Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam opowiem

glupie zauroczenie

Polecane posty

Gość cos wam opowiem

od dwoch lat mam chlopaka. mamy 2msc synka. dwa msc jestesmy zareczeni. mam 20, on 23 lata. rok temu poznalam na baletach jego kuzyna (33lata) raz z nim tanczylam, na powitanie buziak w policzek i nic wiecej. potem pisalismy i z jego str bylo moze w tym odrobine flirtu. z mojej jakies dziwne zauroczenie. potem byl spokuj bo chlopak byl zazdrosny. tydz temu napisalam co tam slychac. i sie zaczelo na nowo:(

Gość cos wam opowiem
niby nie piszemy o niczym takim. zero flirtu. dzisiaj bylismy u jego bylej zony, on akurat byl... ja sie na niego nie patrzylam. ale czulam jego wzrok na sobie. on ma dziewczyne, i chyba tez jest zazdrosna bo on kaze mi pisac na inny nr tel. i piszemy tylko jak jest w pracy

Gość cos wam opowiem
ja do niego teraz nie pisze. zawsze to on zaczyna. a ja nie umiem go rozgryzc... o co mu chodzi? tak poprostu pisze czy czegos chce?

Gość cos wam opowiem
a wiecie co jest najgorsze? ze gdyby teraz tu przyszedl to nie wiem czy moglabym mu sie oprzec. on nie jest jakis super przystojny... ale kurcze ma w sobie "to cos" co mnie kreci:(

Gość wiemy, wiemy...
Najgorsze jest to, że oboje macie zobowiązania, a Ty nie potrafisz się postawić i być wierna. 🖐️

Gość cos wam opowiem
Jestem wierna! Tylko zastanawiam sie co on chce?

Jestem wierna! Tylko zastanawiam sie co on chce? Nie jesteś wierna. A zastanawianie się/myślenie nie jest twoją mocną stroną.

Gość cos wam opowiem
hm, a jakies wypowiedzi na wyzszym poziomie??

Gość cos wam opowiem
Up ostatni raz. Powie mi ktos o co chodzi z Nim?

Gość Na STurcjA
Szuka sobie glupiej i naiwnej-w twoim przypadku trafil w 10 :P I podswiadomie juz zdradzasz, bo myslisz o tym drugim, analizujesz jego gesty/slowa. W przeciwnym wypadku nie zawracalabys sobie nim glowy. Ogarnij sie, dziewczyno. Mloda, naiwna jestes.

Gość Na STurcjA
Wpadlas zapewne z chlopakiem, o czym swiadczy fakt, ze zareczyliscie sie po narodzinach dziecka. Sama nie wiesz, czego chcesz, niedojrzala jestes. Albo zakladasz rodzine na powaznie, kochasz, bierzesz odpowiedzialnosc-albo jedynie zabawiasz sie w rodzine.

matko przeciez to proste jak doopczenie. chce cie przeleciec a ty chcesz przeleciec jego. kwestia czasu... smsy niewinne i o pogodzie zmienia sie we flirt, on w cos wiecej az w koncu sie bzykniecie :)

Gość Sexygirls
Kurwa jestes, kurwa bedziesz.

Gość cos wam opowiem
nie Kochani, to nie byla wpadka. A oswiadczyl mi sie wtedy, gdy byl juz gotowy;) kocham go. Nie chce go ranic ale nie potrafie przestac myslec o tamtym:( nie jestem kurwa, bo nie zdradzilam go.

Gość cos wam opowiem
mysle czasami jak to by bylo z nim... bo moj narzeczony byl pierwszym i jest jedynym z ktorym poszlam do lozka...