Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoolinaa.94

Kiedyś byłam Laską....

Polecane posty

Gość Karoolinaa.94

Mogłam mieć każdego faceta! :( wszyscy na mnie lecieli a teraz...przytyłam i jestem gruba i jest mi zle,bardzo :( moje wymiary to : wzrost 175 biust: 80 talia: 64 biodra: 88 udo :50 łydka :35 jak patrze w lustro to mam ochote sie porzygać, jestem beznadziejna nawet nie potrafie nad sobą zapanować :( chciałabym odciąć sobie ten ochydny tłuszcz i zacząć wszystko od nowa ale brak mi motywacji jestem do dvpy :( nikt mnie nie chce :(

Gość dezodorant7
17lat i kiedyś byłaś laską :D

Gość Karoolinaa.94
94 to mój wiek :(

Gość Karoolinaa.94
No żebyś wiedział że przez rok tak przytyłam ,jestem do d..upy :(

Gość Karoolinaa.94
94 to rocznik srako

Gość Karoolinaa.94
i jednocześnie IQ

Gość Karoolinaa.94
I powiedzcie jak ja sie teraz pokaże na baletach z tym ochydnym tłuszczem? Od maja zaczynam diete ale nie wiem czy przetrwam :( ja jestem bardzo mało zmotywowana chociaż jak patrze na swoje zdjecia sprzed 2 lat to płakać mi sie chce ,byłam taka chuda a teraz to ciagle żre jak swinia

Gość Karoolinaa.94
A ja nie wiem jakie miałam wymiary rok temu bo miałam to w czterech literach ,byłam chuda i tyle :) a teraz to mam du..pe jak sklep i cyce jak jakaś maciora , nie moge patrzec na siebie nie wspomne u udziskach jak u wieloryba aha a moje iq to 152 kocurku :)

takie wymiary jak ty powinna mieć kobieta mająca jakieś 160 cm a nie 175 ;] figurę dziewczynki masz a nie kobiety

Gość współczuje autorko
rzeczywiscie jestes pulpetem. a ile wazysz ?

Gość Karoolinaa.94
No albo mam 174 wzrostu ,nie wiem nie pamietam ale gadaja ze niby wysoka jestem ale co i tak jestem maciorą tak, 80 to wielkie cyce ,fuj jakbys je zobaczyl to bys sie porzygal ,sam tluszcz juz nie wspomne o fałdach na brzuchu, nie wiem jak ja mogłam sie tak zaniedbac no powiedzcie tragedia jakas no po prostu jezusie powinnam już dawno peknać wlasnie wpieprzam nutelle bo tak sobie mowie ze dieta od maja no to moge zaszalec

Gość Karoolinaa.94
Moja waga+to chyba około 56 kilogramów ale znajac zycie to po tej nuteli waze juz jakieś 150 jezu no ja nie moge zaraz to wymiotuje jak ja wygladam

Gość Karoolinaa.94
Tejj leviatan ty srako nie pozwalaj sobie na takie wyzwiska bo bo zobaczysz no ! Jak śmiesz mi tak sugerować? ! Ja i idiotka? ! Hahaha nie no żart roku

autorko rozbawiłaś mnie :D gdyż sama mam 83 w biuście i na pewno nie porównałabym się do maciory :D

Gość Karoolinaa.94
To to może masz złe lustro famo! ! Ale i tak pewnie jesteś chudsza ode mnie.... Fakt maciora to złe określenie może baleron? Tak. super , jarajcie sie moją grubością .... Jestem jak słoń jakiś nie to co wy

Gość Karoolinaa.94
Up no nie krepujcie sie smialo ,dowalcie mi !

Gość Karoolinaa.94
No i wiedzialam ze mnie nie zrozumiecie jak kazdy facet , jestescie tacy sami! I nawet nie umiecie pocieszyc a ja na prawde mam dola bo kazdy ma mnie gdzies !:(

Gość zzzzzzaaaaaaallllaaammmkkkaaa
a wolała bys miec przebarwienia i blizny na twarzy po tradziku i czerwony ryj tak???

Gość Karoolinaa.94
Tak, wolałabym to niż byc maciorą!