość ty16sa
Powiedz zonie kochanka ze masz romans z jej mezem sama go do ciebie posle.

Gość anika 28047
jest z zona - bo ona jest zona a ty kochanka i powinnas o tym wiedziec, ona jest od bycia rodzina , rozmowy , sexu , dzieci , imprez u cioci , swiat a TYod sexu . PROSTE?

Gość goooogleey
Dokładnie gdyby kochanki wczesniej stawiały ultimatum i nie godziły się na ukradkowe spotkania nie byłoby tyle płaczu.

Gość pewnie facet ma pełną
rodzinę,tzn dzieci z żoną więc nie oczekuj ze poleci za Tobą,jestes pewnie odskocznią od rutyny i tak mu wygonie jesli są dzieci,ja bym na bycie kochanką sie nie zgodziła,ale to ja. a jesli szukasz karty przetargowej to sie zaciąż i ..coś pewnie się wtydy wyjasni

Gość goooogleey
Ultimatum albo zona albo ja bo nie zgadzam sie byc kochanka,bo nie chce spedzac samotnie swiat,niedziel i urlopow. Im szybciej tym lepiej ,szybciej dowiadujesz sie czy jestes jego miloscia czy zabawka

do niech cie zaadoptuje : to on mnie uwiódł - dla twojej wiadomości ja na siłe mu do łóżka nie wskoczyłam a tak poza tym kobieta co ma żonatego to szmata a on to kto , pewnie tutaj analogii nie zastosujesz i nie powiesz że szmaciarz ale średniowiecze o ciebie bije

Gość goooogleey
Jak długo się spotykacie? Ile to trwa?

Gość o makarena
ja swojego wywabiłam obiecywanym macankiem:P wziął dzieci na spacer one do piaskownicy a my na ławeczce troche sie pokizialiśmy:D

Gość anika 28047
jak siat stary - stala gadka : zona ze mna nie sypia , nie rozumie mnie , jest oziebla , patrzy tylko na moje pieniadze , mamy kredyt i nie mozemy sie rozejsc itp . no jak ktos sie jeszcz na to nabiera to prosze bardzo . kochanka i kochankowie zawsze sa tylko dla zabawy , zawsze .

Gość anika 28047
o makarena - do tego mu jestes potrzebna wlasnie .a swieta i tak z zona spedzi .

Gość szczypiorek ziellony
chodzi o to zeby facet sie spotkal na spacerek itd a nie tylko sex albo macanki , widac na czym mu zalezy

teraz napewno sie naraze kilku osobom ale trudno bo juz czytac nie moge tej nagonki na dziewczyne-Jesli kochanki sa do zabawy to dlaczego ci niewinni mezowie jednak i nawet dosc czesto zostawiaja te swoje cudowne zony?

moim zdaniem mezczyzna jest na tyle tchorzliwy ze dopoki nie ma kogos w zastepstwie zony to nie odejdzie nawet jesli mu strasznie zle

Gość anika 28047
czsami zostawiaja.

Gość anika 28047
faceta nie jest tak zle tylko nudno .

Gość ramazzanno
widać facet pod pantoflem

'jest niedziela a ja znów siedze na kafe.... a kochanek sie zabawia z żoną , też tak macie , jak go owinąć aby to szalał za kochanką ??' Zabawia się z Tobą, a nie z żoną;). Z żoną spędza niedzielę.

green ladybird Daj sobie siana z kochankiem. On jest w luksusowej sytuacji. Rodzina na pierwszym miejscu a dla ciebie ochłapy zostają. Czy nie czujesz że zasługujesz na bycie tą jedyną? Wolisz się dzielić? Tak wygląda życie kochanki. Wszystkie święta z rodziną a ty samotnie będziesz wylewać łzy z żalu że to nie z tobą dzieli swój czas. Po jakimś czasie nie wystarczą ci skradzione chwile, zapragniesz czegoś więcej i on ci tego nie będzie chciał dać, wtedy cię zostawi i znajdzie następną. Bo po co mu kłopoty? Najlepsza kochanka jest taka która nie będzie od niego nic żądać. Nie mam na myśli pieniędzy tylko zostawienia żony. Lepiej szybko zakończ ten związek bo nie będziesz szczęśliwa.

Gość torentino;
silvergold ma racje

Gość Philo Zofia
Doktryna Lucyferiańska : 1. Będziesz czcił każdego boga oprócz Stwórcy wszechświata. 2. Będziesz im stawiał posągi, malował obrazy i będziesz im oddawał cześć. 3. Będziesz nadużywał Imienia Boga twego. 4. Nie będziesz święcił sabatu. 5. Nie będziesz czcił ani ojca ani matki 6. Będziesz zabijał. 7. Będziesz cudzołożył do woli. 8. Będziesz kradł 9. Będziesz kłamał 10. Będziesz pożądał wszystkiego, włącznie z żoną bliźniego. Cele masonerii, która jest pod kontrolą iluminatów : Masoneria dąży do zniewolenia ludzi poprzez: rozbicie rodziny, zniszczenie kościoła katolickiego, demoralizacje (przejawiającą się w promowaniu przez wolnomularzy- swobody seksualnej, aborcji, antykoncepcji, rozwodów, ślubów cywilnych, eutanazji, homoseksualizmu, laicyzacji). Destruktywnymi narzędziami masonerii są też: państwowe szkolnictwo (obowiązkowe, laickie, państwowe, monopolistyczne), ingerencje państwa we wszystkie dziedziny życia. Rodzina i kościół są wrogami masonerii bo są alternatywą dla masońskiej wszechwładzy biurokracji, masońskiego interwencjonizmu państwa we wszystkie dziedziny życia. Celem wolnomularstwa jest wyalienowanie człowieka ze wszystkich wspólnot alternatywnych wobec biurokratycznego państwa. Wyobcowany ze wspólnot człowiek, pozbawiony oparcia kościoła i rodziny, wydany jest na żer masońskiemu lewiatanowi. Masoneria chce też zniszczyć relacje między ludźmi. Wolnomularstwo chce sex sprowadzić do przygodnego parzenia się, a nie do zjednoczenia się kochających ludzi (niewolnik ma być lojalny wobec masońskiego nadzorcy a nie wobec kobiety którą kocha). Masoneria promuje antykoncepcje i aborcje by matki postrzegały swoje dzieci jako agresora a nie swoje potomstwo, by rozbić naturalną solidarność rodziców i dzieci. Państwowe szkolnictwo służy masonerii do ukradzenia dzieci z rodziny i wychowania dzieci na pokornych niewolników. Państwowa ingerencja we wszystkie dziedziny życia (promowana przez większość partii politycznych) służyć ma rozbiciu naturalnych więzi społecznych. Bo społeczeństwo obywatelskie, świadomy naród, jest zagrożeniem dla masońskiej wszechwładzy.

Gość hahahahahahihihihi
Loooooserka! Znów przegrałas!