Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim:

kobiety

Polecane posty

Gość anonim:

powiedzcie mi kobiety dlaczego tak bardzo nie akceptujecie slabszych jednostek w spoleczenstwie ?? Szczerze, potraficie ?

Gość ja ci powiem dlaczego
bo nie jestem kobieta. Otóż, to jest naturalny mechanizm instynktowny u kobiet, aby slabszego-chorowitego eliminowac. To jak u zwierzat identycznie, zagryzaja slabszego pozostawiajac silnych o dobrych genach aby przedlużyć gatunek. Zauwazyc ten proces juz mozna u dzieci w szkole.

Gość anonim:
a no wlasnie. Z moich obserwacji: -dlaczego kobiety gardza facetami slabszymi fizycznie, niezaradnymi, znerwicowanymi, wystraszonymi, slabymi psychicznie, do tego stopnia, ze gotowe sa rozszarpac takiego. Niezaleznie od tego jakim by nie byl dobrym czlowiekiem. Bylem swiadkiem tego w szkolach, widze to ciagle w pracy, w realnej I wirtualnej rzeczywistosci. Genow nie przedluza to prawda, bo zadna kobieta takiego nie zechce. Przeciez roznimy sie od zwierzat, a oni sa traktowani jak jednostki ktore ida pod noz.

Gość anonim:
kobiety: -dlaczego jesli tylko wyczujecie w danym osobniku slabego-niosacego slabe geny, to eliminujecie takiego ? instynkt tak wam nakazuje ?

Gość anonim:
dlaczego dzielicie facetow na mocnych lub slabych samcow ?? czyzby pierwiastek pierwotny tak wam nakazywal ?

Gość anonim:
jakbyscie sie czuly ''drogie panie'' gdyby to was ktos eliminowal instynktownie, tylko dlatego, ze uznal was za slabe, chorowite itp. Jakbyscie sie czuly gdyby to was traktowano jak zwierzeta do odstrzalu...

Gość 4534534534543
Co ty nie powiesz

Gość anonim:
a ponoc jestescie takie wrazliwe, empatyczne...o odruchach ludzkich...

Gość 4534534534543
Jejku+jejku

Gość anonim:
spodziewam sie urozmaicen w postaci dawki obelg, tak jak to w realu ma miejsce, gdy staje w obronie slabszego.

Gość najmadrzejszy na swiecie
my faceci tez instynktownie eliminujemy te brzydkie, stare, czyli te, ktore nie nadaja sie na matke, wiec nie czepiaj sie tylko kobiet

Gość anonim:
nie zrozumiales pytan skoro odpowiadasz nie na temat. Wyjdz mi stad

doskonale zrozumialem.

Gość anonim:
Czyzby .? To zaloz temat I pisz o tym elaboraty. Fakty sa jakie sa I osoba srednio inteligentna zauwazylaby proces w ktorym kobiety juz w dziecinstwie pokazuja swoja nie ludzka nature.

ale ja temu nie zaprzeczam. O tym wie kazde dziecko. Napisalem tylko, ze to dziala w obie strony.

Gość anonim:
Temat jest o gadziej naturze kobiet. A odbiegajac nieco, w zyciu sie z tym nie zgodze, ze to dziala w dwie strony. Posluze sie prostym przykladem: -kazdy facet odruchowo chroni, broni itp. kobiete, zwlaszcza slabsza. U kobiet zas odwrotnie.

a pielegniarki i opiekowanie sie chorymi?

Gość anonim:
oczywiscie ma miejsce znikomy procent kobiet normalnych, wrazliwych na ludzka krzywde. Od regul sa wyjatki, jednak zdecydowana wiekszosc ma zwierzeca nature. Nawet w poruwnaniu z owczarkiem niektore ''damy'' wypadaja blado, gdyz w najmniej spodziewanym momencie wbija czlowiekowi noz w plecy. A ratowac zycie jako pielegniarka-lekarz tez mozna dla kasy.(czego one nie robia dla kasy)

Gość anonim:
Wszystkie kobiety laczy jedno: - instynktowne wybieranie ze stada dorodnego, silnego, zdrowego samca alfa aby przedluzyc geny. Zastanawiam sie nawet czy te gady zdaja sobie z tego sprawe, bo wydaje sie jakby robily to nieswiadomie-nielogicznie. Skoro zawsze wybieraja przeciwienstwo tego co deklaruja.

W wybieraniu najlepszego samca nie ma nic zlego. To chyba oczywiste. A ty popracuj nad ortografia:)

Gość arewdfwegv
jak dla mnie nie ma reguly, nie powinienes tak generalizowac. wydaje mi sie, ze tutaj chodzi o poczucie bezpieczenstwa. kobieta chce sie czuc bezpiecznie przy swoim mezczyznie. pewnie wzrost czy postura moga w tym pomoc, ale to tez zalezy od idywidualnych upodoban. jesli chodzi o mnie, nigdy nie mialam i nadal nie mam sprecyzowanego "idealu"( jesli chodzi o wyglad mezczyzny). kazdy ktory jakos zwraca moja uwage jest inny, czasami sa to tzw. przystojniacy, ale sadze, ze czesciej sa to normalni, przecietni faceci. gdybym poznala chlopaka, ktory nie jest zbyt przstojny, ale potrafie sie z nim dobrze dogadac, to bylabym zachwycona.

Gość anonim:
ja niJe pJsalem RZe to cos zlego. zle iest to co one ze slabRZymi robJOM. I pRzeZtan udawac faceta. Tyle

Gość arewdfwegv
kto udaje faceta? nie sadze, zeby wszystkie dziewczyny zle traktowaly slabszych, wrecz przeciwnie. jesli mowimy o tzw. elicie w kazdej grupie spolecznej, to niestety tak sie dzieje, ale przeciez nie na nich konczy sie swiat. chyba, ze komus zalezy tylko na tych "fajnych, modnych, ladnych", to zycze powodzenia.

Gość anonim:
GlUwnie chodzj mj o to rze slabsj maioM pelne prawo do rzycia. a nje j iak to ma mjeisce iurz w dzjecjnstfie kjedy to kobjety takjjch odrOHowo eljmjnuioM.

Nie udaje faceta kolego:) Po prostu sie z toba nie zgadzam. Masz zapewne jakies przykre doswiadczenia z kobietami, stad ta trauma.

Gość arewdfwegv
nie rozumiem tego co napisales, pisz normalnie

Gość anonim:
skoro slabsj nje maiom szans nawet na kobjete, to chocjarz powjnnj mjec spokui j njech sobje rzyiom swojm rzycjem. A nje rze som cjongle oplowanj.

Gość w2222222222222
a kto ich opluwa? co ty za bzdury gadasz

Gość koleś...
ty kobiet nienawidzisz. Nie wszystkie są sukami wyrachowanymi.