Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

do mam dwulatków

Polecane posty

Gość an2anet

w co sie bawicie z waszymi dwulatkami, co potrafia wasze pociechy

Gość dsfgvverfgv
co chwile takie tematy; co p[otrafi dwulatek, co potrafi 18m-czne dziecko itd itd.... kazde jest inne. jezeli jakas kobieta napisze ze jej dziecko recytuje alfabet i liczy do 100 w wieku 2 lat to pojdziesz do lekarza i bedziesz sie martwic ze masz opoznione dziecko? nasze matki nas bardziej na luzie wychowywaly. nikt sie nikogo nie pytal co potrafia inne dzieci. liczy sie twoje dziecko .. a co do zabaw to poczytaj w roznych ksiazkach lub internecie jak nie masz pojecia co zrobic albo idz do zabawkowego i kup cos w co mozna sie bawic z dwulatkiem i problem z glowy

Klocki Układanie puzzli (oczywiście wielkość i ilość dostosowana do wieku :D ) malowanie kredkami....a raczej próbowanie :D ciastolina/piaskolina itd tylko UWAGA syf może być niezły :D gra w piłkę rower piaskownica

Gość katarzyna2009
Kupujecie zabawki w sklepach internetowych? Ja ostatnio zalazłam fajny sklep. SklepSmyk.com Zna ktoś?

Gość an2anet
nie porównuje moje to moje, na wszystko przyjdzie czas. tylko z ciekawosci pytam a co do zabaw to jestem ciekawa jakie macie pomysły nic wiecej, nie masz ochoty pisa czy czytac to nikt cie ni zmusza omin temat zołzo