Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vink

Emocje

Polecane posty

Gość vink

Moj slub odbedzie sie za dokladnie za 13 dni. Juz w tym momencie na sama mysl lezki kreca mi sie w oku. Czy macie moze jakies sprawdzone sposoby na to jak nie rozryczec sie na wlasnym slubie?

Gość domokika
jesli nie jestes pewna i masz zamiar ryczec to jest czas sie wycofac

Gość Palomaaa
Wypić kieliszek czegoś mocniejszego :)

Poprostu nie martw się... Ja też tak myślałam...w Kosciele na poczatku siedziałam jak otepiala;D,ale jak juz skladalismy przysiege itp..to smialam sie gdy mąż mówił,a raczej raz sie zaciał(nie uslyszal co ksiadz do niego mowi) ... plakalam jednak przy podziekowaniu mamusi i tatusiowi ;) powiedzialam zaledwie kilka slow,i lzy nie wiem nawet kiedy mi polecialy;) Bedzie dobrze... beda troche nerwy,wiec nie pomyslisz nawet by plakac;))

Gość poweselna
Ja też uważam, że z czasem napięcie samo opadnie :) Emocje oczywiście są ogromne, bo to wyjątkowy dzień. Ja na kilka-kilkanaście dni przed ślubem byłam bardzo wyluzowana, ale gdy tylko w czwartek przed ślubem zaczęłam urlop, który wzięłam po to, żeby dopiąć na ostatni guzik kilka spraw, to napięcie sięgało już zenitu. Nawet w sobotę w południe u fryzjera siedziałam jeszcze sztywna jak kołek :D Napięcie opadło dopiero w kościele, nasz proboszcz przygotował piękne kazanie, trochę dowcipne, jak w to jego stylu, więc jak już przyszło do przesięgi, to byłam naprawdę spokojna... :)

Gość makatka03
vink - jeśli dobrze liczę to masz ślub 12 maja? To tak jak ja. Mnie się wydaje, że jeśli chodzi o emocje to jestem twarda, ale kto to wie jak będzie w tej sytuacji - w końcu ślub biorę pierwszy raz :)

Gość vink
DZiekuje Wam kobietki za troche otuchy:) Mowiac szczerze ostatni tez bardzo kiepsko spie z tych calych emocjii:)