Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozejmaska

Po czyjej stronie stac? Ojca czy matki?

Polecane posty

Gość rozejmaska

Moi rodzice rozstali sie na jakis czas. Poklocili sie bardzo powaznie i moj ojciec powiedzial ze chce odejdz od tej kobiety. Moi bracia sa po stronie matki ale ja? ja raczej stoje po stronie ojca. Moj ojciec dzisiaj darl sie na matke ze zachowuje sie jak cnotka niewydymka i oznajmil mi ze wyprowadzamy sie. Wlasnie w tym momencie kiedy na nowo zaczelam ukladac se kontakty ze swoim bylym, z ojcem mojego syna a ojciec jest przeciwny bym znów z nim była. Nie wiem jak wy byscie sie zachowaly na moim? Mój ojciec powiedział mi kiedyś że ja chyba jestem tylko jego córką bo najlepiej z rodzeństwa się uczyłam. Mój syn podobnie bardzo dobrze się uczy, lepiej od mojego bratanka i bratanicy. I tutaj ojciec znów podkreślił że jego syna w przeciwieństwie do mnie ma tępe dzieci.

Gość Petronela z pipidówy
Moj ojciec dzisiaj darl sie na matke ze zachowuje sie jak cnotka niewydymka i oznajmil mi ze wyprowadzamy sie naprawdę jestem pod wrażeniem szcunku jaki okazuje twojej matce Wlasnie w tym momencie kiedy na nowo zaczelam ukladac se kontakty ze swoim bylym, z ojcem mojego syna a ojciec jest przeciwny bym znów z nim była. czy ma do niego jakieś konkretne zastrzeżenia czy tylko zwisa mu czy twoje dziecko bedzie miało ojca czy nie? I tutaj ojciec znów podkreślił że jego syna w przeciwieństwie do mnie ma tępe dzieci. Zaiste ileż w nim empatii i zrozumienia :O

Gość rozejmaska
No akurat moj ojciec nigdy dla nikogo nie mial zadnego zrozumienia, ludzie w mojej okolicy nie lubia go. On tlumaczy to tym ze zazdroszcza mu pieniedzy, ale sam nie widzi swojego podlego charakteru. Problem polega na tym ze dla mnie jest dobry i ja kocham go takiego jakim jest.

Gość rozejmaska
W koncu do czwartego dziecka moj tata wlasciwie zmusil mame, a potem naciskal na to zeby mnie urodzila i ona ma trochę żal oto do mnie.

On tlumaczy to tym ze zazdroszcza mu pieniedzy, ale sam nie widzi swojego podlego charakteru. czy chcesz aby jego podły charakter odbił się na twoim dziecku? bo jesli nie to ABSOLUTNIE NIE POZWÓL MU rządzić w tej materii

Gość rozejmaska
Nie chce. Mojemu dziecku i tak nic z jego strony nie grozi. Bardziej zastanawiam sie po ktorej stronie powinnam stanac w tej sytuacji.

po własnej - siebie i swojego dziecka z którym tworzysz rodzinę

Mojemu dziecku i tak nic z jego strony nie grozi. czyżby??? Wlasnie w tym momencie kiedy na nowo zaczelam ukladac se kontakty ze swoim bylym, z ojcem mojego syna a ojciec jest przeciwny bym znów z nim była. rzecz idzie o ojca twojego dziecka twoje dziecko ma się chować bez ojca z twoimi kolejnymi facetami cz też jako wzorzec mieć twojego starego o podłym charakterze?

Gość rozejmaska
Ja narazie zastanawiam sie czy ojcu swojego dziecka dac szanse bo prawda jest taka ze gdyby nie moj ojciec wtedy jak moj byly mnie zostawil to matka by mnie chyba zabila.

ja wcale się nie upieram abyś ją dała ZWŁASZCZA dała, bo pan był łaskaw wyrazic życzenie sms-em na przykład... ja ci tylko pokazuję mozliwe wybory w tym zakresie i uczulam, że to ma byc twój wybór a nie ojca

Gość po stronie ojca on ci zapewni
lepsze życie.