Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dduuuduudu

Nie ma czego艣 takiego jak dysleksja

Polecane posty

Go艣膰 dduuuduudu

taka choroba dotyczy garstki ludzi , ostatnio nast膮pil wysyp dyslektyk贸w ..prawda jest taka ,ze jestescie leniwi albo macie chore m贸zgi tzn jestescie pojebani. Kiedys nikt nie slyszal o takiej chorobie, a teraz? wt贸rni analfabeci zal mi was tumany

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 na po艂udniu
Dok艂adnie tak jak pi偶esz, same nie贸ki chodzom po tym kraju :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjkl
w艂asnie ostatnio czyta艂am o badaniach na grupie dyslektyk贸w pisa艂i wyrazy w kt贸rych najcz臋sciej ostatnio robili b艂臋dy po 5000 razy i przez kilka miesiecy nie pope艂nili w tych wyrazach ani razu b艂臋du.Zadnej dysleksji nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dduuuduudu
bo to lenie i przyglupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mercedesssss
Jasne 偶e nasz nar贸d to banda nieuk贸w :) jak widz臋 co si臋 wyrabia na portalach spo艂eczno艣ciowych to mam do艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napewno nie ma czego艣
takiego jak dysleksja , leniwe gnojki nie chc膮 si臋 uczy膰 ojczystego j臋zyka i chca za艣wiadczenie od psychologa czy kogos tam,偶e to maj膮 aby traktowano ich ulgowo na lekcjach polskiego , egzaminach i maturze ;P g艂upota do kwadratu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZARA SP脫DNICZKA 86
Go艣膰 pzreczytaj sw贸j temat
a nast臋pnie pierwsze zdanie :-O cierpisz na co艣? Ja jestem terapeut膮 dysleksji i owszem dysleksja jak najbardziej istnieje, to sa mikrouszkodzenia m贸zgu, ale nie chce mi si臋 o tym pisac, bo i tak wiesz najlepiej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvngvngjn
jasne a ka偶dy wie przez jakie u piszemy kurwa i chuj. dysleksja to niskie IQ i lenistwo

Udost臋pnij ten post

swoj膮 drog膮 prawd膮 jest, 偶e ludzie dzisiaj nadu偶ywaj膮 tego terminu i wymuszaj膮 na terapeutach wypisywanie orzecze艅 :-O co mnie wkurza niemi艂osiernie. Niestety problem nie wychodzi od dzieci, ale ich rodzic贸w. Nie rozumiem dlaczego rodzicom zalezy , aby ich dzieciom od ma艂ego przypisywa艂 艂atk臋 takeigo, co sobie nie radzi :-O

Udost臋pnij ten post

Kiedys nikt nie slyszal o takiej chorobie, a teraz? :-O kiedy艣 te偶 nikt nie s艂ysza艂 o nowotworach, krwiakach czy t臋tniakach. Prosze Ci臋 nie pogr膮偶aj si臋, bo erudycj膮 tez nie grzeszysz :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvngvngjn
bo taka moda i 艂atwiej zdoby膰 za艣wiadczenie ni偶 popracowa膰 i zmotywowa膰 dziecko do pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna_ze wsiiii
buahahaha to wymys艂 mamusiek, ktore nie maj膮 czasu chwile posiedziec z dzieckiem i pom贸c w nauce.. lepiej powiedziec, ze dziecko ma dysleksje i tyle :O ale drogie mamy dysleksja to nie wyrk, to znak, ze trzeba z dzieckiem WIECEJ pracowa膰, a nie za艂atwi膰 papierek i my艣le膰, 偶e jest wszystko za艂atwione .. :O:O

Udost臋pnij ten post

dysleksja to nie tylko ortografia :-O W艂a艣ciwie ortografia to tylko 2 % problem贸w dyslektycznych. Douczcie si臋 zanim zaczniecie szczeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna_ze wsiiii
akurat wiem co to dysleksja , a szczekaj膮 psy droga pani terapeutko :P

Udost臋pnij ten post

wida膰 jestes przewrazliwiona na swoim punkcie, bo w og贸le nie do Ciebie pisa艂am :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahbh
pzreczytaj sw贸j temat - z ciebie taka terapeutka jak ze mnie baletnica :O:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tego co wieeem
to dysleksja, to problemy z czytaniem. A jak kto艣 robi b艂臋dy ortograficzne to ewentualnie dysortografia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alebezedura
Ale jeste艣cie ograniczeni... A niby chcecie za "inteligentnych uchodzi膰" M贸j m膮偶 jest dyslektykiem (a ma ponad przeci臋tne IQ, 艣wietn膮 prac臋 i nie bra艂 nigdy za艣wiadczenia aby mie膰 jakie艣 ulgi z tego tytu艂u, 偶e ma dysleksj臋) wi臋c nie gadajcie bzdur, 偶e czego艣 takiego nie ma... A czemu "kiuedy艣" si臋 o tym nie m贸wi艂o? Tak jak nie m贸wi艂o si臋 o ADHD i wielu innych rzeczach - takich ludzi mia艂o si臋 za innych i t臋pi艂o nie zastanawiaj膮c nad tym, 偶e to choroba a nie "u艂omno艣膰", "widzimisi臋" czy cokolwiek innego, ale trzeba mie膰 troszk臋 rozumu aby to ogarn膮膰 ;)

Udost臋pnij ten post

jest nie jest nie mam poj臋cia. ale mam wra偶enie, 偶e niekt贸rzy ludzie zwyczajnie si臋 zas艂aniaj膮 dysleksj膮, jak nie potrafi膮 przyswoi膰 kilku zasad ortografii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alebezedura
mo偶e i niekt贸rzy si臋 tym zas艂aniaj膮 (wymy艣laj膮c z reszt膮, 偶e to ich dotyczy) ale nie znaczy to, 偶e nie ma takiej przypad艂o艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julk444
dysleksja jest ale nie wystepuje w takicm stopniu jak mo偶na to zaobserwowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwww.pl
do - "pzreczytaj sw贸j temat" - widac po pisowni 偶e ,sama jeste艣 dyslektykiem a nie zadnym terapeut膮 i dlatego tak bronisz dysleksji,czego艣 co tak naprawde nie istnieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 we wrze艣niu w Szkole Podstawowej nr 49 w Gda艅sku rusza jedyna w Tr贸jmie艣cie klasa o profilu terapeutycznym - KLASA NA MIAR臉 - pod patronatem Polskiego Towarzystwa Dysleksji. Ta wyj膮tkowa oferta skierowana jest do uczni贸w z dysleksj膮 , kt贸rzy od nowego roku szkolnego 2017/2018 rozpoczn膮 nauk臋 w klasie IV. Szczeg贸艂owe informacje uzyskaj膮 Pa艅stwo na stronie internetowej Szko艂y: www.sp49gdansk.edupage.org

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIe zgodze sie. Dysleksja to choroba. Nie jest 艂atwo wypracowac w sobie odpowiednia koncentracje na zajecia w takim przypadku. U syna stwierdzono dysleksje w http://terapia-adhd.waw.pl/ i od tej pory musze z nim w sposob szczegolny odrabiac lekcje. Starsza corka w ogole nie miala problemow z nauka.

Udost臋pnij ten post