Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green ladybird

JEST NIEDZIELA A JA ZNÓW SAMOTNA BO KOCHANEK DZIS Z ŻONĄ

Polecane posty

Gość szczerze i bez znieczulenia
a czego byś oczekiwała, skoro ma żonę, ma też mężowskie obowiązki kochanka jest wtedy gdy ma czas i żona nie wie co miałby powiedzieć żonie? "kochanie, nie jedziemy na majówkę bo tym razem spędze ją z kochanką"? największa zaleta kochanki to dyskretność

A czego się spodziewałaś? Że zostawi rodzinę i przygalopuje do ciebie? Nie łudź się, jesteś tylko dodatkiem do jego życia. Sama fundujesz sobie taką traumę wiążąc się z żonatym facetem. Tak strasznie go kochasz że nie możesz rozsądnie pomyśleć o swojej przyszłości? Przemyśl i zastanów się czy warto?

Gość WI<3
Jak to na co liczyła na to ze kochas w dni wolne bedzie czas spedzał z nia a nie z zonka.

Gość Amarantha
Czytając takie tematy cieszę się, że nigdy nie zgodziłam się na taki układ.

Gość sylvia 007
POWIEDZ ZEBYCI JAKOS WYNAGRODZIL TE SAMOTNE SWIETA;BO DARMOWE KOCHANKI TO NAJGLUPSZE; ZE WSZYSTKICH Ciekawa jestem co w zamian dostajesz oprocz wydatkow ,zlamanego serca i czekania az mu sie znudzisz? SPRYTNY!

Przecież dla faceta to idealny układ,rodzina i kochanka na boku:) Facet=rodzina żona, dzieci= idealny mąż, wspaniały tata. Żona dba, dzieci kochają= tylko brać przykład.Święta, weekendy razem, wspólne wypady itd..... Na boku kochanka. Kochanka=sex, sex, sex, ochłapy miłości, skradzione chwile, adrenalina, namiastka wspólnego życia, nadzieje i marzenia, prezenty i obietnice. Co dalej? Czas płynie nieubłaganie, nic się nie zmienia, lata mijają, rodzina dalej razem, małżonkowie do Kościółka razem pod rączkę, dzieci rosną obowiązków przybywa. A u ciebie? Coraz mniej czasu na stworzenie własnej rodziny, urodzenia dzieci, zegar biologiczny zasuwa i lata lecą, zmęczenie sytuacją, gorycz porażki, rozczarowanie życiem, samotność. To sobie możesz zafundować na przyszłość. Po co ci to? To jest łagodna wersja wydarzeń. Gorzej jak dojdzie nienawiść, rozpacz żony i dzieci. Skrzywdzeni zostaniecie wszyscy -ty, żona, dzieci i on.

Taki_Jeden_Ten_Normalny Ten schemat działa również w drugą stronę. Tak czy siak zawsze są pokrzywdzeni.

Gość karolina;((
daj sobie laska spokój - on jest w komfortowej sytuacji - ma wszystko (szczesliwa rodinka , przyjemnosci na boku) a ty ???? może w koncu zacznij myslec o sobie i zostaw go bo pewnie obiecuje ci rozne rzeczy w imie milosci ale prawda taka ze to ILUZJA to nie zdarzy sie naprawde - to o czym on ci mowi

Gość racjonalistka:
przecież jeśli kochanka nie ma za dużych oczekiwań, to nie jest poszkodowana układ jest czysty - przecież ten facet nie kryje się z tym że ma rodzinę i nie chce jest rozwalać jeśli kochanka to akceptuje, to przeciez oboje na tym korzystają i nikomu krzywda się nie dzieje

do racjonalistka: Nikomu krzywda się nie dzieje? Czy ty przemyślałaś to co napisałaś ? Naprawdę nikomu?

Gość nawalona ziutka
przecież jeśli kochanka nie ma za dużych oczekiwań, to nie jest poszkodowana układ jest czysty - przecież ten facet nie kryje się z tym że ma rodzinę i nie chce jest rozwalać jeśli kochanka to akceptuje, to przeciez oboje na tym korzystają i nikomu krzywda się nie dzieje niektóre kobiety powinny się skrobać

nawalona ziutka A nie zauważyłaś ze autorka już czuje się skrzywdzona? Gdyby tak nie było nie pisałaby tutaj. Szkoda że sama się nie wypowiada w tym temacie.

Gość nawalona ziutka
silvergold bogactwa można się dorobić,urodę poprawić i wykształcenie nabyć ale bycie człowiekiem jest nam z domu dane a autorka widocznie z patologii pochodzi,matka szmata to i dla niej nic dziwnego ale generalnie uważam że ten temat to provo:D;)

nawalona ziutka Może i masz rację że to provo ale ja wiem że takich sytuacji jest niemało. A dlaczego o nich nie słychać? To proste, nikt się tym nie chwali, wręcz ukrywa jak może. Dyskrecja i jeszcze raz dyskrecja obu stron.

Gość nawalona ziutka
owszem jak świat światem szmaty zawsze były i będą :) trzeba tylko umieć z nimi postępować a jedna podstawowa zasada to to że szmacie robi się siarę w każdym miejscu czy to praca czy dom itd po tym jak faceta wyrzuca się z domu oczywiście:D

a pomyślałaś choć raz o tym co poczują dzieci(jeśli są większe i zrozumieją) oraz żona jeśli się dowiedzą?masakra, że istnieją takie kobiety jak Ty, jak dla mnie jesteś zwykłą szmatą, która pociesza się zajętym facetem, a i facet, który zdradza żonę to zwykły kutas, jestem szczera i mam w dupie jak Ty się odniesiesz do tego co napisałam, zaaal!

Już pisałam ze to problem obojga płci, kobiety też zdradzają mężów.

Weź pod uwagę, że psujesz komuś małżeństwo, jakby mój facet był takim kutasem to najpierw podałabym mu zastrzyk z benzyny, który w dosłownie 5 minut pozbawia życia, dokładnie tak samo jak robiła to Herta Oberheuser w obozach pracy:)

Gość ona2555
Silvergold czytając Twoje wypowiedzi , zastanawiam sie , czy Ty aby przypadkiem nie masz kochanki;-)

ona2555 Musze się dobrze zastanowić...... Pochlebiasz mi z tą kochanką- ale nie mam:( Jestem kobietą i mam trzeźwe spojrzenie na problem. Trochę już w swoim życiu przeżyłam i niejedno widziałam. Staram się być obiektywna i nie wygłaszać pochopnych osądów. Zawsze mówię, że nikt nigdy nie może być pewien co i kiedy nam się w życiu przydarzy. Równie dobrze to ja mogłabym być na miejscu autorki. Jedno co pewne w życiu to jest to, że nie każdy musi się urodzić, ale każdy umrzeć musi.

Gość sylvia 007
CI MEZOWIE TO SZMATY; Uwioda dziewczyne,tylko po to zeby miec adrenalinke, ktorej nie maja w zwiazku.Trzeba dac im, tej adrnalinki jezcze wiecj ,jakims anonimowm telefonem.

silvergold masz racje sama sobie to zafundowałam ale jeszcze pewien czas temu nigdy bym nie przypuszczała że wejde w związek z żonatym mężczyzną , ale teraz wiem że milość nie wybiera chciałabym sie z tego jakoś wyplątać ale to nie takie proste kiedy sie kogoś kocha

silvergold masz racje sama sobie to zafundowałam ale jeszcze pewien czas temu nigdy bym nie przypuszczała że wejde w związek z żonatym mężczyzną , ale teraz wiem że milość nie wybiera chciałabym sie z tego jakoś wyplątać ale to nie takie proste kiedy sie kogoś kocha

Gość sylvia 007
Nie rozumiem jak mozna kogos kochac kto kladzie sie spac z inna kobieta? TO JET TYLKO PORZADANIE,zauroczenie ,pociag fizyczny, Wybacz ale nie potrafila bym kochac kogos kto jest ze mna tylko dla sexu. Znam takie uklady ,zauroczylas sie factem,i teraz upajasz sie koktajlem z dopaminy i serotoniy,myslac ze to tylko on, Tonie milosc to zwykly narkotyk im wczesniej skonczysz tym mniejsze objawy uboczne.Zadzwon do zony jak ci na nim zalezy a nie rozpaczaj,zobaczysz jak szybko cie oleje,jesli jestes tylko zabawka.

Gość qwdqwed
Znajdź jeszcze innych. Będzie zazdrosny. Na marginesie dodam że jeśli zaczniesz pobierać opłaty, to będzie to i zgodne z twoją naturą, i opłacalne zajęcie.

Gość sylvia 007
dokladnie, za luxs trzeba zaplacic a ty dla niego jestes darmowym luxusem. jeszcze mowisz ze kochasz ,facet ma cudownie a ty lamentujesz

green ladybird Dobrze powiedziane- miłość nie wybiera. Miłość nie ale my tak. Moim zdaniem powinnaś szybciutko sama ze sobą zrobić rachunek, porozmawiać z kochankiem i kulturalnie się z nim rozstać. Wyjdziesz z tego związku z najmniejszym uszczerbkiem dla siebie. Im szybciej tym lepiej, dla ciebie. Pozostając w tym związku narażasz się na konsekwencje. Niestety nie są to miłe sprawy i nie będą dla ciebie jak się wyda. Możesz to odczuć dotkliwie. Wiem ze będzie ci ciężko się rozstać ale wierz mi, że potem poczujesz ulgę.